تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 674 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بحثای اینجوری که پیش میاد به خاطر اینه که بیشتر اونایی که PES زیاد بازی می کنن کنسول ندارن
    اگه اونا کنسول داشتن مطمئنا همچین بحثایی پیش نمیومد چون فیفای کنسول رو حتما بازی می کردن و دیگه جای هیچ بحثی در این موارد نبود...

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته خود من هم کنسول ندارم...ولی توسط یک سری از دوستان که کنسول داشتن فیفای کنسول رو تجربه کردم
    وقتی فیفای کنسول رو تجربه کردم اون موقع بود که فهمیدم کونامی و محصول اون یعنی PES چقدر با محصول کمپانی EA فاصله دارن.
    البته یک نگاه ساده به تریلرهای منتشر شده از هر دو بازی میشه تفاوت فاحش گیم پلی هر دو بازی رو متوجه شد.

4. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ببینید جناب ما 2 جور نقد داریم . نقدی که چهارچوب رو قبول داره و بهش ایمان داره و جزئیاتی رو نه بد ! بلکه پرفکت نشده میدونه و خواستار اون هست که اصلاح بشه این نقایص اندک و یه نقدی هم داریم که به کل دشمن خونی اون سوژه هست و ادبیاتی هم که به کار میبره صرفا بهانه ای هست برای تخریب اون اثر . یعنی از جو حاکم استفاده کردن و به اسم نقد تخریب کردن و شاید تنفر درونی رو نسبت بهش ابراز کردن . شما خودتون هوادار فیفا 11 هستید کاملا مشخص هست که یه مثلا استقلالی اگر بخواد عملکرد ضعیف پرسپولیس رو نقد کنه با زیرکی خواصی میاد از جو حاکم استفاده میکنه و به اسم نقد این تیم رو تخریب میکنه ! حرفهای شما هم دقیقا همینطور هست . شما به کل بدون هیچ هدفی فقط داری همه چی رو زیر سوال میبری ! فراموش نکن این نقدی که pes بازها که شمارشون چندین برابر گیمر های فیفا هست به این بازی وارد میکنن صرفا به دلیل این هست که انقدر در چند ساله اخیر این بازی ما رو وارد دنیای واقعی فوتبال کرده که ما شاید بد عادت شدیم !
    من نه سودی بهم میرسه بازی رو تخریب کنم نه ضرری میرسه... آخه خانه خراب رو مگه چطور میشه خراب کرد؟
    شما چند وقته منو میشناسی؟
    من از 2004 تا 2007 که pes واقعا عالی اونو بازی می کردم.... قبلش هم فیفا بازی می کردم... که وقتیpes 2004 رو دیدم واقعا جا خوردم!
    اگه الان جای pes و فیفا عوض میشد من طرفدار pes بودم..
    هنوزم قبول دارم که تو نسل قبل pes فاتح بلامنازع بود ولی تو این نسل قافیه رو بد جور باخته... مطمئنا اگه از الان برای آینده ( نسل بعد) سرمایه گذاری کنن احتمالش زیاده که سکه برگرده و pes بشه دوباره اول!
    تعریف الکی از چیزی که عالی نیست خود آدم رو زیر سوال میبره...
    این بحث ها هم به نظر من فن بازی نیست ... چون برای من مهم نیست که بازی اسمش چی باشه. اما کیفیتش خیلی برام مهمه... اگه چند سال بعد pes بهتر بشه مطمئنا از اون تعریف و تمجید میکنم...

6. 10 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دیدم توی تاپیک بحث فیفا و PES مطرح شده و با توجه به اینکه امسال همه میتونن فیفا رو هم تجربه کنن بد ندیدم توضیحاتی درباره اون بازی بدم و دلایل خودمو به شخصه برای انتخاب اون بازی بعنوان گزینه اول بگم .

من به چند دلیل فیفای نکست رو بر PES این نسل ترجیح میدم همونطوریکه به دلایل متعدد و زیادی PES کارنت رو بر فیفای کارنت ترجیح میدادم .

اما دلایل من

موارد مهمتر :

1- امکان دستی کردن انواع پاسها و شوتها که بازیو بسیار واقعی و البته سخت تر میکنه . من همیشه از این مساله شاکی بودم که بازیهای کامپیوتری فوتبال خیلی آسونه و جذابیت بازی بخاطر زدن گلهای زیاد به تیم حریف کاملا از بین میره اما الان با این سیستم ....
    فقط اینو بگم اگه یک نفر بتونه توی یک فصل روی بالاترین درجه سختی با سیستم دستی جزء 3 تیم بالای جدول حتی تیم چهارم جدول بشه یک جایزه خوب پیش من داره .
    2- طراحی و اعمال قوانین فیزیکی بصورت بسیار طبیعی در حرکات بازیکنان و حرکات توپ مثل مساله اینرسی در استارت زدنها برگشتها چرخشها و غیره .
    3- هوش مصنوعی قویتر در دفاع تیمی و پوشش مناطق مختلف زمین در زمانیکه هم تیمی یک منطقه رو خالی گذاشته , برش توپ و INTERCEPT های بسیار عالی , بازی خوانی بهتر , حملات خطرناک تر , مسائل جزئی تر مثل موقعیت سنجی بازیکن برای تصاحب توپ و یا رها کردن اون , بازیکنان با هوش مصنوعی خودشون در مقابل شوتهای حریف قرار میگیرن و باز هم باید بگم " مثل فوتبال واقعی " مانع از ایجاد موقعیت شوتزنی ایده آل برای بازیکنان حریف میشند علاوه بر اینها گرفتن توپ از بازیکنان حریف توی فیفا بسیار مشکل تر از PES هستش .
    4 - نمای بسیار طبیعی و واقعی بازی بخاطر وجود و کثرت بسیار زیاد انیمیشن های موشن کپچر . تعداد حرکات ضبط شده که اصطلاحا بهشون موشن کپچر گفته میشه بقدری زیاده که انگار سرتاسر بازی دارای پیوستگی خاصی از جنس موشن کپچره اگه بخوام مساله رو عینی تر کنم باید این پیوستگی رو به یک پارچه بسیار بزرگی تشبیه کنم که از تکه های بسیار زیاد و کوچکی تشکیل شده که با مهارت بسیار بالایی بهم متصل و دوخته شدن . جالبه که در این پارچه بسیار بزرگ ما هیچ تیکه نامتناجسی نمیتونیم پیدا کنیم ( من فقط این مساله رو عرض کنم که مچ کردن و بهم پیوند زدن این تیکه ها کار راحتی نیست ) .
    5- عملکرد بسیار عالی و خوب دروازه بان به طوریکه مثل فوتبال واقعی واکنشها , دایوینگ , سیو و مهارتوپ و بطور کل عملکرد بسیار خوبی دارن به شکلی که واقعا به سختی میشه دروازشونو باز کرد .
    6- داوری بسیار عالی و کم نقص آوانتاژهای به موقع , کارتهای بجا و درستی که میدن و بقیه مسائل داوری داوری این نسل فیفا آدمو یاد داوریهای نسل کارنت PES میندازه .
    7- فاصله تواناییهای بازیکنان نسبتا معقوله همونطوریکه در دنیای حرفه ای فوتبال و هر ورزشی وجود داره اما توی PES بعضی از تواناییهای بازیکنان غیر طبیعی و مافوق انسانه مثل سرعت بسیار زیاد بعضی از بازیکنان و ...
    8 - سیستم خستگی واقعی تر که قراره توی نسخه 11 باز هم روش کار کنن و این سیستم رو بهینه تر کنن .
    9- تنوع در قدرت و دقت شوتها که بر اساس شرایط مختلف طراحی شده مثل میزان پرسینگ جهت و غیره قراره امسال همین شرایط رو روی پاسها هم اعمال کنن که از این نظر بازی بشدت واقعی میشه .
    10- کنترل 360 درجه بصورت طبیعی تر
    11- طراحی بسیار خوب جزئیات منیجر مد ( مدی که ساختارش شباهت زیادی به مستر لیگ داره ) بعضی از این جزئیاتو بهشون اشاره میکنم .
    الف -یک بازیکن از سنین جوانی که وارد فوتبال حرفه ای میشه تا اوج فوتبالش در سنین 29 تا 31 سالگی رشد بسیار منطقی و معقولی داره به شکلی که یک بازیکن حدودا بین 5 تا 15 واحد میتونه رشد در تواناییهاش داشته باشه در صورتیکه توی مستر لیگ یک بازیکن تا 40 واحد هم میتونه رشد کنه مثلا سرعتش میتونه از 50 به 90 هم برسه یعنی تفریبا نزدیک به دوبرابر که اصلا منطقی نیست با این رشد غیر طبیعی بازیکن تبدیل میشه به ابر انسان یا بقول گیمرهای خارجی Super Human.
    ب- فلش روحیه بازیکنان بسیار خوب طراحی شده به این شکل که یک بازیکن در بهترین حالت روحی که فلش رو به بالا داره معمولا حدود 4 واحد به تواناییهاش اضافه میشه و در بدترین شرایط همین حدود کم میشه اما توی مستر لیگ این تولرانس به 20 واحد میرسه یعنی در بهترین حالت 10 واحد افزایش و در بدترین حالت 10 کاهش پیدا میکنه . توی PES وقتی فلش روحیه بازیکنی مثل مسی یا کاکا یا رونالدو و خیلیهای دیگه بالا باشه دیگه کسی نمیتونه اون بازیکن رو مهار کنه و همون یک بازیکن برای شکست حریف کاملا کافیه .
    ج- ترنسفرهای واقعی تر
    د- بودجه واقعی تر باشگاهها
    ه- اداره باشگاه بعنوان مدیر . در صورت نشون دادن لیاقت در مدیریت , باشگاههای معتبرتر تقاضای مدیریت و مربی گری تیمشون رو براتون میفرستن که به این شکل میشه به باشگاههای بزرگ نقل مکان شد و مربی گری تیمهای بزرگتر رو به عهده گرفت .
    و- حواشی پیرامون باشگاه که توی رسانه ها منعکس میشه .

