دوست عزیز، لینک ها رو چک کردم، مشکلی ندارن.
متاسفانه فعلا امکان آپلود رو ندارم، ولی در اولین فرصت چشم.
دوست عزیز، لینک ها رو چک کردم، مشکلی ندارن.
متاسفانه فعلا امکان آپلود رو ندارم، ولی در اولین فرصت چشم.
موقع نصب بازی که دایرکتس رو نصب نمی کنه!خودم بعدا نصب کردم.البته قبلش بازیو تست کردم دیدم اجرا نمی کنه و یه فایل که مربوط به دایرکس هست رو می خواد اون موقع دایرکسشو نصب کردم و رفت تو بازی اما...حالا که نمیتونی دایرک ایکس رو پاک کنی ویه جدید نصب کنی چاره ای نداری جز اینکه بازیو پاک کن...تو نصب بعدی دایرک ایکس که بطور اتوات میخواد نصب کنه رو نصب نکن وبرو یکی دیگه بنصب!!!ایشالله این دفعه دیگه میتونی راش بندازی!!!
جریان پچ زامبی چیه؟؟
یه مرد پیدا نمیشه save بازیو بذاره
ماله منم میخواد بره مرحله 2 گیر میکنه لااااااااااااااااامسب
ای جماعتی که هی POZ میدین تموم کردم تموم کردم
خب نمیتونی دایرک ایکس داخل پوشه بازیو پاک کنی؟؟؟؟!!!!موقع نصب بازی که دایرکتس رو نصب نمی کنه!خودم بعدا نصب کردم.البته قبلش بازیو تست کردم دیدم اجرا نمی کنه و یه فایل که مربوط به دایرکس هست رو می خواد اون موقع دایرکسشو نصب کردم و رفت تو بازی اما...چرا نمیشه!!!
اگه نتونستی پاکش کنی همون کاری که گفتم بکن...بازیو یه بار دیگه بنصب ولی دایرکت ایکس خودشو بی خیال شو برو یکی دیگه از یه بازیه دیگه گیر بیار!!!
دیگه به ذهن من چیزی نمیرسه ...بقیه اگه چیزبیشتریی میدونن کار این دوستمون رو راه بندازن...
این بازی چقدر این ملتو عذاب داده خدائیش!!!![]()
خوب اینم از این پدر سوخته که ما رو از درس عقب انداخت .
تموم شد...
دوستانی که مشکل دارن برن نیلوفر آبی اش رو بخرن تو قسمت نصبش تمام چیز هایی رو که می خوان داره !!!!!
یه چیزی که اعصاب آدم رو بهم می ریزه کوتاه بودن داستان است
ولی برخلاف اون چیزی بود که تبلیغ می شد
اینا دانلود نمیشه اگه حجمش زیاده منبع بدید من آپلود کنم یه جا دیگه یا خودت زحتشو بکش![]()
یه لانچر 16 مگی کسی نیست بزاره
آپلودش فکر نکنم بیشتر از 10 دقیقه وقت بگیره
همه بازی تموم کردن من هنوز تو استرکتش موندم
محل سیو بازی را در اکس پی به من بگید تا براتون اپلود کنم
منم همون نسخه رو گرفتم هیچ مشکلی ندارهدوستانی که مشکل دارن برن نیلوفر آبی اش رو بخرن تو قسمت نصبش تمام چیز هایی رو که می خوان داره !!!!!
یه چیزی که اعصاب آدم رو بهم می ریزه کوتاه بودن داستان است
ولی برخلاف اون چیزی بود که تبلیغ می شد
یه مرد پیدا نمیشه save بازیو بذاره
ماله منم میخواد بره مرحله 2 گیر میکنه لااااااااااااااااامسب
ای جماعتی که هی POZ میدین تموم کردم تموم کردمتا فردا اگه کسی برات آپ نکرد خودم برات آپلود میکنم طفلکی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)