تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 2199 اولاول ... 43838990919293949596971031431935931093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام. از دوستاني كه تو اهواز هستن خواستم بپرستم شبها سيگنالشون قطع ميشه يا بره يا بياد چون من الان 2شبه شبها از ساعت 12 به بعد سيگنال يا ميره يا قطع ميشه. اما ظهرها يا عصرها سيگنال عاليو من مودم واي فاي دارم 3تا چراغش در طول روز ثابت داره
    قبلاً شبها و روز ها عالی بود و سرعت در شبها تفاوتی با روز نداشت اما الان یک چند روزه شبها نوسان داره و در بعضی مواقع قطع میشه.

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

من تو منطقه پادادشهر اهواز هستم. مودم واي فاي من پشت پنجره از 5تا 3چراغش ثابت روشنه.

اما الان در تاريخ 23/6/1389 از ساعت 12 شب تا الان كه ساعت 3شب مي باشد هيچ سيگنالي نميدهد و همه چراغ ها خاموش شده است روي پشت بام اپار تمان هم بردم هيچ سيگنالي نداد در صورتي كه قبلا روي پشت بام 5تا چراغ روشن ميشدند. تا ببينيم صبح وصل ميشود يا نه
    دوست و همشهری عزیز!
    لازم نیست مودم را جا به جا کنید چون آنتن های bts که جا به جا نمیشوند!

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مبين نت چند روزه تو اهواز قعطي داره ظهرها هم كه قطع ميشه مودم واي فاي دارم هميشه هم 3چراغش روشن بوده الان 3روزه هي قطع ميشه. دوستاني كه تو اهواز دارن همين مشكل رو دارن يا نه؟ چون روي بام هم هيچ سيگنالي نميده.كسي تو اهواز داره اينطوري يا نه؟ الان ساعت 14:25دقيقه هست كه قطع شده
    - بله. جدیداً اینطور شده.
    چند تا از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتند. لازم میدونم اینجا چند تا نکته رو بگم:

- زمانی که اینترنت اختلال داره و سرعتش کم میشه سیگنال هم افت میکنه

- در مواقعی که سرعت خوبه و سیگنال هم در حالت عادی است مودمتون رو به جهت های مختلف بچرخونید و بهترین سیگنال رو پیدا کنید و دیگه حتی اگر سرعت کم شد هم بهش دست نزنید مگر اینکه آنتن bts جدیدی در منطقه شما نصب بشه.(از همراه اول)

- افت سیگنال تاثیر محسوسی روی سرعت دانلود و آپلود نداره و اگر اینترنت مشکل داشته باشه در صورتی که بهترین سیگنال را هم دریافت کنید مشکل حل نمیشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان برام اومدن نصب کردن ولی سرعت اکانت تست خیلی پایین هست

فک کنم اکانت تست ۶۴ هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض ADSL يا وايمكس ؟؟؟

با سلام خدمت دوستان و اساتيد اين تالار
    من تازه عضو شدم و دليل مطالعه اكثر صفحات اين بحث (وايمكس مبين) اين بوده كه چند هفته است كه در دانلود بسيار مشكل دارم. من خودم ADSL از سپنتا دارم با سرعت 512 و نامحدود. معمولا هم در حال دانلود كرن هستم. ولي ي چند وقتي ميشه كه سرعت دانلودم (حالت عادي بايد 60 باشه) بسيار نوسان داره . بعضي اوقات به 3-4 هم ميرسه كه زنگ زدم به سپنتا و ادعا مي كنن كه مشكلي از طرف اونا نيست. اينم بگم كه هم براي دانلود از برنامه تورنت (Torrent) استفاده مي كنم و هم Rapidshare ولي متاسفانه هر دو تا مشكل دارن و اكثر اوقات روز سرعتم خيلي پايينه. (انگار دارم پولم رو دور ميريزم اين چند روز) . خلاصه اينكه به سرم زده از ADSL بيخيال شم و برم وايمكس بگيرم. دوستان آيا كسي از Rapidshare و Torrent استفاده مي كنه ؟ چون من ديدم همه از ي برنامه براي تست سرعت استفاده مي كنن. مي خوام بدونم اگه كسي با رپيدشير يا تورنت دانلود مي كنه، سرعت دانلود خوبي داره ؟ (مناسب با سرعت وايمكسي كه داره) كه اگه در حال حاضر مشكلي نباشه پس ي جورايي مشكل من با وايمكس حل ميشه (حالا يا خود سپنتا مشكل داره يا اصلا مخابرات ي سري پورت ها رو محدود كرده باشه).
    ممنون ميشم دوستاني كه امتحان كردن ي راهنمايي به من بكنن.
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من از روزی که سرویسم راه افتاده دارم از رپیدشیر دانلود میکنم , اکثر ساعات با یک کانکشن و ساعات شلوغ با دو کانکشن سرعت فول رو میده. البته بستگی داره از کدوم سرور رپیدشیر دانلود کنی. تورنت هم کاملا بازه, اینم عکسش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان برام اومدن نصب کردن ولی سرعت اکانت تست خیلی پایین هست

فک کنم اکانت تست ۶۴ هست.
    آره سرعت تست 64 هست, فقط در حدی هست که نصاب بتونه سرویس رو راه بندازه و سالم تحویل شما بده, فردا به سرعت واقعی خودتون میرسید.
    Last edited by karbist; 15-09-2010 at 22:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنماييت. فكر كنم حداقل به امتحانش بيارزه كه منم وايمكس رو بگيرم. تازه حساب كردم سرعت 1 گيگ بگيرم (يك ساله البته) از 512 ADSL كه دارم هم ارزونتر ميشه ي مقدار.
    خلاصه فرم ثبت نام رو پر كردم و منتظرم كه تماس بگيرن و بيان براي تست و اطمينان از در شبكه بودن.

بازم ممنون.

[QUOTE=karbist;5415543]من از روزی که سرویسم راه افتاده دارم از رپیدشیر دانلود میکنم , اکثر ساعات با یک کانکشن و ساعات شلوغ با دو کانکشن سرعت فول رو میده. البته بستگی داره از کدوم سرور رپیدشیر دانلود کنی. تورنت هم کاملا بازه, اینم عکسش:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من سرعت 12 دارم اما از ماهي ديگه ميخوام 256 بگيرم از مبين نت اما نميدونم بايد دوباره هزينه 20هزار تومان براي نصب وراه اندازي بدو يا نه چون من يك بار براي همهن 128 دادم؟

داره خودمونی میشه arminjahanshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان من سرعت 12 دارم اما از ماهي ديگه ميخوام 256 بگيرم از مبين نت اما نميدونم بايد دوباره هزينه 20هزار تومان براي نصب وراه اندازي بدو يا نه چون من يك بار براي همهن 128 دادم؟
    نه دیگه دوست عزیز دیگه نیاز نیست پول نصب بدین فقط درخواست تغییر سرعت میدین

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

کُره‌ایها اینترنت پرسرعت بیسیم می دهند/ اپراتورKT به ایران می آید

مدیرعامل اپراتور سراسری وایمکس مبین نت از انعقاد قرارداد دو ساله با اپراتور مخابراتی کره جنوبی (KT) برای ارائه وایمکس در ایران خبر داد و گفت: وایمکس یک تکنولوژی مدرن است و به همین دلیل باید از تجربیات کشورهای مطرح در این خصوص استفاده کرد.

استفاده از تجربیات اپراتور کره ای در وایمکس

محمدتقی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح آخرین وضعیت شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت اظهار داشت: شبکه وایمکس مبین نت با حداقل پوشش شهرها و مراکز استانهای کشور راه اندازی شد و طبق برنامه از مهر ماه جاری وارد فاز دوم پوشش دهی و تکمیل ظرفیت خواهد شد.

وی با بیان اینکه پوشش وایمکس مبین نت در تمامی مراکز استانهای و شهرهای بزرگ هم اکنون بیش از 80 درصد است، گفت: در فاز بعدی توسعه شبکه پوشش شهرهای تابعه و مراکز استانداری و افزایش ظرفیت را در دستور کار داریم.

خاکی با اشاره به همکاری مبین نت با اپراتور خارجی KT و استفاده از تجربیات این شرکت مخابراتی برای افزایش کیفیت شبکه وایمکس اضافه کرد: KT مهمترین اپراتور مخابراتی کره جنوبی است و حدود 400 هزار مشترک وایمکس در این کشور دارد.

وی افزود: در کره جنوبی به دلیل زیرساختهای باند وسیع، اکثر کاربران از طریق فیبرنوری به اینترنت باند پهن متصل هستند و به همین دلیل باند پهن وایرلس (بدون سیم) در این کشور آنچنان مورد استفاده قرار نمی گیرد.

هوواوی، ZTE و سامسونگ وندورهای شبکه وایمکس

مدیرعامل وایمکس مبین نت با تاکید بر اینکه اپراتور KT سهام مبین نت را خریداری نکرده است اما قرار است به عنوان اپراتور مسئولیت فروش سرویس، پشتیبانی و توسعه شبکه را به مدت دو سال برعهده گیرد به مهر گفت: وندورهای شبکه مبین نت بخش طراحی، نصب و راه اندازی سرویس را به عهده دارند و اپراتور KT بر تحویل کار وندورها و نگهداری کل شبکه در طول دو سال نظارت خواهد کرد.

وی از سه شرکت هوواوی، ZTE چین و سامسونگ کره به عنوان وندورهای شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت نام برد و به مهر گفت: طراحی این شبکه به عهده این سه شرکت است اما KT به عنوان اپراتور بر کار این سه شرکت نظارت خواهد داشت.

امکان سرویس دهی به بیش از 100 هزار مشترک

خاکی با تاکید بر اینکه ظرفیت شبکه وایمکس مبین نت در فاز نخست برای سرویس دهی به 100 هزار مشترک در سراسر کشور پیش بینی شده است اضافه کرد: حداکثر تا پایان مهرماه این مرحله به اتمام می رسد و توسعه فازهای بعدی این پروژه برای مراکز فرمانداریهای استانها و رسیدن به پوشش IN DOOR آغاز می شود.

وی گفت: تاکنون حدود 200 ایستگاه BTS از سوی مبین نت به بهره برداری رسیده و استقبال از اینترنت پرسرعت بیسیم در سراسر کشور را مطلوب توصیف کرد.

به گفته مدیرعامل مبین نت، وایمکس در نقاطی از کشور که امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت از طریق دیگر شبکه های کابلی موجود نیست با استقبال گسترده ای روبرو خواهد شد.

وی به جایگاه فعلی اینترنت در میان همه اقشار کشور اشاره کرد و گفت: به تعداد مشتاقان برقراری ارتباط با باند وسیع روز به روز افزوده می شود.

تعرفه گذاری براساس نیاز مشترکان در دستور کار مبین نت

مدیرعامل مبین نت در مورد تعرفه فعلی سرویس وایمکس این اپراتور به خبرنگار مهر گفت: تعرفه ارائه شده از سوی مبین نت از سقف درنظرگرفته شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مراتب پایین تر است اما در نظر داریم به تناسب استفاده متقاضیان بسته های خدماتی متفاوتی ارائه کنیم تا مشترکان مجبور نباشند هزینه زیادی برای استفاده از این سرویس پرداخت کنند.

وی افزود: متناسب با تقاضای مشتریان بسترهای خدماتی متفاوتی ارائه خواهیم کرد که به زودی اعلام می شود.

خاکی گفت: درصدد رفع نواقص و ارتقای کیفیت مرکز خدمات و تماس مشتریان هستیم که در این جهت تعداد اپراتورهای پاسخگوی این مرکز در حال افزایش است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خيلي ممنون از راهنماييت. فكر كنم حداقل به امتحانش بيارزه كه منم وايمكس رو بگيرم. تازه حساب كردم سرعت 1 گيگ بگيرم (يك ساله البته) از 512 ADSL كه دارم هم ارزونتر ميشه ي مقدار.
    خلاصه فرم ثبت نام رو پر كردم و منتظرم كه تماس بگيرن و بيان براي تست و اطمينان از در شبكه بودن.

بازم ممنون.
    اون فرم ثبت نام سرکاریه, من یک ماه پیش پر کردم هنوز زنگ نزدن! فردا زنگ بزن به 1868 فوری مودم رو با پیک برات می فرستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه دیگه دوست عزیز دیگه نیاز نیست پول نصب بدین فقط درخواست تغییر سرعت میدین

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

کُره‌ایها اینترنت پرسرعت بیسیم می دهند/ اپراتورKT به ایران می آید

مدیرعامل اپراتور سراسری وایمکس مبین نت از انعقاد قرارداد دو ساله با اپراتور مخابراتی کره جنوبی (KT) برای ارائه وایمکس در ایران خبر داد و گفت: وایمکس یک تکنولوژی مدرن است و به همین دلیل باید از تجربیات کشورهای مطرح در این خصوص استفاده کرد.

استفاده از تجربیات اپراتور کره ای در وایمکس

محمدتقی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح آخرین وضعیت شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت اظهار داشت: شبکه وایمکس مبین نت با حداقل پوشش شهرها و مراکز استانهای کشور راه اندازی شد و طبق برنامه از مهر ماه جاری وارد فاز دوم پوشش دهی و تکمیل ظرفیت خواهد شد.

وی با بیان اینکه پوشش وایمکس مبین نت در تمامی مراکز استانهای و شهرهای بزرگ هم اکنون بیش از 80 درصد است، گفت: در فاز بعدی توسعه شبکه پوشش شهرهای تابعه و مراکز استانداری و افزایش ظرفیت را در دستور کار داریم.

خاکی با اشاره به همکاری مبین نت با اپراتور خارجی KT و استفاده از تجربیات این شرکت مخابراتی برای افزایش کیفیت شبکه وایمکس اضافه کرد: KT مهمترین اپراتور مخابراتی کره جنوبی است و حدود 400 هزار مشترک وایمکس در این کشور دارد.

وی افزود: در کره جنوبی به دلیل زیرساختهای باند وسیع، اکثر کاربران از طریق فیبرنوری به اینترنت باند پهن متصل هستند و به همین دلیل باند پهن وایرلس (بدون سیم) در این کشور آنچنان مورد استفاده قرار نمی گیرد.

هوواوی، ZTE و سامسونگ وندورهای شبکه وایمکس

مدیرعامل وایمکس مبین نت با تاکید بر اینکه اپراتور KT سهام مبین نت را خریداری نکرده است اما قرار است به عنوان اپراتور مسئولیت فروش سرویس، پشتیبانی و توسعه شبکه را به مدت دو سال برعهده گیرد به مهر گفت: وندورهای شبکه مبین نت بخش طراحی، نصب و راه اندازی سرویس را به عهده دارند و اپراتور KT بر تحویل کار وندورها و نگهداری کل شبکه در طول دو سال نظارت خواهد کرد.

وی از سه شرکت هوواوی، ZTE چین و سامسونگ کره به عنوان وندورهای شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت نام برد و به مهر گفت: طراحی این شبکه به عهده این سه شرکت است اما KT به عنوان اپراتور بر کار این سه شرکت نظارت خواهد داشت.

امکان سرویس دهی به بیش از 100 هزار مشترک

خاکی با تاکید بر اینکه ظرفیت شبکه وایمکس مبین نت در فاز نخست برای سرویس دهی به 100 هزار مشترک در سراسر کشور پیش بینی شده است اضافه کرد: حداکثر تا پایان مهرماه این مرحله به اتمام می رسد و توسعه فازهای بعدی این پروژه برای مراکز فرمانداریهای استانها و رسیدن به پوشش IN DOOR آغاز می شود.

وی گفت: تاکنون حدود 200 ایستگاه BTS از سوی مبین نت به بهره برداری رسیده و استقبال از اینترنت پرسرعت بیسیم در سراسر کشور را مطلوب توصیف کرد.

به گفته مدیرعامل مبین نت، وایمکس در نقاطی از کشور که امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت از طریق دیگر شبکه های کابلی موجود نیست با استقبال گسترده ای روبرو خواهد شد.

وی به جایگاه فعلی اینترنت در میان همه اقشار کشور اشاره کرد و گفت: به تعداد مشتاقان برقراری ارتباط با باند وسیع روز به روز افزوده می شود.

تعرفه گذاری براساس نیاز مشترکان در دستور کار مبین نت

مدیرعامل مبین نت در مورد تعرفه فعلی سرویس وایمکس این اپراتور به خبرنگار مهر گفت: تعرفه ارائه شده از سوی مبین نت از سقف درنظرگرفته شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مراتب پایین تر است اما در نظر داریم به تناسب استفاده متقاضیان بسته های خدماتی متفاوتی ارائه کنیم تا مشترکان مجبور نباشند هزینه زیادی برای استفاده از این سرویس پرداخت کنند.

وی افزود: متناسب با تقاضای مشتریان بسترهای خدماتی متفاوتی ارائه خواهیم کرد که به زودی اعلام می شود.

خاکی گفت: درصدد رفع نواقص و ارتقای کیفیت مرکز خدمات و تماس مشتریان هستیم که در این جهت تعداد اپراتورهای پاسخگوی این مرکز در حال افزایش است.
    اره اما البته اين اپراتور ktبراي ارتقاي كيفيت و كسب تجربه مديران مبين نت هست. ميتونيد ااخبار مربوط به اينترنت و وايمكس رو در سايت رسمي ببينيد
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •