با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
هرکس که تلویزیون 46D8880 داره اگر لطف کنه تنظیمات مربوط به ADC Result که در منوی ADC/WB هستش را هم برای مود AV و هم برای مود HDMI برام در این تاپیک قرار بده ممنون میشم.
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
هرکس که تلویزیون 46D8880 داره اگر لطف کنه تنظیمات مربوط به ADC Result که در منوی ADC/WB هستش را هم برای مود AV و هم برای مود HDMI برام در این تاپیک قرار بده ممنون میشم.
با تشکر
سلام دوستان گرامی
یه سوال.
چرا وقتی تصویر در تصویر رو انتخاب میکنم و صدا رو میذارم روی فرعی، خیلی صدا کمتر میشه؟ منظورم اینه که وقتی تصویر در تصویر میکنم و میخوام صدای تصویر فرعی پخش بشه، خیلی صدا کمتره نسبت به وقتی که صدای تصویر اصلی رو انتخاب میکنم. من معمولا وقتی تک تصویره نگاه میکنم بلندی صدا رو میذارم روی 9-10 اما وقتی تصویر در تصویر میبینم و میخوام صدای تصویر فرعی پخش بشه مجبورم 20 تا بلند کنم. آیا این یه مشکله یا عادیه؟ راستی سرعت بالا پایین کردن منو چقدر کنده، چند بار باید بزنم تا عمل کنه
مدل: LA22B690
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لگفا راهنمایی کنید
![]()
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لگفا راهنمایی کنید
هیچ کس نیست جواب بده
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
یعنی این قسمت هیچ کس جوابگو نیست پس ببندینش سر کاریه
سلام من مدل LA32b690 سامسونگ رو دارم ولی با وارد کردن اطلاعات شما در رابطه با دیجیتال نمودن آن این کار انجام نشد . فقط منو های جستجوی کانال های دیجیتال و آنالوگ نمایان شد که کانال های دیجیتال رو پیدا نکرد. لطفا اگر راهکار دیگه ای دارید ارائه دهید.
اطلاعات منوی مخفی( داخل آپشن) lcd b690 به شرح زیر است :
مدل : 32l1ufoc
ورژن : T-CHELEC-0103 بالاتر از T-CHAEAC-2006.0 قرار گرفته است .
تیونر: SEC-T
LIGHT EFFECT OFF
ASIA-DTV
نمیدونم ساخت کدام کشوره
دوستان دیگر هم اگر میتونن اطلاعاتی بدن متشکر میشم .
سری B خیلی بعیده گیرنده داخلی دیجیتال داشته باشه. ممکنه از لحاظ نرم افزاری تو گزینه ها بیاد ولی سخت افزارشو نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)