PK550 همون PK590 هست فقط تو امکانات جزئی کمی با هم فرق دارن پنل خیلی عالی ای هست استقبال زیادیم ازش شده به خصوص به خاطر قیمتش.
PK550 همون PK590 هست فقط تو امکانات جزئی کمی با هم فرق دارن پنل خیلی عالی ای هست استقبال زیادیم ازش شده به خصوص به خاطر قیمتش.
c690 همون c650 هست یا یک مدل جدید؟
تا اونجا که من میدونم با هم فرقی ندارن، با گارانتی سام سرویس C690 ئه، بدون گارانتی C650 .
با سلام به دوستان گرامی
برای تماشای فوتبال در بهترین حالت(هم تصاویر با کیفیت وهم sd )چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید؟
همينطوره دوست عزيز
سلام ابی جان.
خوب داداش؟با زحمتهای ما چطوری؟
داداش یه سوال داشتم در مورد پلاسمای panasonic مدل z1.
نمیدونم قدیمیه یا جدید.توی cnet و avforum چند تا review دربارش خوندم که ازش تعریف کرده بودن.
میخواستم ببینم شما در موردش اطلاعاتی داری؟
با تشکر.
عجب روزگاریه.این هم مثل b650 وb690 شد؟به علت قاچاق یا مثل پارسال که هم b650 به صورت lcd داشتیم وهم plasma امسال هم همینجوریه؟ c650 و c690 تفاوتی هم با هم دارند؟
سلام
برای یه ال سی دی خوب با حد اکثر 780 تومن چی پیشنهاد میکنید
ممنون![]()
سلام دوستان
پاناسونیک جی 10 چنده میشه ئبگید چه فرقی با اس 10 داره
سلام امير حسين جان قربونت برم توي پروفايلت در مورد اليت پايونر مطلب ورفرنس دادم
در مورد Z1 تعريف زياده ولي حقيقتش اون چيزي كه من ديدم نا اميد كننده بود شايد تنظيمات وكاليبراسيون خوبي نشده بود بهيچوجه حتي با g10 هم نميشد مقايسش كرد با اينكه اپديت هست
به نظرم از نزديك يك بار ببين خودت شايد اوني كه من ديدم اينطور بوده
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
خوب نامگذاري اروپايي هست تفاوتي دارند ديگه
در مورد c هم همينطوره بحث نامگذاري هست
البته در مورد b خوب b650 داخلي پلاسما بود وb690 ال سي دي و همون b690 داخلي رو مدلهاي بانه اي b650 بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)