تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 4428 اولاول ... 43838990919293949596971031431935931093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یعنی کلابیخیال پارس بشم دیگه؟
    Last edited by esfehanei; 18-08-2010 at 00:01.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

status===>downstream

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

داون استریم رو 544هست
    آپ استریم هم 158هست
    اگه کم نکنن
    برای128شاتل
    برای 128پارس چقدره؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اشتتباه لپی شد منظورم عباس آقا بود که میگفت سرعتش افت کرده از شما که شاتل داری عادیه اون باید ببینه چنده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

داستان اینه که باصطلاح کارشناساشون تنظیم همه مودمها رو بلد نیستن واسه همین وقتی مشترک به مشگل میخوره آخرش آبروریزی میشه.
    این رو به عربی میگی؟ یک آیه واسش نازل کن
    داستانش اینه که سیاستش اینه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوال 4 رو بخون این همه مودم خریدن از دلسا دونه ای 40 تومن میفروشن 59 تومن مگه بده؟
    البته شاشتل هم این کار رو میکنه ولی اینها دیگه عیب نمیگذارند رو Linksys میگن زوریه .
    البته واسه من گفت 3 ماهه می تونی بگیری دیگه لازم نیست مودم رو از ما ببری . بعضی جاها میگه فقط 512 میدم همه اینها میدونی واسه چیه؟ چون مثل شاشتل از پهنای باند نمیدزده درآمدشو از این راه تامین میکنه. البته امیدوارم به جمع دزدها نپیونده.

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اشتتباه لپی شد منظورم عباس آقا بود که میگفت سرعتش افت کرده از شما که شاتل داری عادیه اون باید ببینه چنده.
    Upstream:512
    Downstream:2048
    اگر راه حلی به نظزتون میرسه حتما بگید ممنون.

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Upstream:512
    Downstream:2048
    اگر راه حلی به نظزتون میرسه حتما بگید ممنون.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

11

آخرش رفتی سرویس اقتصادی گرفتی؟
    سرعت تو مودم رو چند ست شده؟
    آره دیگه سرویس مناطق ویژه مخابراتی گرفتم
    هنوز که ست نشده تازه دیروز اومد مدارک رو تحویل گرفت که بره برای رانژه خط ولی تو قرارداد 256 خورده

به مودم گیری نمیده؟
    برای من زاکسله اگه بخوام برم پارس مودم نمیخواد
    نه گیری نداد گفتم خودم از قبل سرویس داشتم از شاتل و مودم ASUS 602 دارم
    لیست مودم هایی رو که ساپورت میکنه رو میتونی اینجا ببینی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Saleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ســلام،
    من از دیماه سال پیش از پارس آنلاین سرویس میگیرم سرعتم خوب بود روزا سرعت دانلود 140 یا 150 شبا هم 70 میشد که چند تا فایل رو با هم دانلود میکردم در مجموع همون 140 رو میگرفتم سرویس من هم EP1-3 بود
    تابستون امسال رفتم تمدید گفتن سرویس جدید اومده هم ارزون هست هم سرعتتون بیشتر میشه سرویس GP1-9x1 مد نظرشون بود منم گفتم باشه همونو بدین ماه اول خوب بود سرعتم 40 تا رفت بالا شد 180 خیلی حال میکردم
    ولی دو سه روز پیش نتم وضعش افتضاح شده بود تا جایی که قطع شد عصری رفتم دفترشون دیدم تعطیله نوشته بود به دلیل توسعه مرکز مخابراتی اینترنت دفتر قطع می باشد تلفن ما هم تو همون مرکز مخابراتی هست گفتم خوب مشکلی نیست دارن توسعه میدن شبش که وصل شدم دیدم سرعتم نصف شده ماکسیمم 90 یا 100 سرعت دانلود میده از ساعت یک به بعد هم که افتضاحه صفحه که به زور باز میکنه وقتی هم که میزاری دانلود دیسکانکت میشه و شبا هر چند تا فایل بزارم دانلود در مجموع 40 همین میشه!
    حالا به نظرتون چیکار کنم؟ سروسیم رو ارتقا بدم حل میشه؟ یا یه بار تخلیه کنم بعد باز سرویس بخرم
    اعصابم خورد شده!

ممنــون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ســلام،
    من از دیماه سال پیش از پارس آنلاین سرویس میگیرم سرعتم خوب بود روزا سرعت دانلود 140 یا 150 شبا هم 70 میشد که چند تا فایل رو با هم دانلود میکردم در مجموع همون 140 رو میگرفتم سرویس من هم EP1-3 بود
    تابستون امسال رفتم تمدید گفتن سرویس جدید اومده هم ارزون هست هم سرعتتون بیشتر میشه سرویس GP1-9x1 مد نظرشون بود منم گفتم باشه همونو بدین ماه اول خوب بود سرعتم 40 تا رفت بالا شد 180 خیلی حال میکردم
    ولی دو سه روز پیش نتم وضعش افتضاح شده بود تا جایی که قطع شد عصری رفتم دفترشون دیدم تعطیله نوشته بود به دلیل توسعه مرکز مخابراتی اینترنت دفتر قطع می باشد تلفن ما هم تو همون مرکز مخابراتی هست گفتم خوب مشکلی نیست دارن توسعه میدن شبش که وصل شدم دیدم سرعتم نصف شده ماکسیمم 90 یا 100 سرعت دانلود میده از ساعت یک به بعد هم که افتضاحه صفحه که به زور باز میکنه وقتی هم که میزاری دانلود دیسکانکت میشه و شبا هر چند تا فایل بزارم دانلود در مجموع 40 همین میشه!
    حالا به نظرتون چیکار کنم؟ سروسیم رو ارتقا بدم حل میشه؟ یا یه بار تخلیه کنم بعد باز سرویس بخرم
    اعصابم خورد شده!

ممنــون
    نه ارتقا هم بدی همین وضع میشه بعد از یک مدت. 1 ماه صبر کن اگر دیدی وضعیت همینجوریه یک فکر اساسی کن.
    از بس شاکی زیاد شد دیشب حجم دانلود با 0.7 گیگ کاهش به 1.3 گیگ تغییر یافت ما رو بیچاره کردید. این هم وضعش خراب بشه همون مخابرات رو نگه میدارم دانلود هم میگذارم واسه آخرتم اون دنیا تو حجهنم مثل آتیش دانلود میکنیم.

11. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •