من با نظر ایشون موافقم.زمانی که کسی رو تن به تن ( با C)میکشی این قابلیت رو برای یک بار بهت میده.البته اسلحه های مختلف تعداد مارک کردنشون مختلفه.مثلا من اسلحه رو دارم که باهاش سه نفر رو مارک میکنم.
من با نظر ایشون موافقم.زمانی که کسی رو تن به تن ( با C)میکشی این قابلیت رو برای یک بار بهت میده.البته اسلحه های مختلف تعداد مارک کردنشون مختلفه.مثلا من اسلحه رو دارم که باهاش سه نفر رو مارک میکنم.
Last edited by محمد رضا حیدری; 09-05-2010 at 12:47.
من هم بازی رو تموم کردم خیلی عالی بود
اولین باری بود که یکی از بازی های Splinter Cell رو تموم میکردم
بازی اصلا اون سبک فوق العاده stealth رو نداره...مثلا تو دابل ایجنت 3-4 تا سرعت مختلف می تونستی داشته باشی با چرخوندن چرخ موس...ولی این یا راه میره یا می دوئه...
کلا جایزه بدترین تغییر سبک رو باید بهش داد...یه چیزی در حد کماندوز که آخریش افتضاح بود
با این حساب به شما پیشنهاد می کنم حتما نسخه قبلی این بازی یعنی ، دابل ایجنت رو امتحان کنید تا لذتی دو چندان ببرید
اون رو هم اون زمان یه دو تا مرحله ازش رد کردم ولی چون خیلی مخفی کاری نوش داشت بی خیال شدم
آخه من اصلا اعصاب درست و حسابی ندارم اگه تو بازی بخواند سر من قر بیاند یه هو دیدی با کله رفتم تو LCD خلاصه سعی میکنم اینجور بازیا رو انجام ندم![]()
من با کلتم میتونم 4 نفر رو بزنم!
فقط تنها بدیش اینه که اگه 10 نفر رو پشت سر هم تو درگیر تن به تن بکشی، باز هم فقط یه بار میشه از این قابلیت استفاده کرد! یعنی جمع نمیشه. البته شاید تو حالت easy اینطور نباشه.
من همه ی نسخه هاش رو بازی کردم، اتفاقا میتونم بگم که خیلی جالب شد! کلا با جریان داستان همخوانی داره. سم عصبی شده و دیگه واسه خودش کار میکنه، پایبند هیچ اصولی نیست و هرطوری بخواد کار میکنه...
راستی، اگه یکی پشت در باشه، میشه از این ور در بهش شلیک کرد؟ من گواهی دیدم که نیروهای دشمن، وقتی از اتاق بقلی صدای تورو میشنون، یهو به در شلیک میکنن، جای تیرشون هم از این سمت معلوم میشه.
خب منم بازیو تموم کردم واقعا قشنگ بود.شاید دوباره بازیش کردم البته رو normalچون دفعه ی اول رو hard بازی کردم
![]()
سلام
من این پچ 1.2 رو نصب کنم؟!
چیز مالی به بازی اضافه میکنه؟!
کرکشو اگه دارید لطف کنید برام بزارید
ممنون
با لپتاپ بازی میکنم... آخرین رزولوشن 900*1600 هست ... ولی بازی رو که شروع میکنم میرم تو تنظیمات خود بازی دیگه بیشتر از این اصلا آپشن نداره .... تو هیچ بازی دیگه ای این مشکل رو ندارم![]()
من بازی نصب کردم و ایکونش رو دسکتاپ میاد ولی وقتی کلیک میکنم روش تو بازی نمی ره و میگه باید به اینترنت وصل شی این بازی مثل اسایسنت کرید 2 اقلاین سرور دار ه برای رفتن تو بازی ؟ لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)