این کدوم نامحدوده همون ماهی 22 هزار تومن ؟
این کدوم نامحدوده همون ماهی 22 هزار تومن ؟
اخه دوست من تا اونجایی من یادمه این طرح همون سازمان مقررات و تنظیمات فنی که این 1/10 رو بیان کرد.
از اون موقع هم بود مبین نت و بقیه جاها این سرویس های ارزون نامحدود رو گذاشتن.
لینک چیزی دارید؟
سوال منم هست.
بچون منم یک زمانی 99 تومنیش رو داشتم سرعتش همین بود.
LOL
اره همونه.
با تشکر از Saeedifar عزیز ،منم امروز همین سرویسو برداشتم...
سرعت دانلود همونطور که گفتن 60 تا 70 هست یعنی همون سرعت دانلود شبانه رایگان من(برای سرویس قبلیم) که می بایست تا 2 شب بیدار می موندنم.
سلام دوستان،
من پریروز سرویسم رو با سرویس ۱ مگ نامحدود دیده بان عوض کردم. (مابه التفاوتش با سرویس قبلی ام رو پرداختم)
یک مقدار صبر کردم ببینم چجوریه سرعت.
در مجموع از پیج باز کردنش زیاد راضی نیستم. البته نمیدونم مشکل از این سرویسه یا کلا سرعت ها پایینه. آخه روز آخری که سرویس رو عوض کردم، با همون سرویس قبلی هم سرعت پیج پایین اومده بود.
سرعت دانلودش برای یک سرویس نامحدود بد نیست، بین ۶۰ تا ۱۲۰ هست سرعت دانلودش. تو این ۲ ۳ روز، در طول روز روی ۱۰۰-۱۲۰ بوده و شبها اومده روی ۶۰.
حالا باز چند روز صبر میکنم ببینم وضعیت چقدر ثابت هست بهتون خبر میدم.
در مجموع اگه از دیده بان سرویس دارید خب میتونید تست کنید، یک ماه این سرویس رو بگیرید.
به هر حال کیفیت سرویس های اینترنت هر شرکت منطقه به منطقه و بر اساس تعداد کاربراش تو هر منطقه متفاوته. باید خودتون تست کنید.
موفق باشید
راستی پینگش هم بالای ۳۰۰ هست و پایینتر هم نمیاد.
در طول روز هم انگار چند بار، هر بار ۱، ۲ دقیقه قطع میکنه دوبار وصل میشه. این موضوع رو باید چند روزی بگذره هنوز تا بتونم با اطمینان بگم. ولی چند بار پیش اومده که در حال کار یهو هیچ پیجی دیگه باز نشده، بعد از ۱ دقیقه مجددا همه چیز به حال عادیش بر میگرده.
آره علی جون خوده خودشه !!!
خوب شما سرعت دانلود شبانتتون قبلشم همین بوده. من نمی دونم دقیق ولی از نظر سرعتی فک کنم 2 تا 7 هرچی که همیشه باشید می مونه.
متاسفانه دیده باننت یک سری پورت هارو از جمله پورت کلاینت steam رو بسته.
پینگ کجا؟
نه پیج باز کردن تاثیر نباید داشته باشه . سرعت ناثیر نداره پینگ که مهمه.
برای یک مگ این سرعت کمه ولی با توجه به ضریبی که داره خوبه.
شاید شلوغ شد داغون شه.
با این هزینه ای که من می دم این سرویس با سرعت پایینش باز می ارزه.
دورو بره 50 60 گیگ اگر هر روز و پیوسته بزاری می شه دانلود کرد باش.
بله همینطوره، به همین خاطر اشاره کردم که با اینکه سرعتش بد نیست، اما پیج بازکردنش زیاد جالب نیست.
فرق نمیکنه به جز سرور های داخلی، تقریبا هر سرور خارجی که تست کردم پینگش بالای ۳۰۰ بود. (البته امروز صبح که سرعت خیلی خوبه، پینگ DNS گوگل - ۸.۸.۸.۸ روی ۲۷۳ است.)
در مجموع برای وب گردی همون سرویس های محدود با هزینه کمتر بهتر جواب میدن. یه سرویس محدود ۵۱۲ سرعتش از این سرویس بهتره چه دانلود چه پیج.
سرعت دانلودش هم، آره دیگه برای نامحدود بودنش و قیمت ۴۲ تومان در ماه به نظرم خوبه.
حالا باز باید دید در آینده چطور پیش میره.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)