منم مي دم. اما اگه ترازام بد شد نميذارم!D:
منم مي دم. اما اگه ترازام بد شد نميذارم!D:
يه سوال.
كسي كتاب درس حسابان مبتكرانُ ميشناسه؟؟به درد كنكور مي خوره؟
ببینید به نظر من اگر شما در کنکور ذهنی عملی رو انجام دادید و خدایی نکرده اشتباه کردید.خیلی خیلی به زمانتون لطمه زدید و همچنین اعصابتون خورد می شه و اگر جواب در گزینه ها باشه که دیگه واویلا هست.حالا اگر بنویسید احتمال اشتباه بسیار میاد پایین و اگر اشتباهی هم باشه به راحتی می تونید ببینیدش و اصلاحش کنید
دوره مبتکران رو برای ریاضی خط بکشید مخصوصا محمود نصیری به دردتون نمیخوره به هیچ وجهكسي كتاب درس حسابان مبتكرانُ ميشناسه؟؟به درد كنكور مي خوره؟
دوست عزیز معلومه که اول داشتید به ترتیب مینوشتید ولی بعد تلاش یادتون اومده و درستش نکردیداولین چیز
منطقه تحصیلی
دوم استعداد
سوم اطمینان به نفس
چهارم درک خودت از درس
پنجم استادات
ششم تلاشتن
و ........
در هر حال من طبق تجربه ی خودم بتون میگم . استعداد اصلا اهمیت نداره ! فقط و فقط و فقط تلاش مهمه . من به شخصه اصلا به هوش اعتقاد ندارم از لحاظ علمی![]()
کاملا موافقم![]()
من خودم همون وقت که داشتم میومدم دوم دبیرستان دور مبتکران یه خط قرمز کشیدم(البته واسه راهنمایی که آدم دغدغه ی کنکور نداره خیلی خوبه و من اصلا قصدم توهین نیست و واقعا هم خیلی چیزا رو مدیونم به این کتابای مبتکران)
دقیقا...استعداد در مقابل تلاش به نظر منم اصلا به حساب نمیاد![]()
سلامبه نظر من كتابهاي درسي ايران(حداقل اختصاصياش) مثل يك بازي فكري ميمونه! يعني كتاب اول بازي يكم ما را راهنمايي كرده و بعداز ما خواسته كه اونو تموم كنيم. تو كنكورم فرض بر اينه كه ما به طور كامل بر بازي مسلطيم و همه ظرايف اونو بلديم!
از همه اونایی که جواب دادن ممنونم.ولی منظور من صرف کارنامه گذاشتن نبود منظورم این بود که با هم رقابتی،رفاقتی(چه کلمه ای) داشته باشیم.
سلام.1 کتاب حسابان مبتکران من میشناسم که نوشته عباس امیدوار هست خیلی خیلی عالیه.کتاب حسابان خوشخوان هم خوبه.
عباس امیدوار شدیدا تایید میشهسلام.1 کتاب حسابان مبتکران من میشناسم که نوشته عباس امیدوار هست خیلی خیلی عالیه.کتاب حسابان خوشخوان هم خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)