نه بابا کدوم بیست تومن بازی رو دان کردم و کرکی که بچه ها تو همین پست گذاشتم کرک کردم الان هم میخواستم مولتی گیم بزنم
نه بابا کدوم بیست تومن بازی رو دان کردم و کرکی که بچه ها تو همین پست گذاشتم کرک کردم الان هم میخواستم مولتی گیم بزنم
شما باید کد مخصوص مولتی پلیر بازی رو بخری
چون نسخه های کپی کد ندارن برای بازی انلاین
یه سایت ایرانی هست که کد همه بازیهارو میفروشه , خواستی بگو پ.خ میکنم..
دوستان نسخه ی اصلی چه حجمی داره...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تقریبا8 گیگه
خواهش میکنم یکی جواب بده .الان چند روز هست این سوالو مطرح میکنم هیچکی جواب ما رو نمیده.
آخه من هم آدممدل دارم
من بتا رو بازی کردم ولی باز اگه بهتر شده بگید تا ما هم نسخه نهاییش رو هم بگیریم
سلام دوست عزیز اخه سوال بی معنی میپرسیخب معلومه که بهتر شده!! اون پر از باگ بود و..
منم میتونستم دانلودش کنم ولی گزاشتم و امروز دارم نسخه کامل رو دانلود میکنم![]()
سلام
save بازی تو سون (7) کجا ذخیره میشه؟
بحمدالله بهترین گرافیک کنسولی رو هم دیدیم همونطور که از کرایتک انتظار داشتم و اونم ناامیدم نکرد پدر سوخته : دی حرف خاصی نمیشه زد دیگه همه دیدن که چه غولی روی کنسول خلق کردن فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه فعلا روی کنسول هم قدرت خودشون رو نشون دادن و ثابت کردن که در مقوله ی گرافیک از همه بهتر هستن البته فعلا خیلی بازی شاخ مونده . خیلی سینگل رو بازی نکردم در حد 1 ساعت تازه اونم همش داشتم تو محیط ول میچرخیدم تنها بازی که گرافیکش اینقدر منو جذب کرد که بازی رو کلا بیخیال شدم مَنی که گیم پلی خیلی برام مهمه : دی تمام وقتمو گذاشتم روی قسمت آنلاین که انصافا اگه نگیم بهترین ولی یکی از بهترین هاست و بسیار جذاب و گیرا . دیگه همین درود بر جوات و دوستان : دی
چطوری میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد
به طور کلی من هیچ بازی رو آنلاین بازی نکردم یه راهنمایی کلی بکنید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)