سلام حسین جان
بابت عکس ها تشکر می کنم .... همچنین از شما بهنام عزیز
اما دقت کردین چقدر این عکس به واقعیت نزدیکه ...به عکس دوم دوتای سمت چپ رو نگاه کنین ...
من واقعا به PES2010 امیدوار شده ...
ایشالله که خوب از اب در بیاد ....
موفق باشید![]()
سلام حسین جان
بابت عکس ها تشکر می کنم .... همچنین از شما بهنام عزیز
اما دقت کردین چقدر این عکس به واقعیت نزدیکه ...به عکس دوم دوتای سمت چپ رو نگاه کنین ...
من واقعا به PES2010 امیدوار شده ...
ایشالله که خوب از اب در بیاد ....
موفق باشید![]()
من نمی دونم چرا عده ای به گیم پلی 2009 ایراد می گیرن. گرچه بحث گیم پلی ها یه کمی سلیقه ایه، ولی شما واقع بینانه بودن PES رو که ببینید، واقعا لذت می برید. مثل یه فوتبال واقعی، هیچ وقت نمیشه از یه راه 10 بار گل زد و یا نمیشه از کنار هر بازیکنی با یه تو سر توپ ساده عبور کرد (اتفاقاتی که به راحتی در فیفا می افتن). قدرتی اصلی PES در هوش مصنوعی فوق العاده شه که بازیکن های حریف در زمین رو مثل بازیکنای واقعی تصویر می کنه، نه یک سری چوب با الگوهای از پیش تعیین شده.
به شخصه فکر می کنم باید به اون همه متخصص که تو کونامی نشستن و کار می کنن ایمان داشت. من تا به امروز عقب گردی تو PES ندیدم و حتی فیفا هم برای واقعی تر شدن، فاکتورهای گیم پلی PES رو یکی یکی به بازیش اضافه می کنه!
من یقین دارم که 2010، قطعا از نسخه های قبل بهتره. طبق گفته سایت PES 2010 قراره جلوه های تصویری بازی هم بهتر بشن و این مسلما به جذاب تر شدن بازی کمک زیادی می کنه.
دوست عزیز شما مطمئن هستید PES 2009 را بازی کردید!من نمی دونم چرا عده ای به گیم پلی 2009 ایراد می گیرن. گرچه بحث گیم پلی ها یه کمی سلیقه ایه، ولی شما واقع بینانه بودن PES رو که ببینید، واقعا لذت می برید. مثل یه فوتبال واقعی، هیچ وقت نمیشه از یه راه 10 بار گل زد و یا نمیشه از کنار هر بازیکنی با یه تو سر توپ ساده عبور کرد (اتفاقاتی که به راحتی در فیفا می افتن). قدرتی اصلی PES در هوش مصنوعی فوق العاده شه که بازیکن های حریف در زمین رو مثل بازیکنای واقعی تصویر می کنه، نه یک سری چوب با الگوهای از پیش تعیین شده.
چون من از یک راه بیش از 10 بار گل میزنم و با یک سر توپ ساده همه بازیکنها هم جا میمونن!البته Pes 2009 خوبیهایی هم داشت
درباره فیفا هم خواهش میکنم بحثی نکنید که به کل کل بیانجامه!فیفا نسل بعد از خیلی جهات بر Pes برتری داره اینو نمیشه انکار کرد!!
لطفا بحث مقایسه میشه دوستان Pes نسل بعد را با فیفای نسل بعد مقایسه کنن!!!
اول از همه سلام ميكنم خدمت دوست عزيزمون اقاي بارسلونا.امسال چرا دير اومديد به اين تاپيك؟؟؟؟
به نظر من گيم پلي پرو 2009 هم خيلي خوب بود.نميدونم چرا خيليها خوششون نمياد.
عكسها هم خيلي زيبا بودن
دست همه در د نكنه![]()
دوستان خبر جدیدی از تغییرات گیم پلی نیومده ؟ آیا مثه 2009 هست ؟
[quote=joey jordison;3954379]چون من از یک راه بیش از 10 بار گل میزنم و با یک سر توپ ساده همه بازیکنها هم جا میمونن! quote]
به شدت تائيد ميشه.يكي از نقاط ضعف بازي همين بود.اميدوارم در 2010 اين مشكل برطرف بشه..
والا من هر جور بخوام مدافعان رو جا میذارم و از یک روش میشه بیشتر از 10 بار به گل رسید
به نظر من هوش مصنوعی pes ضعیف کار شده و باید توی نسخه 2010 یه فکری براش کرده باشن
ولی در کل من به این نسخه از بازی امیدوارم
بله تایید میشه . مشکلات هوش مصنوعی و گیم پلی در 2009 آزار دهنده هستش . مثلا 99% پاسهای پشت وادفعان میرسه و مدافعان گیج میمونن ! یا خیلی گل به خودی از طریق دفاع اتفاق میافته .
کاملا تائید میشه .چون من از یک راه بیش از 10 بار گل میزنم و با یک سر توپ ساده همه بازیکنها هم جا میمونن
سلام ........
Yoann Gourcuff بهمراه لیونل مسی در کاور بازی در کشور فرانسه خواهد بود ......
البته شاید بازیکن دیگر به کاور بازی در فرانسه اضافه شود ...
کونامی امسال برای بازی در چندین کشور معتبر پخش میشه در کاور بازی در آن کشور عکس بازیکن مطرح آن کشور را میگزارد..
.................................................. ........................
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)