الان هوا خیلی گرمه ... وقتی این عکسو دیدم با کله می خواستم برم تو مانیتور
![]()
الان هوا خیلی گرمه ... وقتی این عکسو دیدم با کله می خواستم برم تو مانیتور
![]()
سلام
جی اس ام آرنا هم عکسارو گذاشته البته با چنتا شات از فیلمبرداریش و زووم دیجیتالش که خیلی عالی عمل کرده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سمپل فیلم برداریشم جالب بود !
![]()
گوینم با خود گوشی میکس شده؟
خیلی خفن باشد!
دگرگون نمایاند ما را!
حتی...!
بدرود!
![]()
من خودم واقعا این گوشیو دوست دارم اما یه نیگا بندارین...
همش دارین از دوربین میگین...
مگه این گوشی دوربینه؟؟؟
کل تمرکز نوکیا توی ان8 روی دوربین بوده و 2تا مورد دیگه که یکیش کابل HDMI هست که زیاد کاربرد نداره و یکی دیگه USB HOST که اونم اگه کابل مخصوصش نباشه نمیشه ازش استفاده کرد!!!
واقعا نوکیا توی سیستم عامل ان 8 گند کاشت و خیلی از مشتر های ان8 رو از دست داد...
سبز باشین...!!!![]()
این گوشی یه کمرا فون عالی هست و البته با گوشی همرده خودش که satio باشه دوربین بهتری هم داره ....
درد برادر مرده را برادر مرده میفهمد دوست من.....hdmi به نظرم بودنش یه امر ضروریه.....فکر کن رفتی توی خونه دوستت و میخوای عکس های که از سفرت گرفتی نشون بدی کامپیوتر هم نداری.....چی کار میکنی؟
این کار برای فیلم هم مصداق داره.
شما هم اگه مثل من خیلی وسواسی هستی میتونی صبر کنی گوشی ریلیز بشه و برتری و مقایسه با سایر گوشی ها رو حداقل توی دوربین ببینی و قضاوت درست رو انجام بدی.
پیشنهاد میدم وقتی گوشی ریلز شد دو خط آخر رو ویرایش کنی.
من الله توفیق.
هنوز دستت نیومده می گی گند کاشته؟! نکنه علم غیب داری و به ما نمی گی؟؟؟( شوخی )
روی کاغذ که سیستم عاملش غوله؛ در عمل هم باید مورد آزمایش قرار بگیره. سیمبین از گذشته سیستم عامل برجسته و فوق العاده ای بوده. یکی از دلایلش هم اینه که با کمترین توان و سخت افزار، بهترین بازده رو می ده. همچنین اگه سخت افزارش هم خیلی خدا باشه باز هم با مینیمم مقدار مورد نیاز کار می کنه و فقط در مواقع مورد نیاز از سخت افزار ماکزیمم بهره رو می کشه.
من اعتقاد دارم که نوکیا با کلاسیک گذاشتن اینترفیس سیمبین 3^ گند زده؛ اما در عین حال هم اعتقاد دارم که هسته سیمبین 3^ چیز محشریه...
شاد باشین![]()
Last edited by DariushGreat; 10-07-2010 at 13:17.
ویدیویی از Eldar Murtazin :مصاحبه الدار با شبکه تلویزیونی درباره ان 8:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 10-07-2010 at 13:51.
بابا لینکی چیزی می زارید یه توضیحی هم براش بدین!
هم ما بفهمیم چی به چیه هم برای جستجو خیلی مفیده!
با تشکر
این شما و این هم مشحصات چیپ فوق العاده گرافیکی ان8 که قویترین چیپ گرافیکی بین گوشی های موجوده
(حتی از گالاکسی هم چیپ گرافیکیقویتری داره)
broadcom BCM2727
High Definition (HD) Video with (720p) H.264 Encode and Decode, both High Profile at 30 fps and supports all major video compression algorithms, including H.263, MPEG 4/2/1, and VC-1
Ultra Low Power for Extended Usage with audio decode <10 mW supporting music player time of 60 hours for system and HD H.264 Video+AAC record <450 mW supporting HD camcorder capture time of over three hours for system
Consumer camcorder in your pocket with high-quality HD 720p video capture
Professional quality imaging from low-cost sensors and lens systems with high-performance ISP
Product Awards:
Multimedia Processor Survey 2008 Award BCM2727 Mobile Multimedia SoC
Best "Consumer Electronics IC" Product BCM2727 High-Definition Mobile Multimedia Processor
2008 Electronic Products' Magazine Product of the Year
عجب چیپ سر حالیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)