تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 136 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینم تست مخابرات البته با کیلو بایت دوستانی میگن با 13 دان میکنیم ولی اسپید تست 10 نشون میده!! تو جه کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه آقا جان.مگا هزار برابر کیلو هست در نتیجه 0.1مگا یعنی 100 کیلو که سرعت خطه.

با ضریب اشتراک 8 میشه 100/8=12کیلو سرعت دانلود.اگه هم به 10 نفر داده باشن حداقل سرعت میشه 100 تقسیم بر 10 یعنی 10 کیلو بایت!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته ابن خیلی مال نیستش.چون مشغول دانلود هم بودم قدری کم شده
    Last edited by zoorg2; 20-05-2010 at 15:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با ضریب اشتراک 8 میشه 100/8=12کیلو سرعت دانلود.اگه هم به 10 نفر داده باشن حداقل سرعت میشه 100 تقسیم بر 10 یعنی 10 کیلو بایت!
    ببینم حال شما خوبه! برو تو ستینگ اسپید تست بزار رو کیلو بایت
    میتونی فاصله هم بر حسب کیلومتر بزاری
    و در آخر لازم نیست تست جدید بگیری همون نتایج قبلی رو میتونی بر حسب مقیاش جدید ببنس
    در کامپیوتر 1024 میشه دهک!

بعدش این اعداد ضریب اشتراک و .... رو از کجا آوردی
    اگه قرار باشه 128 کیلو بایت رو به 8 نفر بدن که نمیشه!ضریب اشتراک 10 نداره مخابرات یا 6 یا 8
    و کل پهنی باند رو بین یوزها تقسیم میکنن نه هر 128 بین 6 یا 8 نفر فکرشو بکن اونوقت سرعت دان میشد 2 کیلو اگه همه دان میکردن
    مرسی از نظرت شما فعلا یه تست اسپیدنت بزار حالا بر حسی مگابیت یا هر چی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببینم حال شما خوبه! برو تو ستینگ اسپید تست بزار رو کیلو بایت
    میتونی فاصله هم بر حسب کیلومتر بزاری
    و در آخر لازم نیست تست جدید بگیری همون نتایج قبلی رو میتونی بر حسب مقیاش جدید ببنس
    در کامپیوتر 1024 میشه دهک!

بعدش این اعداد ضریب اشتراک و .... رو از کجا آوردی
    اگه قرار باشه 128 کیلو بایت رو به 8 نفر بدن که نمیشه!ضریب اشتراک 10 نداره مخابرات یا 6 یا 8
    و کل پهنی باند رو بین یوزها تقسیم میکنن نه هر 128 بین 6 یا 8 نفر فکرشو بکن اونوقت سرعت دان میشد 2 کیلو اگه همه دان میکردن
    مرسی از نظرت شما فعلا یه تست اسپیدنت بزار حالا بر حسی مگابیت یا هر چی!
    حالا بحث مگا و.. به کنار

جدا نمی دونی این سرعت رو تقسیم می کنن؟ پس فک می کنی برا چی با 12 بیشتر بچه ها دانلود نمی کنن؟چرا با 128 نه.به خاطر همین هست دیگه ببم جان.

عرفیش حداکثر 8 نفره.مخابرات قول داده ضریب اشتراک بالاتر از 10 نره.اینو میتونی بری ببینی گفته یا نه

مثلا سرعت من بین 400 تا 700 بود امروز و حدکثر سرعت دانلودم حدود 70-80 می بینی که جور در میاد

الان مشغول دانلودم و فک کنم نتیجه رو کم کنه ولی این هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by zoorg2; 20-05-2010 at 15:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان موضوع چیه من اصلا امروز نتونستم وصل شم !!!
    الان با Dialup وصل شدم! آیا کس دیگری هم امروز مشکل پیدا کرده ؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عجیبه. باید شماره پرونده باشه. اگر اینطوره بهتره برین مرکز مخابراتی مشکل رو بهشون بگو حتما شماره پرونده بهتون می دن.

برگه من

سلام
    به این رفیقمون یه تیکه کاغذ دادن که بالاش با خودکار یوزر وپسورد رو نوشتن ولی سمت چپ یه عدد 3 رقمی هست اون شماره پروندست؟ شماره تلفن هم نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

دوستان موضوع چیه من اصلا امروز نتونستم وصل شم !!!
    الان با Dialup وصل شدم! آیا کس دیگری هم امروز مشکل پیدا کرده ؟
    به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    امروز بیشتر وقت ها چراغ ADSL اصلا روش نمی شه، البته یکی دوبار بعد از ظهر روشن شد حتی چراغ اینترنت هم روشن ولی اصلا وارد هیچ سایتی نمی شد و ویندوز من هم من نوشت No internet Access !
    البته الان که اصلا هیچ چراغیش روشن نیست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    امروز بیشتر وقت ها چراغ ADSL اصلا روش نمی شه، البته یکی دوبار بعد از ظهر روشن شد حتی چراغ اینترنت هم روشن ولی اصلا وارد هیچ سایتی نمی شد و ویندوز من هم من نوشت No internet Access !
    البته الان که اصلا هیچ چراغیش روشن نیست !
    همه تلفن ها رو درآر مودم رو خاموش آنگاه روشن کن یک بار با اسپیلتر دیگر بار بدون آن تست کن در وهله اول تمرکز کن تا چراغ لینک یا adsl روشن شود اگر هی چشمک زد و خاموش شد نویز از مخابرات یا سیم کشی هست اگر که کلا روشن نشد اشتراک قطع شده اگر هم چراغ بعد از چشمک ثابت شد همه چی مهیاست!

8. این کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با اجازه اساتید !
    هر 1024 کیلوبایت بایت یعنی 2 به توان 20 بایت، میشه یک مگا بایت ! هر بایت هم که 8 بیت هست، اینترنت 128K یعنی 128 کیلو بیت درثانیه (16 = 8 ÷ 128 )، یعنی 16 کیلوبایت در ثانیه است که تقریبا با سرعت دانلود شرکت های خصوصی برابره.
    اینجا هم که سرعت حدود متوسط 12 هست ! 96 = 8 * 12 یعنی در اصل سرعتی معادل 96K داریم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

همه تلفن ها رو درآر مودم رو خاموش آنگاه روشن کن یک بار با اسپیلتر دیگر بار بدون آن تست کن در وهله اول تمرکز کن تا چراغ لینک یا adsl روشن شود اگر هی چشمک زد و خاموش شد نویز از مخابرات یا سیم کشی هست اگر که کلا روشن نشد اشتراک قطع شده اگر هم چراغ بعد از چشمک ثابت شد همه چی مهیاست!
    چراغ ADSL هر چند دقیقه یکبار شروع به چشمک زدن میکنه و بعدش خاموش میشه
    کلا اصلا وضعیتش امروز ثابت نبوده ولی ارتباط با اینترنت کلا میسر نشد !

یعنی ممکنه خود به خود اشتراک رو قطع کنند ؟ مگه مخابرات اشتراکش نامحدود نیست !!! همش یک هفته هست که وصلش کردند، این 1899 هم که همش میره رو منشی تلفنی میگه شماره ADSL را وارد کنید هر وقت که تا حالا وارد کردم میگه این شماره معتبر نیست !

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا این نتایج تست منه همیشه آپلود من 30 کیلو بیت بوده پس چطوریه که برای بعضیها بالاتر از اینه لطفا کسانی که توی اسپید تست نتایج بالاتر گرفته ببینند توی مودم روی چند بسته شده و اعلام کنند چون واقعا این آپلود من مستاصل کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •