نه ، واقعا بازیه خوبیه ،گیرارو باید رد کرد این نشونه ی گیمر بودنه!
انصافا دیگه ته گرافیک ک نیس ، ادم نباید غلو کنه ...
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
مهمات کم اوردم ..........
نه ، واقعا بازیه خوبیه ،گیرارو باید رد کرد این نشونه ی گیمر بودنه!
انصافا دیگه ته گرافیک ک نیس ، ادم نباید غلو کنه ...
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
مهمات کم اوردم ..........
از همه لحاظ ِdead space 2 رو بزن.معرکس![]()
یکم راهنماییت میکنم شاید بدرد خورت
من خودم فقط سه تا اسلحه داشتم واخر بازی هم 143000 تا پول اضافه اوردم(روی حالت نرمال).این سه اسحله شامل Plasma Cutter که همون اول بهت میده فقط بدرد کشتن موجودهای ضعیف مثل اون بچه شیرخوره ها یا بچه های کوچیک میخوره. بچه شیر خوره ها رو سعی کن با همین اسلحه و بصورت دو سه تایی با شلیک به پشت زرد رنگ شون با هم بکشی. او بچه بزرگ تر شده هم که فقط کافی به سرشون شلیک کنی.بعد بزرگ شده هایی که لاغر هستند رو با اسلحه Line Gun بکش چون بخوای با پلاسما بکشی باید دوتا تیر استفاده کنی که اگر شوتینگت بد باشه باید سه تا استفاده کنی و لی اینجوری حالت تیر اسلحه Line gun رو بصورت افقی در میاری و با یک تیر به راسته گردن و دست هاشون کشته میشند.اون خفاش ها رو هم سریع بکش که شر خر برات نشه چون هر 30 ثانیه یک نکرومرو برات درست میکنه.اون موجودات ریز رو هم کندشون کن با الت فایر(اسپیس و کلید شلیک) بکش که راحت صرفه جویی میشه.کلا اگر تیر کم داشتی چندتاشون از یک لاغر هارو جمع کن کندشون کن با یک تیر الت فایر بکششون.اسلحه بعدی که به نظر خودم خیلی بدرد میخوره Contact Beam هست خوراک اون نکرومور هایی ها قایم موشک بازی در میارن و شبیه کانگرو راه میرن. دستت همیشه رو شارژ باشه با یک تیر به بالا تنه لذت منفجر شدنشون رو نگاه کن(فقط خوب بذار شارژ بشه).بقیه اسلحه خوبن ولی مهمات زیاد مصرف میکنن و به صرفه نیستن که اگر بخری مهمات تقسیم میشه و از هر اسلحه مهمات کم داری وهی باید اسلحه رو موقع درگیری عوض کنی.اگر جا هم کم اوردی اصلا مهماتت رو نفروش و توی ذخیره کن چون باز مرحله بعدی فقط بهت خون میده.(خیلی جالب بود دو مرحله کامل فقط به من از بطری های سلامتی می داد و هیچ مهماتی نداد داشت حرصم در میمود).دو مرحله اخر یعنی 14 و15 اصلا پشت سرت رو نگاه هم نکن فقط بدو برو.یک چیزی داشت یادم میرفت همیشه سعی پیشتت تو درگیری به دیوار باشه که از همه طرف نخوری
Last edited by Khan gholi; 01-09-2011 at 09:31.
جالبه اسلحه هایی که من هیچوقت استفاده نکردم...
البته من همیشه سخت بازی می کنم ولی با اینوجود اسلحه ریپرش خیلی با حالتر و با صرفه تره (چون مهمات کمه)
به نظر من اخر گرافیک هست .......... خودت با بازی کریسیس 2 مقایسه کن ...... همه رقم از اون سر تره .
الان اینجا ازون کانگروییا میان ک خیلی سریعن منم فقط یه اسلحم گلوله داره ............
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
از اون حرفا بودا![]()
کرایسیس کجا این کجا ؟(تو گرافیک)
در کل برای کشتن اینا دو راه راحت هست :
1)منتظر بمون هر کدوم اومد طرفت فریزش کنی و بعد یک نیزه با javelin gun
Detonator(2که مین میگذاره و راحت می فرستیشون هوا
+++
اگه مهمات کم میاری از Ripper استفاده کن
Last edited by Dark Soul; 01-09-2011 at 19:20.
جالبه ولی من نرمال و surv...رو با پلاسما کاتر تموم کردم میدونید چرا؟چون که من میتونستم براش مهمات بیشتری گیر بیارم و همچنین کلی پوب ذخیره کنم و همه ی نود ها رو دادم به پلاسما و خون که همشونم پر شد و تونستم راجت توی مرحله آخر نیکول رو بکشم به همین راحتی...
دوستان لطفا اگه میشه به این سوالم جواب بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک چند تا سوال عظیم درباره داستان بازی دارم کسی تونست جواب بده
چرا دولتشون جلوی این فرقه ی دیوانه رو نمیگره که اینقدر باعث تلفات نشه؟تا حالا 5 بار همه چیز نابود شود انگار نه انگار
این ریئس فرقه اشون مثل اینکه باباش مرغ بوده! بابا این همه مامور فرستادی همه به اف رفتن بی خیال دیگه؟!
قبل از شروع Dead Space 2 اینا یک تیکه از اون شی قرمز داشتن چطوری کل شی بازسازی کردن در حالی این شی توسط فوق بشر ساخته شده؟یک کلام نگفتن این شی چطوری توسط ایزک ساخته شده نکنه رازی قرن حاظرشون بود ما خبر نداشتیم
این مهندس یهودی پدر سوخته منظورم همین اسحاق خودمونه چطوری از یک سرباز ارتش بهتر میکشه؟بعد دنیا اینقدر پیشرفت کرده در حالی که اینا سرباز های خاص برای موارد خاص ندارن؟چشم ایزک سوراخ میشه بعد باز دوباره صحیح سالم پا میشه و زاویه دید 180 درجه هست؟
قسمت اخری که همه نکرومور ها دور اون شی هستن این دوست عزیزی که از مرگ بدش میاد چرا دنبال ایزک هست؟چرا اون شی همه رو تبدیل شده ها رو به اف داد؟اون صحنه که همه دور اون شی قرمز بودن یاد چیز نمی افتید(مکه , خداییش خودم فکر نکنم منظوری داشتن ولی همینجوری یاد این افتادم)
داستانش خداییش ابهام ابهام کم نداشت . بد جوری هم Illuminati بود .
فکر کنم دولتش با همون فرقه با هم در واقع یکی هستن و میخواد بگه در اینده ای نزدیک همه انسان ها به یک ایین روی میارن .
راجع به اون مارکر هم من هم نفهمیدم چجوری یه کپی از روش ساختن .
جدا ایساک یهودی بود ؟ اصلا توجه نکرده بودم . دیگه بابا منجی گراییه دیگه . شما ببخشش
منم اونجا که چشمش سوراخ شد گفتم الان خونی چیزی میاد کور میشه . دیدم نه بابا صحیح و سالم بلند شد . فکر کنم یادشون رفته بزارن .
البته من از اون مارکر بیشتر به شیطان برداشت کردم ولی تعبیر تو هم درسته . منظورشون هم که 100% دارن . الکی چیزی نمیسازن .
تو نسخه یکش یادمه یک جاش که لامپها روشن بود دقیقا به صورت غیر منطقی یه قسمت از دیوار نور نداشت و تاریکی محض بود . یعنی سیاه کامل . هر چی رفتم دیدم چیزی نیست . اومدم با locator یه نور ابی انداختم روی دیوار یه نوشته ظاهر شد که فکر کنم میگفت :
no god no fear
know god know fear
دقیقا یادم نیست ولی این دو جمله رو داشت . این رو خودم کفشش کرده بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)