سلام دوستان من یه فایل رو Hidden کردم توی ویندوز ولی حالا که با هارد اکستنرنال ریختم روی مک نمی دونم چجوری دوباره ببینمش؟؟!؟! کسی می دونه ؟!؟!
سلام دوستان من یه فایل رو Hidden کردم توی ویندوز ولی حالا که با هارد اکستنرنال ریختم روی مک نمی دونم چجوری دوباره ببینمش؟؟!؟! کسی می دونه ؟!؟!
آدرس ؟؟؟؟
بازم می پرسم آیا دستگاهم از اصل بودن سیستم عامل خارج می شود؟؟
![]()
لینک تورنت:
البته من به شخصه ترجیح میدم که دیویدیشو بخرم یا از کسی قرض کنم! ( دی وی دی اصل چیزی حدود ۳۰ هزار تومان قیمت داره ))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اصل بودن سیستم عامل هم من نظرمو قبلا دادم ..
سلام دوستان
یک لپ تاپ Mac Book Pro گرفتم منتها وقتی با سیستم عامل Mac کار میکنم اینترنت آن که با Wi-Fi,wg وصل میشم خیلی نسبت به ویندوز کندتر است. کسی میتونه کمکی کنه؟
با تشکر
Last edited by webcopernic; 02-10-2010 at 10:00.
ببخشید آخرین ورژن parallel desktop که ۵ هست کرک شده یا نه؟ من الان از ۴ استفاده میکنم و خوبه ولی با ۷ مشکل داره
میخوام ۵ بریزم احتمالا با ۷ مشکلی نداره
ممنون
ویرایش: همین الان دیدم ۶ هم تو سایتش هست.... ۶ چی؟ کرک نشده؟
دوست عزیز از VMware Fusion استفاده کن خیلی بهتره.
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .چرا سافاری من کار نمیکنه؟
این آقا امید کجاس؟ینی چی پخ بدیم؟
کار نمیکنه یعنی چی یعنی بالا نمیاد؟ یا سرچ نمیکنه ؟ یا ... ؟ یکمی بیشتر توضیح بدید
پ خ مخفف پیام خصوصی است![]()
ببخشید جای دیگه ای پیدا نکردم سوالم رو بپرسم.....
کسی آموزش و لینک دانلود نصب macos رو pc ها رو داره؟
با سلام خدمت همگی دوستان
آقا منم بالاخره به جمع کاربران مک وارد شدم. یه لپ تاپ مک بوک پرو جدید با سیستم عامل اسنو لئوپارد گرفتم. خیلی دارم باهاش حال میکنم.
یه پیشنهاد داشتم. اگه ممکنه این نرم افزارهای مک رو که اینجوری پراکنده توی ایت یک تاپیک قرار دادید دسته بندی کنید و برای هر گروه برنامه خاص یه تاپیک بزارین تا ادم بدونه دنبال چی داره میگرده. من الان از صبح تا حالا که ساعت 7 شبه نشستم دارم میگردم توی این یکصد و چند صفحه ای که از آغاز این تاپیک گذشته تا نرمم افزار بدرد بخور واسه دانلود پیدا کنم.
چه خوب میشد اگه در کنار اینن همه زحمتی که کشیده شده این برنامه ها دسته بندی هم داشتن.
ممنون از سایت خوبتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)