1 مهندس پیدا نشد به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
1 مهندس پیدا نشد به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
دوستان سلام.من این مدل مودم رو دیروز خریدم ولی وقتی میخوام با وایرلس کانکت بشم روی موبایلم شبکه رو پیدا میکنه اتصال هم اوکی میکنه ولی توی اینترنت نمیره.برای لبتاپ هم همینطوره کانکت میشه ولی توی اینترنت نمیره.دوستان مشکل از چیه؟؟؟؟
1- انتن قویتر می تونی بزاری بردش بیشتر میشه ولی اگه خیلی قوی باشه برای سلامتی ضرر داره
2- دو تا مودم از طریق وایرلس نمی تونند به هم وصل بشن مگر با کابل - ولی یک مودم و یک access point میشه
3- فریمور که اصلا به نظرم منظقی نیست
4- مشکل نداره می تونی چندتا ssid تعریف کنی و هر کدوم با رمز جداگانه ولی ظاهرا توی این مودم نمیشه
5- به خاطر اینه که هر شرکتی vpi , vci فرق می کنه توی کار خونه مثلا 8 تا pvc تعریف می کنن تا طرف با ساختن یک کانکشن ساده راحت وصل بشه و خودش یک ساعت نیاد مودمو تنظیم کنه
Last edited by mahla_EEL; 04-07-2012 at 00:39.
دوست من راجعبه جواب دومتون باید بگم، میشه!
مودم های که قابلیت WDS یا ریپیتر دارن میتونن بی سیم به هم متصل بشن و یک شبکه یکپارچه ای بزرگ ایجاد کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. من یه مودم wireless tp-link w8901 دارم. با کابل شبکه (برای pc) راحت به اینترنت وصل میشم و از اینترنت استفاده میکنم.با wi fi گوشی به مودم connect میشم اما مودم به گوشیم اینترنت نمیده و با گوشی نمیتونم به هیچ سایتی وصل بشم. لطفا کمکم کنید
منم همین مشکلو دارم خواهشا کمک کنید
کانفیگتون به چه صورتی بوده ؟ bridge یا pppoe اگه به صورت bridge باشه یعنی برای اتصال به اینترنت از کانکشن استفاده می کنید این مشکل بوجود میاد
درسته من به صورت bridge کانفیگ کردم آخه وقتی pppoe کانفینگ میکنم وقتی میخواد connect بشه error 651 میده و به اینترنت وصل نمیشه
همینطور که دوستمون گفتن، چون تغریباً هیچ کووم از سیستم عاملهای موبایل قابلیت پیاده سازی ppoe رو ندارن، شما حتماً باید کانفیگ مودم رو به حالت ppoe ببرید.
اگه امکانش هست متن اررور رو هم بگید، تا بشه بهتر کمکتون کرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من وقتی میخوام بصورت pppoe کانفیگ کنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)