نسخه دموی فیفا 11 Xbox360 حجمش چقدره ؟
و بعد اینکه آیا لینک دانلودش در سایت خاصی میاد یا اینکه باید با کنسولمون به لایو وصل بشیم و دانلودش کنیم؟ آخه کنسول من هارد نداره واسه همین نمی تونم از لایو دانلودش کنم.میخوام از اینترنت دانلود کنم بعد بریزم روی دی وی دی و بازیش کنم میشه؟ لطفا یه نفر توضیح بده
من الان چیزایی که شما گفتی پرسیدم فعلا کسی جواب نداده اگه کسی خبر موثقی داشت حتما میگفت .
...................
دو تا نظر سنجی توی تالار گفتگوی EA گذاشته شده به نظر جالب میرسن .
این نظر سنجی مربوط میشه به تقسیم بندی گیمرها به دو دسته , دسته اول اونایی که تصمیم دارن توی لیدر برد دستی مسابقات آنلاین شرکت کنن و دسته دوم اونایی که میخوان توی گروه کمکی شرکت کنن . نکته این نظر سنجی اینه که اونایی که گیمر دستی هستن تعدادشون دوبرابر کمکی هاست و این مساله واقعا عجیب به نظر میرسه .
در ضمن این گروه بندی , امسال برای نسخه PC هم اعمال میشه .
نظر سنجی دوم مربوط میشه به پستی که گیمرهای مختلف علاقه دارن در حالت آنلاین برای مسابقات توی اون پست بازی کنن . امسال EA این امکان رو فراهم کرده که بشه 11 در مقابل 11 بازی کرد . اینجوری دیگه هوش مصنوعی بازی دخالتی در بازی نداره و این مساله هیجان بازیو صد چندان میکنه چون هماهنگی بازیکنان در اجرای تاکتیکهای تیمی میتونه عامل بزرگی برای موفقیت تیم باشه مثل اجرای بی نقص آفساید گیری , پیاده کردن تاکتیکهای روز مربیان فوتبال در این بازی و ...
نکته جالب این نظر سنجی اینه که درصد بالایی از گیمرها دوست دارن توی دروازه دروازه بانی کنن و این هم میتونه خیلی عجیب باشه .
واقعا خیلی هیجان انگیزه که گیمرهای مختلف با هم یک تیم کامل برای مسابقات معرفی میکنن و در برابر هم در قالب یک لیگ بازی میکنند .