تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 432 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رفقا راستش من امروز کلاس هام شروع شدن(پودمانی نرم افزار)
    الان کلاس ها به این شکله که تو پودمان اول، درس های ریاضی،کارگاه 1 و 2 و زبان و برنامه سازی مقدماتی! داریم(فط این درسها برای این پودمان هستن!!!!!!!)

ازش راستش ناراضیم و دوستد ارم برم جامع ببینم اون چجوریه!!(خبر بخش ترمی رو هم براتون میگیرم)

ولی از لحاظ استاد،خوب اساتید خیلی فرق میکنن!! امروز یه استادی اومده بود اصلا صداش شنیده نمیشد!!!
    داشت درس میداد،گفت بعضی ها هستن که متاسفانه، برا فیلم دیدن کامپیوتر میخرن!! منم گ
    فتم شاید بخاطر نبود کپی رایته!
    گفت یعنی چی؟
    گفتم یعنی اگه برا ویندوزشون 200 هزار تومن پول بدن، برا پلیر هم 50 تا و برای ویروس کش 50 تای دیگه و کلا دو برابر قیمت اصلی سستمشون خرجش بکنن،عبرت میگیرن!!!
    طرف برگشت گفت نه نه کپی رایت یعنی چی؟!
    من که مونده بودم از کجا شروع کنم،واسه همینم سرمو گرفتم پایین و گفتم فقط اسمش رو شنیدم!!!

ولی استاد برنامه سازی،خیلی حرفه ای بود!!!

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

من رشته ی ماشین افزار پودمانی قبول شدم.کلا همهی مخارجم حدودا شد 251000تومان که واسم میصرفه.کلاساش 3 بعد از ظهر به بعده.پنجشنبه و جمعه هم کلاس دارم.هنوز هم کلاس نرفتم.ولی به نظر من علمی کاربردی کلا چه پودمانی و چه ترمی واسه اونایی که فرصت دارن واسه دولتی بخونن خوب نیست.حتی اگه پول دانشگاه ازاد رفتن رو هم داشته باشن ازادبرن بهتره تا علمی کاربردی.ای داشگاه برای امثال من که هم از سن درسشون گذشته و هم میخوان کار و درسو با هم داشته باشن خوبه.بازم ترمیش بهتره تا پودمانی.حالا دیگه تصمیم با خودتونه.اون 126000تومانی که دوستامون گفتن شهریه ثابتشه و یه شهریه متغیر هم داره که بستگی به رشته و تعداد واحدات داره.
    و در کل درس خوندن بهتر از نخوندنشه.حالا هرجا که میخواد باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

کارشناسی ناپیوسته پودمانی و ترمی

معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي، ظرفيت پذيرش دانشجو در دوره هاي ترمي كارداني ،كارشناسي پيوسته و ناپيوسته اين دانشگاه در سال جاري را حدود 120 هزار نفر اعلام كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي درحاشيه بيستمين گردهمايي واحدهاي استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي در نشست مطبوعاتي گفت: دفترچه آزمون هاي كارشناسي ناپيوسته و پيوسته اين دانشگاه ، به سازمان سنجش ارسال شده و تا اواخر آبان ماه ، دفترچه نهايي در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

وي افزود: دفترچه برگزاري دوره هاي كارداني نيز تا هفته آينده به سازمان سنجش ارسال خواهد شد و پذيرفته شدگان دوره هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمي از بهمن ماه ، وارد دانشگاه خواهند شد.

دكتر برزويي تاكيد كرد: ظرفيت كلي پذيرش دانشجوي علمي كاربردي در سال جاري نسبت به سال هاي 88 و 87 افزايش يافته و اين دانشگاه در تمام رشته محل هاي مصوب وزارت علوم در نيمسال دوم تحصيلي امسال، پذيرش دانشجو خواهد داشت.

وي از پذيرش دانشجوي كارشناسي ناپيوسته پودماني براي اولين بار در دانشگاه علمي كاربردي خبر داد و گفت: در تلاش هستيم دوره هاي پودماني كارشناسي را از بهمن ماه امسال در حدود 50 رشته تحصيلي، اجرايي كنيم.

به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در آزمون پذيرش هر يك از دوره هاي كارداني ، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته علمي – كاربردي دانشگاه جامع علمي – كاربردي سال 1389 مي رساند كه براساس برنامه زماني پيش بيني شده ، ثبت نام از داوطلبان هر يك از دوره هاي فوق الذكر از روز يكشنبه مورخ 23 / 8 / 89 آغاز و در روز يكشنبه مورخ 30 / 8 / 89 پايان مي پذيرد.

ثبت نام از داوطلبان مذكور از طريق شبكه اينترنت اين سازمان انجام خواهد شد و لذا داوطلبان ذيربط براساس اطلاعيه اين سازمان كه در نشريه پيك سنجش روزهاي دوشنبه 17 / 8 / 89 و 24 / 8 / 89 منتشر مي گردد، در صورت واجد شرايط بودن مي توانند براساس ضوابطي كه در اطلاعيه درج خواهد شد براي ثبت نام اقدام لازم نمايند.

ضمناَ به اطلاع مي رساند كه آزمون پذيرش دوره هاي كارداني ، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته در روز جمعه مورخ 17 / 10 / 89 برگزار خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی گیج شدم dd:
    کاردانی ترمی علمی کاربردی ثبته نامش 30 ابا تموم میشه،بعد کنکورش احتمالا اواسط دی است....
    نتایج هم با احتساب تکمیل ظرفیت اواخر بهمن میاد....
    1 هفته هم زمان برای ثبته نام و .... زمان میبره.....
    بعد چطور میشه که کلاس ها از همین نیمسال دوم 89-90 میخواد برگذار بشه؟

به فرض اگر به از فروردین شروع بشه،بعد یعنی طول ترم 2 ماه هست؟!!!!!!

5. این کاربر از mahmoodtaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

کسی جواب نمیده ... ویرایش شد ...
    Last edited by مانی 22; 09-11-2010 at 12:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تحصیل همزمان در علمی کاربردی اشکال نداره مثلا فراگیر در پیام نور یک رشته بخونی ودر علمی کاربردی رشته ای دیگر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعد چطور میشه که کلاس ها از همین نیمسال دوم 89-90 میخواد برگذار بشه؟
    متاسافنه علمی کاربردی اینجوریه!!!
    وقت کلا خیلی کمه...
    الان من دارم تلاش میکنم مثل سگ که برم دانشگاه ازاد با هر شهریه ای که لازم باشه!!!

ولی درباره ی سوالتون بگم که بله!! اول بار که میری برا کاردانی بهت 18-20 واحد میدن، یا 4-5 کتاب 3 ساعته که در طول هفته میری....
    صبح ها برای معمولی ها و شب ها هم برای کسایی که کار دارن(شب منظورم بعد از ظهره ببخشید!!)

هر ترم حدود 10 جلسه کلاس رفتن بهتون میده...
    یعنی فقط 1.5-2 ماه....
    الان ما هفته ی اولمونه و داریم اولین جلسه ها رو میریم،و جالبه که یه ماه و نیم دیگه امتحان پایان این ترم رو میدیم!!!
    اگه توجه کنی،اثکرا سن بالا ها میان علمی کاربردی و بیشتر واسه کارمندهاییه که باید برن مدرک بالاتر بگیرن تا قبل از بازنشستگی حقوقشون بره بالا تر...برا کسانی که میخوان چیزی یاد بگیرن،اصلا به درد نمیخوره!!

9. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه KAHAKDAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    کهک

پيش فرض

سلام
    بچه ها من شنیدم اگر میخوای از سهمیه شاغل استفاده کنی باید شاغل دولتی باشی؟!!!!من شغلم مربوط میشه به بخشی خصوصی!یعنی نمیتونم استفاده کنم؟وسوال دومم اینه که ایا سهمیه شاغل بشتر هست یا غیر شاغل!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وسوال بعدی چه کتابهایی رو باید خوند؟می دونم عمومی و لی دقیق تر بگین ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    اقا این کارشناسی پودمانی رشته های مربوط به کامپیوترم شامل میشه؟
    کسی خبر نداره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    بچه ها من شنیدم اگر میخوای از سهمیه شاغل استفاده کنی باید شاغل دولتی باشی؟!!!!من شغلم مربوط میشه به بخشی خصوصی!یعنی نمیتونم استفاده کنم؟وسوال دومم اینه که ایا سهمیه شاغل بشتر هست یا غیر شاغل!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وسوال بعدی چه کتابهایی رو باید خوند؟می دونم عمومی و لی دقیق تر بگین ممنون میشم.

پودمانی؟! نه فکر نکنم....هر کسی با هر کاری اومده و داره با من درس میخونه!!!(میخوند! چون یا دانشگاه ازاد میرم یا ترمی همین کاربردی یا کلا سر کلاس های گروه شاغلین نمیرن چون کسی دنبال یاد گیری نیست و همه مدرک رو میخوان و بس!!)

کتاب هاش رو لابد برا کنکوریش میخوای دیگه!! برای کنکور بسته به به رشته،کتاب های درسی خودت و ریاضی و عربی و زبان 100%!!! دقیق تر رو تو دفترچه که ابان ماه میاد میخونی!!!ولی از خودشون بپرسی خیلی بهتره!!!

اقا این کارشناسی پودمانی رشته های مربوط به کامپیوترم شامل میشه؟
    ندیدم ولی فک کنم میشه!(ایلام این کامپیو.تر رو فقط تا کاردانی داره و بس!! واسه همین ندیدم....)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •