سلام.
من از 2 ، 3 تا دكه پرسيدم، نداشت cd رو...
يعني به اين زودي تموم شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
سلام.
من از 2 ، 3 تا دكه پرسيدم، نداشت cd رو...
يعني به اين زودي تموم شد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
چه سرعت عملی دارن بچه ها
آقا من سی دی رو تهیه کردم اصلاً انتخاب رشته مجازی نداشت
سر کاری بود![]()
بابا پارسال رتبه ی 44 از اصفهان بود بد بخت مکانیک شریف نیوورد امیرکبیر اورد بعد دوباره انتخاب رشته که گذاشتن شریف اورد اما یه ترم امیرکبیررفت
دكتر كوروش پرند با اشاره به توزيع ويژهنامه سامان رشته در 7 استان كشور از صبح امروز، گفت: داوطلبان اين استانها ميتوانند با مراجعه به باجههاي روزنامه فروشي ويژهنامه سامان رشته را تهيه كنند.
وي با بيان اينكه ويژه نامه سامان رشته حاوي پيك سنجش و يك لوح فشرده براي كمك به داوطلبين در انتخاب رشته ميباشد، اظهار كرد: اين ويژه نامه شامل معرفي و توضيح نكات فني انتخاب رشته همچون محاسبه نمره خام، نمره تراز، نمره كل، سهميه بندي گزينش بومي، چگونگي تخصيص ظرفيت و روشهاي گزينش دانشجوست.
وي افزود: در قسمتي ديگر از ويژه نامه ملاكهاي انتخاب دانشگاه، مقاطع تحصيلي در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، اهميت و ضرورت توجه به زمينههاي شغلي رشتههاي دانشگاهي، مراحل انتخاب رشته اينترنتي و برخي اشتباهات داوطلبان در زمان انتخاب رشته عنوان شده است.
دكتر پرند با بيان اينكه لوح فشرده شامل معرفي كليه رشتهها در 5 گروه آزمايشي، معرفي دانشگاهها و حاوي دفترچه شماره 2 آزمون سراسري به تفكيك گروههاي آزمايشي تجربي، رياضي، انساني و چگونگي استفاده از انتخاب ديگران است، تصريح كرد: اين ويژهنامه در حال حاضر در هفت استان هرمزگان، بوشهر، آذربايجان غربي، خوزستان، كرمان، يزد و فارس به جز شيراز از صبح امروز توزيع شده است.
گفتني است نتايج اوليه كنكور 88 در قالب كارنامه تا روز شنبه10 مرداد توزيع ميشود.
این اخبار دیروز هست
ًًًً!!
اصلا این سی دی انتخاب رشته مجازی نداره !!
انتخاب رشته مجازی بعد اعلام نتایج روی سایت سنجش قرار میگیره
این سی دی فقط هدفش آشنایی با رشته ها و دانشگاه هاس ! که فک نکنم همچین آش دهن سوزی هم باشه! پس اگه پیدا هم نکردین اصلا مهم نیس...
اينم cd سامان رشته سال 88 كه آپلودش تا همين الان طول كشيد!(حجم: 62 MG
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hajnokhod; 23-07-2009 at 14:23.
اگه میشه یه توضیحی هم راجع به این بدید که چیا داره که اگه ارزش داره دانلود کنم![]()
برو بابا دوستم اول عمران علم و صنعت قبول شده بود می گفت طرف با دو رقمی منطقه 2 اومده برق غلم و صنعت(قبل از تکمیل ظرفیت) یکی دیگه می گفت طرف داره مکانیک شریف می خونه وقتی کارنامه دومش اومده دیده نفت شریف(پذیرش کشوری) قبول نشده
توزيع ويژهنامه «سامان رشته» ويژه انتخاب رشته كنكوريها
دكتر كوروش پرند با اشاره به توزيع ويژهنامه سامان رشته در 7 استان كشور از صبح امروز، گفت: داوطلبان اين استانها ميتوانند با مراجعه به باجههاي روزنامه فروشي ويژهنامه سامان رشته را تهيه كنند.
وي با بيان اينكه ويژه نامه سامان رشته حاوي پيك سنجش و يك لوح فشرده براي كمك به داوطلبين در انتخاب رشته ميباشد، اظهار كرد: اين ويژه نامه شامل معرفي و توضيح نكات فني انتخاب رشته همچون محاسبه نمره خام، نمره تراز، نمره كل، سهميه بندي گزينش بومي، چگونگي تخصيص ظرفيت و روشهاي گزينش دانشجوست.
وي افزود: در قسمتي ديگر از ويژه نامه ملاكهاي انتخاب دانشگاه، مقاطع تحصيلي در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي، اهميت و ضرورت توجه به زمينههاي شغلي رشتههاي دانشگاهي، مراحل انتخاب رشته اينترنتي و برخي اشتباهات داوطلبان در زمان انتخاب رشته عنوان شده است.
دكتر پرند با بيان اينكه لوح فشرده شامل معرفي كليه رشتهها در 5 گروه آزمايشي، معرفي دانشگاهها و حاوي دفترچه شماره 2 آزمون سراسري به تفكيك گروههاي آزمايشي تجربي، رياضي، انساني و چگونگي استفاده از انتخاب ديگران است، تصريح كرد: اين ويژهنامه در حال حاضر در هفت استان هرمزگان، بوشهر، آذربايجان غربي، خوزستان، كرمان، يزد و فارس به جز شيراز از صبح امروز توزيع شده است.
گفتني است نتايج اوليه كنكور 88 در قالب كارنامه تا روز شنبه10 مرداد توزيع ميشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)