موارد کم اهمیت تر :

12- به دلیل موتور قوی تر و پیشرفته تر دست و پای بازیکنان کمتر توی هم میره و توپ از بدن بازیکنان عبور نمیکنه یعنی اگه شما در زدن ضربه شوت دروازه بان کم دقتی کنی توپ با برخورد به بازیکن روبرو چه خودی یا حریف ممکنه کمونه میکنه و وارد دروازه خودتون بشه چیزی که توی PES من ندیدم .
    13- انحناء و کات توپ در شوتها و سانترها
    14- تاثیر بارون و خیسی زمین بر کیفیت حرکت توپ
    15- توجه به جزئیات لوازم و وسایل بازیکنان و طراحی زیبای اونها مثل باندهای دست مخصوص هر بازیکن و ....
    16- اخذ مجوزها و لایسنسهای نسبتا زیاد
    17 - گزارشگر خوب
    18- بخش صدا گذاری . صدای تماشاگران و طرفدارن دو تیم و واکنش اونها به اتفاقات داخل زمین , سرودهای تماشاگران , تفاوت در نوع صدای تماشاگران در زمین خودی یا زمین حریف , صداهای حاشیه ای ( SFX ) مثل برخورد توپ با اشیاء مختلف از جمله تیرک , شوت زدن , هد و .... , موزیکهای لایسنس شده بازی و بقیه قسمتهای مربوط به بخش صداگذاری .
    19 - عدم وجود تعداد زیاد باگها و همینطور فراوانی اونها در بازی
    Last edited by 4039; 06-08-2010 at 22:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین جان توی این پست تونستی تمام برتری های فیفا رو بگی من مطمئنم با عرضه شدن فیفا نکست بر روی پی سی همه بچه ها ازش لذت ببرن حتی اگه این نسخه مانند فیفا10 کنسول باشه بازم غنیمته!

راستی توی این مدت از بس اومدیم بدی ها و کمبود های بازیها رو گفتیم و هی تو سر بازیهای بدبخت زدیم این پست بد جوری به دلمون نشست.بدنیست بعضی مواقع خوبی های بازیها رو هم بگیم

- نمای بسیار طبیعی و واقعی بازی بخاطر وجود و کثرت بسیار زیاد انیمیشن های موشن کپچر . تعداد حرکات ضبط شده که اصطلاحا بهشون موشن کپچر گفته میشه بقدری زیاده که انگار سرتاسر بازی دارای پیوستگی خاصی از جنس موشن کپچره اگه بخوام مساله رو عینی تر کنم باید این پیوستگی رو به یک پارچه بسیار بزرگی تشبیه کنم که از تکه های بسیار زیاد و کوچکی تشکیل شده که با مهارت بسیار بالایی بهم متصل و دوخته شدن . جالبه که در این پارچه بسیار بزرگ ما هیچ تیکه نامتناجسی نمیتونیم پیدا کنیم ( من فقط این مساله رو عرض کنم که مچ کردن و بهم پیوند زدن این تیکه ها کار راحتی نیست ) .
    فقط میتونم بگم انیمیشن ها فوق العادست!
    وقتی که برای اولین بار فیفا10 بازی کردم فکر میکردم بعد از مدت کوتاهی انیمیشنها تکراری میشن حالا هر چه چقدر هم که زیاد باشن.الان هنوزم بعد 7 ماه بازی کردن فیفا بازم انیمیشن ها واسم تکراری نشده و حتی بعضی مواقع شده بارها صحنه تکرار بعضی از حرکات رو میبینم و واقعا بخاطر طبیعی بودن این حرکات به فیفا 100 آفرین میگم.
    یکی از زیباترین نوع دریبل در بازی همین دریبل دو طرفست ولی به لطف انیمیشن های زیبای بازی هر بار یه اتفاق جدید در هنگام اجرای این دریبل به ظاهر ساده رخ میده که شما رو به هیجان میاره!

راستی حسین چند وقت پیش یه خبر از nba elite گفتی که ea sport یه موتور جدید ساخته که دیگه هیچ انیمیشنی مثل هم نیست یه همچین چیزایی درست میگم؟؟

- عملکرد بسیار عالی و خوب دروازه بان به طوریکه مثل فوتبال واقعی واکنشها , دایوینگ , سیو و مهارتوپ و بطور کل عملکرد بسیار خوبی دارن به شکلی که واقعا به سختی میشه دروازشونو باز کرد .
    این مورد که عملکرد در وازه بانی خیلی خوبه شکی نیست ولی بعضی مواقع یه جورایی آدم حس میکنه یکم مصنوعی کار میکنن و توپها رو از کنج دروازه بیرون میکشن.در مورد انیمیشن های دروازه بانها بنظرم تنوع خیلی کمی داره و به پای بازیکنای داخل زمین نمیرسه با این حال آدام گفته بود دروازبانا توی فیفا11 خیلی زیبا و واقعی کار میکنن و خیلی روی این موضوع شگفت زده شده بود حالا نمیدونم حسین تتو جای دیگه در مورد عملکرد و انیمیشن های دروازه بانا چیزی خوندی؟

9. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان توی این پست تونستی تمام برتری های فیفا رو بگی من مطمئنم با عرضه شدن فیفا نکست بر روی پی سی همه بچه ها ازش لذت ببرن حتی اگه این نسخه مانند فیفا10 کنسول باشه بازم غنیمته!

راستی توی این مدت از بس اومدیم بدی ها و کمبود های بازیها رو گفتیم و هی تو سر بازیهای بدبخت زدیم این پست بد جوری به دلمون نشست.بدنیست بعضی مواقع خوبی های بازیها رو هم بگیم

فقط میتونم بگم انیمیشن ها فوق العادست!
    وقتی که برای اولین بار فیفا10 بازی کردم فکر میکردم بعد از مدت کوتاهی انیمیشنها تکراری میشن حالا هر چه چقدر هم که زیاد باشن.الان هنوزم بعد 7 ماه بازی کردن فیفا بازم انیمیشن ها واسم تکراری نشده و حتی بعضی مواقع شده بارها صحنه تکرار بعضی از حرکات رو میبینم و واقعا بخاطر طبیعی بودن این حرکات به فیفا 100 آفرین میگم.
    یکی از زیباترین نوع دریبل در بازی همین دریبل دو طرفست ولی به لطف انیمیشن های زیبای بازی هر بار یه اتفاق جدید در هنگام اجرای این دریبل به ظاهر ساده رخ میده که شما رو به هیجان میاره!

راستی حسین چند وقت پیش یه خبر از nba elite گفتی که ea sport یه موتور جدید ساخته که دیگه هیچ انیمیشنی مثل هم نیست یه همچین چیزایی درست میگم؟؟

این مورد که عملکرد در وازه بانی خیلی خوبه شکی نیست ولی بعضی مواقع یه جورایی آدم حس میکنه یکم مصنوعی کار میکنن و توپها رو از کنج دروازه بیرون میکشن.در مورد انیمیشن های دروازه بانها بنظرم تنوع خیلی کمی داره و به پای بازیکنای داخل زمین نمیرسه با این حال آدام گفته بود دروازبانا توی فیفا11 خیلی زیبا و واقعی کار میکنن و خیلی روی این موضوع شگفت زده شده بود حالا نمیدونم حسین تتو جای دیگه در مورد عملکرد و انیمیشن های دروازه بانا چیزی خوندی؟
    خواهش میکنم امین

آره توی nba elite این نوآوری جدید وجود خواهد داشت اصلا به همین خاطر اسم این نسخه رو elite گذاشتن . من چون زیاد پیگیر بازی بسکتبال نیستم دیگه پیگیر این مساله نشدم ( خیر سرم چند سال بسکتبال کار میکردم ) اما قراره این نوآوری رو سال بعد توی بقیه بازیهاشون از جمله فیفا 12 پیاده کنن . سعی میکنم اطلاعات دقیقتری از این نوآوری بدست بیارم و توی تاپیکش قرار بدم ( اصلا تاپیک این بازی رو کسی ایجاد کرده ؟ )

بعضیا همین اعتقاد تو رو در مورد دروازه بانها دارن منم تا حدودی قبول دارم که دروازه بانها رو خیلی قوی ساختن انگار همگی پیتر چک یا بوفون هستن اما خدا رو شکر امسال عملکرد دروازه بانها با هم متفاوت خواهد بود امسال ea ورداشته عملکرد و حرکات دروازه بانهای مختلفو از دنیای واقعی فوتبال کپی برداری کرده و توی نسخه 11 داره اعمال میکنه مثلا بعضی از دروازه بانها واکنشهاشون بهتره بعضیا سیو و دفع توپشون بعضیا دایوینگ و پرش بهتری دارن و بهتر به توپهای کنج دروازه میرسن و ... بنابراین دروازه بان شش دنگ بندرت توی این نسخه وجود خواهد داشت و این میتونه بازیو خصوصا توی منیجر مود جذاب تر کنه چون آدم ترغیب میشه با پرداخت پول بیشتری دروازه بان بهتری بخره .
    در مورد انیمیشنهای دروازه بانها هم توی این نسخه داره حسابی کار میکنن توی یک ویدئو از یکی از سازندگان بازی شنیدم که میگفت انیمیشنهای دروازه بانها رو هم بر اساس حرکات واقعی اونها دارن طراحی میکنن مثلا کاسیاس در زمان مهار توپ در حالت دایوینگ و پرش استیل کلاسیک و سنتی و ساده پرش رو به نمایش میذاره همونطوریکه در واقعیت این کار رو میکنه و به همین شکل دروازه بانهایی که در این حرکت نمایشی کار میکنن به همین ترتیب در این نسخه هم حرکات نمایشی و آکروباتیک از خودشون نشون میدن ( مثل دروازه بان سابق عربستان و خیلیهای دیگه ) .

11. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

New PES 2011 Vid Surfaces
    جدیدترین ویدئوی منتشر شده از بازی که سایت gamsblog.com بیرون داده
    البته در این ویدیو که 13 دقیقه هستش بیشتر تمرکز روی توضیحات یه نفره که نمیشنامش!!! ولی در پشت این دو نفر یه ال سی دی هستش که بازی فرانسه و اسپانیا داره توش انجام میشه و واقعا واسه من جالب بود
    چندین انیمیشن تکل و دایو کردن و جاگیری درست مدافعین که دیگه مثل قبل یجا جمع نمیشدن
    پاسکاری ها به سبک semi manual فیفا
    یه انیمیشن استپ سینه و بعد پا توسط گورکاف اجرا شد که منو یاد زیدان بزرگ انداخت
    داوری دیگه مثل 2010 نبود و تو چند صحنه که معلوم بود خوب خطا گرفت و کارت نشون داد
    دیگه خودتون باید ببینید ارزش دیدن داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pedramgolchin; 07-08-2010 at 10:05.

13. 10 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وجود فیفا برای PC باعث شده که حتی PES فن ها هم دیگه پیشرفته های بازی رو نبینن. آیا اگر امسال فیفا برای پی سی نمیومد, باز هم اینطوری صحبت میکردید ؟

بازی پیشرفت های زیادی کرده منتها اگر واقع بینانه بهش نگاه کنیم !
    من خودم کنسول ندارم و یک PES باز با تجربه هستم اما فیفا 10 کنسول رو خیلی بازی کردم.در این شکی ندارم که فیفا خیلی بهتر عمل میکنه اما به نظرم با این ویدئو که من از PES دیدم, پیشرفت خیلی خیلی زیادی داشته.

15. 5 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

همیشه توی تاپیک pes باید بحث فیفا باشه حالا تو تاپیک فیفا اصلا از این بحث ها نیست اگر هم باشه خیلی خیلی کم هست بیخیال این موضوعات بشیم pes برای خودش خوبه fifa هم برا خودش دیگه چرا مقایسه میکنین یا تیکه به این بازی میندازین . یکی با فیفا حال میکنه یکی با pes .خواهشا این تاپیک pes رو با این مقایسه ها خراب نکنید.این بازی از همون موقعی که اومد طرفدار داشته . یکی هست به فیفا عادت داره و با pes راحت نیست یا برعکس.بنده نمیخوام اینجا سخنرانی کنم فقط برای این گفتم که اینقدر دیگه به این بازی محبوب نیش و کنایه نزنید.از دوستانی هم که از این بازی حمایت میکنن متشکرم.
    با احترام خدمت همه فوتبال دوستان.

17. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وجود فیفا برای PC باعث شده که حتی PES فن ها هم دیگه پیشرفته های بازی رو نبینن. آیا اگر امسال فیفا برای پی سی نمیومد, باز هم اینطوری صحبت میکردید ؟
    مگه قبلا فیفا برای pc منتشر نمیشده؟!
    من خودم بعد از گند PES 2010 رفتم روی سیستم فیفا 09 کارنت نصب کردم...بحث نسل بعد بودن فیفا نیست...بحث اینه که پیشرفت کونامی به شدت کم و آرومه.شما همین تریلر جدیدی که دوستمون گذاشته و یک نفر داره با یکی دیگه مصاحبه میکنه رو نگاه کن...پشت سرشون یک مانیتوره که دو نفر دیگه دارن بازی میکنن...فقط حرکات بازیکنان رو ببینی می بینی که اصلا موشن کپچری در کار نیست بس که حرکات خشک و روباتیکه.من نمیدونم این انیمیشن های جدید رو کونامی کجا استفاده کرده؟!

بازی پیشرفت های زیادی کرده منتها اگر واقع بینانه بهش نگاه کنیم !
    من هم نمیگم که پیشرفت نداشته ولی اصل قضیه گیم پلی بازیه که مشخصه پیشرفت آنچنانی که مد نظر شماست اصلا اتفاق نیفتاده.

من خودم کنسول ندارم و یک PES باز با تجربه هستم اما فیفا 10 کنسول رو خیلی بازی کردم.در این شکی ندارم که فیفا خیلی بهتر عمل میکنه اما به نظرم با این ویدئو که من از PES دیدم, پیشرفت خیلی خیلی زیادی داشته.
    من هم خودم چندین و چند ساله که PES بازی میکنم ولی دیگه میتونم حس کنم و بفهمم که بازی واقعا تغییر محسوسی کرده یا نه...شما هم برای درک بهتر علاقه خودت رو به بازی کنار بذار و با دید دقیقتری به اون تریلرها نگاه کن.
    همیشه توی تاپیک pes باید بحث فیفا باشه حالا تو تاپیک فیفا اصلا از این بحث ها نیست اگر هم باشه خیلی خیلی کم هست بیخیال این موضوعات بشیم pes برای خودش خوبه fifa هم برا خودش دیگه چرا مقایسه میکنین یا تیکه به این بازی میندازین
    کسی اینجا تیکه ننداخت...فقط بحث انتقادی مطرحه...هر محصولی رو هم که بخوان از اون انتقاد کنن یک چیزی رو جلوش میذارن که از اون بالاتر باشه و پیشرفته تر باشه تا ضعف ها به چشم بیاد.نمیشه که PES رو با بازی فوتبالیست ها یا فیفا استریت مقایسه کنیم.
    انتقاد هم اگه درست باشه خیلی جاها باعث پیشرفت میشه.

از دوستانی هم که از این بازی حمایت میکنن متشکرم.
    نمیدونم چی بگم؟!

19. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •