تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 227 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه hosseindk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دو چیز!!!

دو چیز:

چیز اول:
    باید این خاکی بودن استیو جابز رو تصدیق کرد. فکر نکنم به جز این پیرهن گشاد مشکی و اون شلوار جین کهنش لباس دیگه ای داشته باشه. البته تو آخرین کنفرانس اپل یه فرقی که کرده بود این بود که کمربندم بسته بود. این در حالیه که استیو جابز به عنوان مدیر ارشد آمریکا معرفی شده و بنیانگذار شرکت بزرگی مثل اپله. استیو جابزو با بیل گیتس مقایسه کنید. فرقشون اینه که بیل گیتس بیشتر سود microsoft رو برای خودش بر می داره، ولی جابز بیشتر درآمدشو در اختیار برنامه نویسان و طراحان اپل قرار می ده. باورتون می شه که در آمد استیو جابز از شرکت اپل (یعنی پولی که برای خودش بر می داره) ماهی فقط ۱۰ دلاره؟
    این ۱۰ دلارم فقط برای این یر می داره که صرفا درآمدی داشته باشه و نگن مجانی کار می کنه.
    واقعا باید سر تا پای این مردو طلا گرفت. (کمتر آدمی پیدا می شه که با این همه مال و ثروت، چشم به هیچی نداشته باشه.)

چیز دوم:
    یه پیشنهاد برای اپل. به نظرتون خوب نمی شه که اپل، برای برند اپل پشت iphone و ipad و ipod touch مثل MacBook ها یه چراغی بذاره تا این آرم روشن شه؟

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دو چیز:

چیز اول:
    باید این خاکی بودن استیو جابز رو تصدیق کرد. فکر نکنم به جز این پیرهن گشاد مشکی و اون شلوار جین کهنش لباس دیگه ای داشته باشه. البته تو آخرین کنفرانس اپل یه فرقی که کرده بود این بود که کمربندم بسته بود. این در حالیه که استیو جابز به عنوان مدیر ارشد آمریکا معرفی شده و بنیانگذار شرکت بزرگی مثل اپله. استیو جابزو با بیل گیتس مقایسه کنید. فرقشون اینه که بیل گیتس بیشتر سود microsoft رو برای خودش بر می داره، ولی جابز بیشتر درآمدشو در اختیار برنامه نویسان و طراحان اپل قرار می ده. باورتون می شه که در آمد استیو جابز از شرکت اپل (یعنی پولی که برای خودش بر می داره) ماهی فقط ۱۰ دلاره؟
    این ۱۰ دلارم فقط برای این یر می داره که صرفا درآمدی داشته باشه و نگن مجانی کار می کنه.
    واقعا باید سر تا پای این مردو طلا گرفت. (کمتر آدمی پیدا می شه که با این همه مال و ثروت، چشم به هیچی نداشته باشه.)

چیز دوم:
    یه پیشنهاد برای اپل. به نظرتون خوب نمی شه که اپل، برای برند اپل پشت iphone و ipad و ipod touch مثل MacBook ها یه چراغی بذاره تا این آرم روشن شه؟
    اتفاقا حقوقش سالی تنها 1 دلاره نه ماهی 10 دلار... تو اینترنت یه سرچ بزن تنها مدیر یک دلاری دنیاست استیو!

توی فریمور 4 آیفون هم که اومده یه والپیپر شلوار جین اضافه شده که فکر کنم همین شلوار جین خودشه خیلی شبیه

برخی مدلهای Mac پشت آرم چراغ دارند. اما برای محصولات کوچیکی مثل آیفون و آیپاد چنین کاری غیر ممکنه

داره خودمونی میشه hosseindk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا حقوقش سالی تنها 1 دلاره نه ماهی 10 دلار... تو اینترنت یه سرچ بزن تنها مدیر یک دلاری دنیاست استیو!
    اا. نمی دونم. ولی من جای دیگه خونده بودم ۱۰ دلار در ماه. حالا هر چی. چه ۱۰ دلار در ماه، چه ۱ دلار در سال. هر جفتش کمه.

برخی مدلهای Mac پشت آرم چراغ دارند. اما برای محصولات کوچیکی مثل آیفون و آیپاد چنین کاری غیر ممکنه
    می دونم mac چراغ داره، خودمم گفتم دیگه
    حالا این چراغ برای محصولات کوچمتر مثل iphone خب می تونه کوچیکتر باشه. منم نگفتم که همون چراغ mac رو برای iphone هم پیاده کنن. حتی می تونن با توجه به اینکه پشت iphone4 شیشه ای هست، این آرم رو به صورت نامریی بذارن که فقط موقعی که روشن می شه معلوم شه (مثل چراغ شارژ برخی گوشی های HTC)
    اپل می تونه یه همچین کاریو بکنه و ۱۰۰ ٪ به فکر خود استیو چابز هم رسیده. اما اینکه تا الان اقدامی نکرده شاید دلایل دیگه ای داشته باشه. ولی مطمینا دلیلش عدم توانایی اپل نیست.

4. این کاربر از hosseindk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از دوستان کسی iMac داره ؟؟؟؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

از دوستان کسی iMac داره ؟؟؟؟
    چطور ؟

سؤالی داشتی من در خدمتم!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چطور ؟

سؤالی داشتی من در خدمتم!
    خدمت از ماست! ما همیشه زحمتیم واسه شما...

راستش در مورد خود دستگاه میخواستم ببینم چطوره از نظر سرعت و توانایی اجرای برنامه های مختلف... مدل 21.5 500 گیگی...

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اا. نمی دونم. ولی من جای دیگه خونده بودم ۱۰ دلار در ماه. حالا هر چی. چه ۱۰ دلار در ماه، چه ۱ دلار در سال. هر جفتش کمه.

می دونم mac چراغ داره، خودمم گفتم دیگه
    حالا این چراغ برای محصولات کوچمتر مثل iphone خب می تونه کوچیکتر باشه. منم نگفتم که همون چراغ mac رو برای iphone هم پیاده کنن. حتی می تونن با توجه به اینکه پشت iphone4 شیشه ای هست، این آرم رو به صورت نامریی بذارن که فقط موقعی که روشن می شه معلوم شه (مثل چراغ شارژ برخی گوشی های HTC)
    اپل می تونه یه همچین کاریو بکنه و ۱۰۰ ٪ به فکر خود استیو چابز هم رسیده. اما اینکه تا الان اقدامی نکرده شاید دلایل دیگه ای داشته باشه. ولی مطمینا دلیلش عدم توانایی اپل نیست.
    به نظر من اپل روی شارژ نگه داشتن خیلی مانور میده شاید وسه اینه که اون چراغو نمیزاره.....
    احتمالا دیده شارژ زیاد مصرف میکنه نذاشته ..... ولی اگه بزاره و موقع شارژ هم روشن شه قشنگ میشه.....

داره خودمونی میشه R0Yal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج- تهران- شهر شیردلان!

پيش فرض

سلام
    كسي جايي رو مي شناسه كه لپ تاپ اپل قسطي بده ؟
    نمايندگي هاي اپل قسطي مي دن؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    كسي جايي رو مي شناسه كه لپ تاپ اپل قسطي بده ؟
    نمايندگي هاي اپل قسطي مي دن؟
    اينجا مطرح كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام! ببخشید اگه سوالم تکراریه یا جوابش تو چند صفحه قبل هست ولی واقعا وقت ندارم وگرنه معمولا کامل میخونم یه تاپیکو!

می خواستم قیمت این مک بوک پورو رو بپرسم 15 اینچش! راستی با cpu core i7 تو ایران موجود هست؟! چون تو خود سایت اپل که امکان سفارش با اون سی پی یو هست.اگه هست قیمت اون و هم لطف می کنید همون 15 اینچشو؟
    بازم اگه سوالم تکراریه ببخشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •