تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 139 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

1 مهندس پیدا نشد به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه PSPHPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام.من این مدل مودم رو دیروز خریدم ولی وقتی میخوام با وایرلس کانکت بشم روی موبایلم شبکه رو پیدا میکنه اتصال هم اوکی میکنه ولی توی اینترنت نمیره.برای لبتاپ هم همینطوره کانکت میشه ولی توی اینترنت نمیره.دوستان مشکل از چیه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    1-من میگم اگه آنتن قوی تر بزنم برد افزایش پیدا می کنه یا نه؟ چ ون اون 17 نوشته شده در مشخصات اگه قدرت خروجی مودم باشه که اینجور نوشته،پس با تعویض آنتن میشه برد رو زیاد کرد،مثل اینکه الان برای ضبط یک باند ضعیف زدیم (3db) بطوری که دستگاه میتونه خروجی بیشتر بده (17db) .کاملاسوالم واضح هست یکم بیشتر بخونیدش.و اینکه n,g,b که فکر کنم پروتوکل ارتباطی وایرلس هستند،چه تفاوتی دارن و اصلا چی هسنند؟
    2-میخوام 2تا مودم از طریق وایرلس شبکه بشند مثلا مودم من و مودم همسایه تا بدون کابل کشی ارتباط بر قرار کنیم واسه همین گفتم slave چون باید 1 مودم خودش رو به عنوان یک موبایل یا لپ تاپ (slave) به مودم دیگه وصل بشه . درضمن master/slave فقط ماله هرد نیست!!!!!!
    3-ممنون از جوابتون اما منظورم اینه نمیشه به طریقی (مثلا --) فریمور دیگه ای رو غالب کرد؟
    4-اگه داخل مودم رو نگاه کننید نوشته شده multiple SSIDs setting که اگه معنیش کنید بیشتر 1 SSID رو معنی میده و داخل مشخصات مودم هم میگن و اگه نیست پس گزینه index چیه؟؟
    5-منم میدونم هر شرکت 1 مشخصات داره منظورم اینه چرا باید سازنده مودم بی جهت بیاد قابلیت تنظیم چند vpi vci رو برای مودم بزاره اونم با گزینه فعال کردنشون که میشه همه رو فعال کرد؟؟ میخوام بدونم از قابلیت چه استفاده ای میشه کرد؟؟ شاید بشه به طریقی 2 شرکت رو load balanc کرد!!!!
    .
    .
    ممنون که به سوالات جواب دادید ولی خواهشا کمی رو سوالات فکر کنید و با یه جواب رد کننده یا نمیدونم ، جعمش نکنید،به این فکر کنید که هیچ تولید کننده ای بی جهت گزینه ،قابلیت، ... رو مودم نمیزاره مگر به شرط استفاده مفید و افزایش کارایی مودم،پس چرا ما استفاده نکنیم؟

1- انتن قویتر می تونی بزاری بردش بیشتر میشه ولی اگه خیلی قوی باشه برای سلامتی ضرر داره
    2- دو تا مودم از طریق وایرلس نمی تونند به هم وصل بشن مگر با کابل - ولی یک مودم و یک access point میشه
    3- فریمور که اصلا به نظرم منظقی نیست
    4- مشکل نداره می تونی چندتا ssid تعریف کنی و هر کدوم با رمز جداگانه ولی ظاهرا توی این مودم نمیشه
    5- به خاطر اینه که هر شرکتی vpi , vci فرق می کنه توی کار خونه مثلا 8 تا pvc تعریف می کنن تا طرف با ساختن یک کانکشن ساده راحت وصل بشه و خودش یک ساعت نیاد مودمو تنظیم کنه
    Last edited by mahla_EEL; 04-07-2012 at 00:39.

داره خودمونی میشه pouya86kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

1- انتن قویتر می تونی بزاری بردش بیشتر میشه ولی اگه خیلی قوی باشه برای سلامتی ضرر داره
    2- دو تا مودم از طریق وایرلس نمی تونند به هم وصل بشن مگر با کابل - ولی یک مودم و یک access point میشه
    3- فریمور که اصلا به نظرم منظقی نیست
    4- مشکل نداره می تونی چندتا ssid تعریف کنی و هر کدوم با رمز جداگانه ولی ظاهرا توی این مودم نمیشه
    5- به خاطر اینه که هر شرکتی vpi , vci فرق می کنه توی کار خونه مثلا 8 تا pvc تعریف می کنن تا طرف با ساختن یک کانکشن ساده راحت وصل بشه و خودش یک ساعت نیاد مودمو تنظیم کنه
    دوست من راجعبه جواب دومتون باید بگم، میشه!
    مودم های که قابلیت WDS یا ریپیتر دارن میتونن بی سیم به هم متصل بشن و یک شبکه یکپارچه ای بزرگ ایجاد کرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. 2 کاربر از pouya86kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام. من یه مودم wireless tp-link w8901 دارم. با کابل شبکه (برای pc) راحت به اینترنت وصل میشم و از اینترنت استفاده میکنم.با wi fi گوشی به مودم connect میشم اما مودم به گوشیم اینترنت نمیده و با گوشی نمیتونم به هیچ سایتی وصل بشم. لطفا کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

منم همین مشکلو دارم خواهشا کمک کنید

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام. من یه مودم wireless tp-link w8901 دارم. با کابل شبکه (برای pc) راحت به اینترنت وصل میشم و از اینترنت استفاده میکنم.با wi fi گوشی به مودم connect میشم اما مودم به گوشیم اینترنت نمیده و با گوشی نمیتونم به هیچ سایتی وصل بشم. لطفا کمکم کنید
    کانفیگتون به چه صورتی بوده ؟ bridge یا pppoe اگه به صورت bridge باشه یعنی برای اتصال به اینترنت از کانکشن استفاده می کنید این مشکل بوجود میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کانفیگتون به چه صورتی بوده ؟ bridge یا pppoe اگه به صورت bridge باشه یعنی برای اتصال به اینترنت از کانکشن استفاده می کنید این مشکل بوجود میاد
    درسته من به صورت bridge کانفیگ کردم آخه وقتی pppoe کانفینگ میکنم وقتی میخواد connect بشه error 651 میده و به اینترنت وصل نمیشه

داره خودمونی میشه pouya86kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درسته من به صورت bridge کانفیگ کردم آخه وقتی pppoe کانفینگ میکنم وقتی میخواد connect بشه error 651 میده و به اینترنت وصل نمیشه
    همینطور که دوستمون گفتن، چون تغریباً هیچ کووم از سیستم عاملهای موبایل قابلیت پیاده سازی ppoe رو ندارن، شما حتماً باید کانفیگ مودم رو به حالت ppoe ببرید.
    اگه امکانش هست متن اررور رو هم بگید، تا بشه بهتر کمکتون کرد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. این کاربر از pouya86kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PSPHPC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من وقتی میخوام بصورت pppoe کانفیگ کنم این ارور رو میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •