خوب شد گفتین.
می خواستم از پارس آنلاین بگیرم.
به نظر شما کدوم الآن بهتره؟؟؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
خوب شد گفتین.
می خواستم از پارس آنلاین بگیرم.
به نظر شما کدوم الآن بهتره؟؟؟
دوست عزیز به کاربران خانگی سرویس 265 رو یا نمی دن یا با هزار دوز کلک بزور به کسی می دن چه برسه به 512 .شما برو سرویس 512 داتک رو بگیر با پهنای باند نامحدود به قیمت 50.800 تومان.
من ماهی با این سرویس 100 گیگابایت دانلود دارم
من الان بیشتر از 2 سال است که از Adsl داتک استفاده می کنم و این چیز هایی که شما از این شرکت می گویید قبول ندارم. کیفیت خط Adsl به چند عامل بستگی داره و فقط به ارائه سرویس ان شرکت مربوط نمی شه . به مسافت کامپیوتر با مرکز مخابراتی , کیفیت سوئیچ های به کار رفته در مرکز مخابرات , کیفیت سیم کشی داخل خونه و مودم ADSL هم ربط داره. تازه شما کدوم شرکتی را سراغ دارید که سرویس 512 را به قیمت داتک بدهد آن هم با ترافیک نامحدود؟؟
دوستان یک آدم عاقل هیچ وقت توی موضوع به این سادگی اشتباه نمیکنه شما نگاه کنید پارس آنلاین داره سرویس 128 را میده 24.500 با 20 گیگا ترافیک در حالی داتک سرویس 256 را باهمین قیمت با ترافیک نامحدود میدهد ! سرویس 128 پارس 12 کیلوبایت در ثانیه دانلود میدهد در حالی سرویس 256 داتک 30 کیلو بایت آخه کدوم آدم عاقلی 30 کیلو بایت را ول میکنه میره 12 کیلو بایت رو میگیره اصلان به عقل جور در میاد؟؟!!!
شما نگاه کنید من یکی از دوستانم در شبکه شاتل کرجه شاتل 64 را با رنج 96 میزنه و 128 را با رنج 133 یعنی با 64 شاتل میتونید چیزی بین 9 تا 10 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنید در حالی که پارس آنلاین به جای این که مثل شاتل با رنج بالاتر سرعت هاشو بده سرعت 64 کیلو بایتشو بین رنج 32 تا 54 میزنه!4 تا 7 کیلو ولی باور کنید من هیچ وقت با پارس به 7 کیلو بایت دانلود نرسیدم فقط به طور لحظه ای !
ولی نکته منفی شاتل اینه که همه سرویساش ترافیک دارن و ترافیکاشونم خیلی کمه و به درد کسانی که دانلود بازن نمیخوره دوستان باور کنید من سرعت دانلود اکثر شبکه ها رو به چشم دیدم و همه رو میشناسم اگه سوالی دارین بگین تا مثل من نشید که دفعه اول مثل خر پشیمون شید البته از این بابت خیالتون راحت باشه که همه سرویس های ای دی اس ال حتی همون پارس آنلاین 64 کیلوشم خیلی از دایال آپ سرعتش بهتره!
ولی در آخر باز هم آسیا تک را پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت های ارزان و نامحدود بودن ترافیک و کیفیت تقریبان خوبش فقط دقت کنید قبل از گرفتن سرویس آسیا تک با یک نفر که توی منطقه شما از آسیا سرویس میگیره مشورت کنید چون در بعضی از مناطق خوب نیست
یک نکته داشت یادم میرفت چون من توی کرج هستم نماینده داتک در اینجا کاربراش کمترن و به اندازه منطقی کاربر بر میداره یعنی به اندازه پهنای باندش ولی داتک تهران یک کم شلوغه یعنی تو ساعت های پر مصرف ممکنه سرعتتون تا 1/2 هم نزول کنه این رو هم مدنظر داشته باشید.
دوستان این هم عکس از نتیجه تست سرعت adsl من در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که معتبرترین سایت تست سرعت اینترنت در دنیا است اگه دوستان هم لطف کنند برن تست کنند و عکس بزارند ممنون میشم برای آپلود عکس از این سایت استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
آقا من میخوام adsl آسیا تک بگیرم.
1- 128 سرعت دانلودش چقدره؟
2- محدودیت دانلود داره یا نه؟
3- به چه شماره ای باید تلفن بزنم ( برای گرفتن اشتراک ).(1844) که سایته.!
4- هنوزم ماه اول رو مجانی میده یا نه؟
5- من طرافای اکباتان هستم، اینجا سرعتش خوبه؟
جواب
1:برای فهمیدن سرعت دانلود باید سرعت اصلی را تقسیم بر 8 کنید مثلان اگر شما قبلان در دایال آپ با 4 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکردی 4 ضرب در 8 میشود 32 یعنی اگر مثلان با 45 وصل میشدید و سرعت دانلودتون 4 بوده شما در واقع با 32 کانکت بوده اید نه 45 و اون 45 الکی بوده و فقط واسه شیره مالیدن سر کاربرای تازه کاره شما با 128 باید به طور طبیعی 16 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنید که این با خطوط شیر معمولان امکان ندارد (مگر اینکه از مخابرات تقاضای خط dedicated اختصاصی کنید)با خطوط شیر باید به طور متوسط 14 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنید و ممکنه در ساعات پر ترافیک سرعتتون به 13 و در ساعات کم ترافیک به 15 تا 15.5 برسد که البته هم اکنون من مشترک داتک در کرج هستم که معمولان بین 13 تا 16 کیلو بایت دانلود میکنم.که البته این بستگی به فاصلتون با مخابرات هم داره و همچنین مودم به میزان خیلی جزیی وکیفیت سیم های مسی تلفنتان و چند مورد کم اهمیت دیگر.
2:آسیا تک محدودیت دانلود ندارد
3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن : 1844
نمابر : 88758746
پستالکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4:فکر نمیکنم باید سوال کنید.
5:باید از کسی که اونورا سرویس داره سوال کنید یا از خود شبکه تقاضای راهنمایی کنید.(البته اگه از یوزر بپرسید خیلی بهتره)
سلام کسی شرکتی تو شیراز سراغ نداره قیمتش مثل داتک باشه هم ارزون هم حجم نامحدود
داتک متاسفانه شیراز رو ساپورت نمینه؟؟؟؟؟!!!
چه ربطی داشت به پارس آنلاین ؟من الان بیشتر از 2 سال است که از Adsl داتک استفاده می کنم و این چیز هایی که شما از این شرکت می گویید قبول ندارم. کیفیت خط Adsl به چند عامل بستگی داره و فقط به ارائه سرویس ان شرکت مربوط نمی شه . به مسافت کامپیوتر با مرکز مخابراتی , کیفیت سوئیچ های به کار رفته در مرکز مخابرات , کیفیت سیم کشی داخل خونه و مودم ADSL هم ربط داره. تازه شما کدوم شرکتی را سراغ دارید که سرویس 512 را به قیمت داتک بدهد آن هم با ترافیک نامحدود؟؟
شما خواستي بگيري 128 اداري بگير 6 هزار گرونه ولي بين 4 نفر share ميشه ولي خانگي بين 8 نفر اين خيلي مهمه
ولي حجمش نامحدود هستش و محدوديتي نداره تو اكثر منطقه ها هم خوب جواب داده سرعت دانلودشم خوبه فقط براي محدوديت هايي كه براي peer to peer گذاشته ميتونيد از vpn استفاده كنيد و هر چقدر ميخواهي دانلود كني
VPN رو هم ميتوني اشتراك ماهيانه بگيري 1500 تومن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)