من كه مطمئن بودم.من 1000 بار رفتمو اومدم هيچي نشد.حالا شما با تلفن درست كرديد
خوبه حالا عذاب وجدان گرفتي
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
بچه ها ببخشيد اين سوالو اينجا ميكنم.
بهترين سايت براي دانلود مستقيم فيلم divx (700mb چي هست.فقط اگر امكان داره سايتي باشه كه فيلمارو چند پارته بزاره.نه تك پارت و قابليت رسيوم داشته باشه
شبکه های ولایت مدار TORRENT ، منبع همه چیز... اطلاعات بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرچ انجین تورنت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
چند وقت پیش به خاطر کاهش سرعت صبا بچه های فاروم یه اعتراضیه درست کردند خداراشکر سرعت بعضی وقت ها بد نیست
اما من همون طور که دوستان گفتند واقعا احساس می کنم حجم پهنای باندم الکی داره میره دوروز نمیشه اینترنت را شارژ کردم 1 گیگ پریده
تصمیم گرفتم از برنامه های کنترل پهنای باند استفاده کنم تا حواسم بیشتر به کنتور سایت صبانت باشه که مثل اینکه خوب کار نمی کنه
اگه کسه دیگه به نتیجه ای رسید لطفا بگه!
آخه سرعت تورنت كمه
صبا به نظر من اصلا پشتیبانی خوبی نداره الان هم پهنای باند مثل اینکه خوره به جونش افتاده باشه داره تمام میشه
اما به نظرم اکثر شرکت های ارائه دهنده مثل همند همه دارند کلاه می ذارند
الانم که قانون ارزان شدن اینترنت تصویب شده باز هم هیچ تغییر نمیکنه تا.....!!!!
یعنی شما پیشنهاد نمیکنید؟صبا به نظر من اصلا پشتیبانی خوبی نداره الان هم پهنای باند مثل اینکه خوره به جونش افتاده باشه داره تمام میشه
اما به نظرم اکثر شرکت های ارائه دهنده مثل همند همه دارند کلاه می ذارند
الانم که قانون ارزان شدن اینترنت تصویب شده باز هم هیچ تغییر نمیکنه تا.....!!!!
اینترنتی که خود مخابرات ارایه میده چطوره؟
اینترنت مخابرات دیگه شارژ دزدی نمی کنه ولی اگه سرعت 128 بخری سرعت129 هم بهت نمی ده ، همون 128 رو بهت می ده.
ما پیروزیم چون حق با ماست
![]()
Last edited by t2download; 06-07-2010 at 17:33. دليل: uar
سرعتش برام مهم نیست نمخوام دانلود کنماینترنت مخابرات دیگه شارژ دزدی نمی کنه ولی اگه سرعت 128 بخری سرعت129 هم بهت نمی ده ، همون 128 رو بهت می ده.
ولی درباره محدودیت ماهانه چیزی تو سایتشون نبود؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)