دوربينش خوبه...تو روز عايه ...
صداي اسپيكراش بلند نيست ...هدفون عاليه ...
باتري بستگي به خودت داره ....اما بعد از يه مدت تا 2 روز هم جوابت ميده ...
برنامهاش رو بهتره با نصب گيلر ببندي ...تا خيالت راحت باشه ...
واسه مارك كردن هم برنامه هست ....
دوربينش خوبه...تو روز عايه ...
صداي اسپيكراش بلند نيست ...هدفون عاليه ...
باتري بستگي به خودت داره ....اما بعد از يه مدت تا 2 روز هم جوابت ميده ...
برنامهاش رو بهتره با نصب گيلر ببندي ...تا خيالت راحت باشه ...
واسه مارك كردن هم برنامه هست ....
والا من aac و FLV و WMV رو تست کردم شد....FLV رو واقعا با کیفیت نشون میداد چون من همون کهFLV بود قبلا به MP4 با بهترین کیفیت و وضعیت ممکن تبدیل کردم بد شد!
aac واقعی هم اجرا کردم خیلی صداش بلند بود فکم باز موند!!!!چون حس میکنم اگر توی آپدیت ها بخوان صداش رو تغییر بدن توی بلندی خیلی میتونن اثر بزارن و اصلا از کیفیتش کاسته نمیشه!!!
در کل این برنامه برای اینه که کارتون رو راه بندازه وگرنه محیط جذابی نداره یکم کار کردن باهاش هم خشک هست...البته بیشتر از یکم....
برنامه های خوب توی آندروئید 2.1 هست...
در ضمن توی XDA خوندم که در مورد هندزفری MW600 که وقتی به X10 وصل میشیم و چیزی نشون نمیده بعضی ها میگن آندروئید همینطوره...درصد زیادی میگن توی 2.1 رفع میشه البته به سونی اریکسون ایمیل زده بودن....
در ضمن این سایتی که دادی باید با Barcode saccaner بارکد رو اسکن کنی بعد با اینترنت گوشی نصب کنیم؟
Last edited by meha; 24-06-2010 at 11:31.
فک کنمدر ضمن این سایتی که دادی باید با Barcode saccaner بارکد رو اسکن کنی بعد با اینترنت گوشی نصب کنیم؟
من بارکداشو اسکن کردم !
مثلآ ماله
اینو مینویسه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
market://details?=id
com.motalen
battrutimelife
فک کنم بارکد اسکنر خودش لینک میکنه توی مارکت! والا شما ایکس10 دارین ! یه تست بزنین خوب
یه طرح یه روزه ایرسل بزنید ! هزار تومن همشو دانلود کنین
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
مها جان اگه میشه چار تا فرمت دایوکس و ام کا و و .... تست کن ببین نتیجه چیه !
اگرم موفق به نصب برنامه ها شدی این برنامه رو بریز یه تست بزن ببین کار میده یا نه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Divx و xdiv و Mkv و WMV تست کردم شد
Hd h264 رو اجرا نکرد!
ایول !
جدآ ام ک و رو خوند ؟؟
خیلی خوبه که
حالا نوکیا هی بره با ن8 پز بده![]()
سلام
کسی تا حالا با سیستم تشخیص چهره گوشی کار کرده؟همونی که یک بار رو چهره اسم رو می نویسی دفعه بعد اگه از اون شخص عکس بگیری خودش تشخیص میده کیه.
یادش بخیر با 6600 نرم افزار کور پلیر این فرمت نگاه میکردیمایول !
جدآ ام ک و رو خوند ؟؟
خیلی خوبه که
حالا نوکیا هی بره با ن8 پز بده![]()
![]()
مرسی علی جان
یه بنده خدایی می خواد این گوشی رو بخره .به خاط همین هم مجبور بودم این سوالات رو بپرسم.مگر نه خودت که میدونی انتخاب اول و آخر من چیه![]()
سلام...دوستان قیمت این گوشی چنده الان؟..به صرفه هست بدم واسم از اونور بیارن؟..قیمت توی ایران و اونور ! چنده؟..مرسی
قیمتش تو شیراز رنگ مشکی بدون هنزفری بلوتوث 490000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)