تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 123 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

مثلا ریشه مخرج رو به دست آوردیم بعد تو جدول گزاشتیم ، از یه طرف جدول که شروع میکنیم به تعیین
    علامت کردن به این ریشه مخرج یا همون مجانب قائم که میرسیم چجوری باید تعیین
    علامت کنیم ؟
    ببخشید که جای دوستمون جواب میدم !....در اینصورت باید از تابع حد بگیری، یعنی تابعت ور از چپ و راست به ریشه مخرج میل بدی و ببینی تابع چه رفتاری داره !..... معمولا تو جدول برای تابع فلش به سمت پایین و بالا میذارن که یعنی نزولیه یا صعودی، در عوض برای مشتق تابع تو جدول مثبت و منفی میذارن !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هر استعاره ای , مجاز است.(اینو خیلی ها نمیدونن)

به نظرم این غلط میاد ... 100 % اطمینان ندارم ولی امیدوارم به دردت بخوره نظر من

در استعاره این هنرمند هست که با ظرافت کلمه ای رو به جای کلمه ی دیگه می آورد و شباهت این دو صرفا با ظرافت ی که مثلا شاعر اشاره می کنه قابل درک می شه

نرگسش عربده جوی و لبش افسوس کنان
    نرگس اینجا استعاره از چشم هست ولی معنای اصلی نرگس مورد توجه شاعر بوده و یه لینک مفهومی ایجاد کرده در دنیای واقعی نرگس و چشم ربطی به هم ندارن

اونقدر کرسنه ام که ظرف رو کامل می خورم
    ظرف مجاز از غذا هست صرفا به جای غذا اومده معنای اصلی ظرف مد نظر نیست و هیچ شباهتی بین این دو نیست منتها یه رابطه ی منطقی در دنیا بین ظرف و غذا هست !

اینشکلی با ریاضیت نمی شه سراغ ادبیات رفت ... اگر هم روشی باشه مثل حل انتگرال که روش های مختلف داره ولی خودت هم باید ذوق به خرج بدی
    این جمله <هر استعاره ای , مجاز است.> رو من در جزوات خیلی از اساتید شهرمون دیدیم,همچنین درکتاب ارایه های ادبی رمزینه موجود است همچنین در این فایل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من مشکلم جناس و سجع بود. ولی بهر حال ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پیشنهاد می‌کنم فایل زیر را نگاه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انواع سجع و جناس بررسی شده...

به نظر می‌رسه چندان ربطی به هم ندارند!
    این فایل رو از خیلی وقت پیش داشتم.ولی متشکرم.
    درضمن من بعد از صحبت با یکی از معلما جوابمو گرفتم. جواب اینه:هر سجعی جناس نیست و هر جناسی سجع نیست
    ولی دو کلمه می توانند هم سجع باشند و هم جناس.

4. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو قسمت پیوستگی یه اشکال پیدا کردم کمکم کنید
    ببینید مثلا تست می گه تعداد نقاط ناپیوستگی فلان تابع در [a,b] کدام است؟
    ما باید خود نقاط a و b هم حساب کنیم؟ منظورم اینه که مثلا برای a باید حد چپش رو هم حساب کرد یا چون تو دامنه نیست نباید حد چپ رو حساب کرد؟
    مثلا امکان داره که تابع در نقطه a پیوستگی راست داشته باشه. حالا نقطه a نقطه ناپیوستگیه (چون پیوستگی چپ نداره) یا پیوستست (چون حد چپ عضو دامنه نیست)؟
    در مورد (a,b) چطور؟

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

سلام دوستان
    ما باید خود نقاط a و b هم حساب کنیم؟ منظورم اینه که مثلا برای a باید حد چپش رو هم حساب کرد یا چون تو دامنه نیست نباید حد چپ رو حساب کرد؟
    مثلا امکان داره که تابع در نقطه a پیوستگی راست داشته باشه. حالا نقطه a نقطه ناپیوستگیه (چون پیوستگی چپ نداره) یا پیوستست (چون حد چپ عضو دامنه نیست)؟
    در مورد (a,b) چطور؟
    اینجا دو مبحث میتونه مطرح بشه: یکی پیوستگی در بازه و یکی پیوستگی در نقطه....اگه منظور سوال پیوستگی در بازه باشه، نقاط a,b حساب نمیشن ولی اگه پیوستگی در نقطه باشه نقاط a,b رو هم باید جزو نقاط ناپیوسته بشماری....یکی از ابهامات حسابان و حساب دیفرانسیل همینه، امسال هم بخاطر همین تعریف حد رو تو کتاب حسابان عوض کردن، اما ما باید همونطور که خوندیم جواب بدیم و کاری به تعریف جدید نداریم (برای کنکور امسالو میگم)

7. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد (a,b) چطور؟
    در مورد a و b
    در [a,b]
    اگه پیوستگی در بازه رو خواست باید نقطه a پیوستگی راست و b پیوستگی چپ داشته باشه تا بازه پیوسته باشه.
    اگه نقاط ناپیوسته رو خواست aوb ناپیوستن چون حد ندارن.
    در (a,b)
    به نقاط aوb کار نداریم چون جز نقاط داخل بازه نیستند.

9. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد (a,b) چطور؟
    این موضوع یکی از مهمترین اشکالات کتاب درسیه!

پارسال هم که ما این مشکل رو از معلمامون پرسیدیم گفتن با سازمان سنجش هم این موضوع رو بیان کردن چون واقعا در مورد بازه بسته [a,b] تکلیف معلوم نیست! مثلا تابع y=x^2 در هر بازه بسته دلخواه [a,b] پیوسته هست ولی هر کدوم از دو نقطه a و b یک نقطه ناپیوستگی محسوب میشه!

البته در مورد بازه باز (a,b) این مشکل وجود نداره چون نقاط a , b جزو بازه نیستند بنابراین نقطه ناپیوسته هم محسوب نمیشن
    اما اینکه چکار کنیم؟ سازمان سنجش خودش چند ساله که این موضوع رو میدونه برای همین در مورد این موضوع هیچ وقت سوالی رو که در اون بازه بسته طرح شده رو استفاده نمی کنه شما هم اگه بررسی کنید میبینید سالها از آخرین تستی که در این مورد با بازه بسته طرح شده می گذره ( یادم نیست دقیقا چقدر ولی خیلی وقته که طرح نشده) برای همین زیاد نگران نباشید!

11. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید فکر نکنم این سوال مربوط به اینجا باشه ولی بهترین جاش فکر کنم اینجا هست !

من یک رفیق دارم دیپلم برنامه نویسی کامپیوتر داره کار دانش میخواد فوق دیپلم بگیره بعد دو سال بعدش میخواد بیاد پیام نور منم نمیدونم کجا بره باید بره چه مرکزی یعنی دبیرستان یا جای دیگه اطلاعاتم در حد صفر ممنون اگر راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

چرا این انجمن اینجوری شده !

کسی نیست این سوال رو جواب بده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    يه سري سوال عربي كه در حين مطالعه عربي مبتكران (اياد فيلي) پيش اومد:
    1- جمع اخت (به معني خواهر) ميشه اخوات اين جمع سالم مونث هست يا مكسر؟
    2- اسم اشاره و موصول مثني معرب هستش.تو اين كتاب و جزوه دبيرمون همينو گفته اما تو مثال ها فقط مذكرها مثل هذان هذين ذكر شده.مثني مونث هم معربه؟
    3- فعل مضارع كدوم اعراب هاش فرعيه كدوما اصلي؟مثلا ثبوت نون،حذف نون،ضمه،فتحه،كسره اينا كدوما اصليه كدوما فرعيه؟
    4- اگر مضاف اليه معرفه باشه مضاف هم معرفه هستش.حالا اگه نكره باشه هم مضاف نكره هست.درسته؟(طبق مبتكران اگر اشتباه نفهميده باشم)
    5- يكي از آزموناي گام اول گزينه دو اومده:
    الليله احصي الشهداء فكانوا اربعه
    حالا حركت گذاري... دبيرمون يكي از شرايط مفعول فيه بودن رو گفته "نقش ديگري نداشته باشه" البته معني "در" هم بايد بده.اين جا چرا "الليله" مبتدا نيست و مفعول فيه هستش؟ وقتي نقش مبتدا ميتونه بگيره نبايد مفعول فيه بشه ديگه.
    اين جمله كه تقريبا آسونه ولي اگه جملش سخت بود و نشد معني كنيم اين طور تستارو نميشه جواب داد يعني؟
    6- اين موضوع دو جاي مبتكران اومده و مثل اينكه اشتباه چاپي نيست.
    انَّ للشمس فوائدَ كثيرةً
    يعني فوائد ، فتحه " َ " داره ولي كثيرة ، تنوين فتح " ً " داره .چرا فوائد تنوين نميگيره ؟ من ميگم شايد بر وزن مفاعل حسابش كرده شده غير منصرف؟ولي به نظرم بر وزن مفاعل نيست . و اگر هم اين فرض درست باشه صفت كه تابعه چرا كثيرة تنوين گرفته؟ پس:
    - چرا فوائد تنوين نداره؟
    - آيا فوائد غيرمنصرف محسوب شده يا قاعده ديگري هستش؟آيا واقعا غير منصرف و بر وزن مفاعل هستش؟
    - چرا صفت به تبعيت تنوين نگرفته؟

مسئله اين است.
    ببخشيد از ازدياد سوالات.
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •