تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 370 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

من کارم طراحی صنعتیه!!!
    حدود 1 تومن هم بودجه دارم!!!
    قبلا hp داشتم!!!ولی lcd کیفیت نداشت!!!
    dell رو که هر جا رفتم گفتن نگیر!!!

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

دوست عزیز مدل خوبیه.اما شما میشه کاربردت از لپ تاپ و همچنین بوجه اختصاصیت رو بگی.
    من کارم طراحی صنعتیه!!!

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخوام اگر بشه از سايت آمازون يه لب تاپ سفارش بدم و كسي برام بياره ايران ولي نميدونم اصولا صرف ميكنه يا نه ؟
    يه نمونه كه من خوشم اومده مشخصاتش اينه :
    Asus K52Jr-X2 Laptop Computer - Intel Core i3-350M 2.26GHz, 4GB DDR3, 640GB HDD, DVDRW, 15.6" Display, Windows 7 Home Premium 64-bit, Brown
    GPU/VPU: ATI Mobility Radeon HD 5470

Video Memory: 1GB DDR3

ميشه اساتيد لطف كنن ببينن حدود قيمت اين در ايران چنده ؟
    كلا قيمت يه لب تاپ خوب براي بازي جوري كه بشه modern warfare رو روش بازي كرد چنده و چه مشخصاتي بايد داشته باشه
    ضمنا توي اين سايتها ميشه لب تاپهاي refurbished خريد كه به لب تاپهائي ميگن كه به خاطر يه مشكل كوچك به توليد كننده مرجوع مي كنن و اونا بعد از درست كردن و تستهاي متعدد دوبار ميفروشن اما با قيمتي حدود 200-300 دلار كمتر
    ميخواستم نظرتون رو در اينباره بدونم
    ممنون
    این مدل الان تو ایران قیمتش حدود 900 تومنه.در ضمن این مدل بدرد گیم هم نمیخوره.شما برای گیم در ابتدا نیاز به یه کارت گرافیک قوی داری(حداقل ATI4650 یا Geforce 230)وبعد رم بالا(حداقل 2G از نوع DDR3) و یه CPU متوسط در حد C2D 2.5 .در ضمن از نظر من لپ تاپ ریفر رو اگه بتونی با گارانتی اصلی بگیری خیلی هم خوبه.شما اگه یه لپ تاپ خوب برای گیم میخوای تو ایران میتونی N61JA بگیری با حدود 1.200.000 اونم با کارت گرافیک قدرتمند ATI 5730.
    Last edited by Vaioman; 27-06-2010 at 14:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کارم طراحی صنعتیه!!!

تو رنج 1 تومن همین مدل واقعآ خوبه اما دقت کن چون با دو مدل CPU ارائه میشه(Core i3 و Core i5) و بقیه قطعات یکیه .شمامدلی رو بگیر که با Core i5 ارائه میشه قیمتش هم با گارانتی ویستا(الماس) حدود 1.050.000 است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

تو رنج 1 تومن همین مدل واقعآ خوبه اما دقت کن چون با دو مدل CPU ارائه میشه(Core i3 و Core i5) و بقیه قطعات یکیه .شمامدلی رو بگیر که با Core i5 ارائه میشه قیمتش هم با گارانتی ویستا(الماس) حدود 1.050.000 است.

مرسی!!!یکی از دوستان همین مدل رو با cori3 داره و خیلی راضیه!!!cor i5 که دیگه حتما بهتره!!!!
    دیگه مطمئنم که همینو بگیرم!!!

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی!!!یکی از دوستان همین مدل رو با cori3 داره و خیلی راضیه!!!cor i5 که دیگه حتما بهتره!!!!

هر چی میگیری از ایران با گارانتی معتبر بگیر.
    آمازون و این جور سایتها رو بعدا در مورد گارانتی باهاشون مشکل پیدا میکنی. هر چند که ایسوس هم گارانتی میده و هم وارانتیه 2 ساله بصورت اینترناشیونال اما اعتماد نکن چون ایران داری زندگی میکنی. اگر جای دیگه بودی میگفتم از هر جا بگیری مشکلی نداره.

از ایران بگیر با گارانتی معتبر تا پول گمرک هم ندی. من یک تلفن دست 2 اما توی کارتونش فرستادم ایران که قیمتش 50 تومن بود اونوقت 20 تومن ازشون گمرک گرفتن تا تلفنو دادن. مواظب باش.
    من خودم ایران نیستم که دارم اینو بهت بگم.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    صد در صد که با Core i5 خیلی بهتره.اما یه توصیه برادرانه اگه میتونی که 200 دیگه بوجه رو زیاد کنی یعنی با 1.200.000 حتمآ به N61JA هم نیم نگاهی داشته باش.البته سایز و وزنش از K42 بیشتره("16 و 2.9Kg ) ،ولی کانفیگش خیلی قویتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    صد در صد که با Core i5 خیلی بهتره.اما یه توصیه برادرانه اگه میتونی که 200 دیگه بوجه رو زیاد کنی یعنی با 1.200.000 حتمآ به N61JA هم نیم نگاهی داشته باش.البته سایز و وزنش از K42 بیشتره("16 و 2.9Kg ) ،ولی کانفیگش خیلی قویتره.
    بودجه رو که میشه زیادکرد!!!
    ولی میدونی دوست عزیز این کاملا واسه کار من کافیه!!!
    کار طراحی صنعتی بیشتر به رم نیاز داره و یک مانیتور با کیفیت!!!همون hp dv2840 من هم که 2gb cpu و 4 gb ram داشت راحت جواب میداد!!!ولی lcd کیفیت لازم رو نداشت!!!
    کیفیت asus led خصوصا تو زوایا مختلف عالیه!!!
    بر عکس dell!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بودجه رو که میشه زیادکرد!!!
    ولی میدونی دوست عزیز این کاملا واسه کار من کافیه!!!
    کار طراحی صنعتی بیشتر به رم نیاز داره و یک مانیتور با کیفیت!!!همون hp dv2840 من هم که 2gb cpu و 4 gb ram داشت راحت جواب میداد!!!ولی lcd کیفیت لازم رو نداشت!!!
    کیفیت asus led خصوصا تو زوایا مختلف عالیه!!!
    بر عکس dell!!!!
    با شما کاملا موافقم من از جهت طراحی پیشنهاد ندادم بلکه فقط بخاطر گیم های وسوسه انگیز بازار بود.

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

دوستان یه اتفاق جالب ، امروز رفتم هفته نامه عصر ارتباط رو گرفتم ، تو بخش سخت افزار همیشه یه لپ تاپ معرفی می کنه و لپ تاپی که این هفته معرفی کرده بود (دارادارام) ، Asus G73jh - A2 بود که فرقش با A1 توی نداشتن بلوری هست و این لپ تاپ رو معرفی کرده بود با گارانتی دیجیتال ؛ اما قیمت نزده بود براش ولی کانفیگش همینیه که هممون دنبالشیم یعنی 720 + 8 گیگ رم و ...

دیگه باید کم کم پیگیر بشیم ، فکر کنم با این کانفیگی هم که ما می خواهیم پیدا میشه این لپ تاپ !
    ( من که سرم بخاطر امتحان های دانشگاه شلوغه ، دوستان اگه وقت دارن یه تحقیقی کنن )

10. این کاربر از s4t4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این مدل الان تو ایران قیمتش حدود 900 تومنه.در ضمن این مدل بدرد گیم هم نمیخوره.شما برای گیم در ابتدا نیاز به یه کارت گرافیک قوی داری(حداقل ATI4650 یا Geforce 230)وبعد رم بالا(حداقل 2G از نوع DDR3) و یه CPU متوسط در حد C2D 2.5 .در ضمن از نظر من لپ تاپ ریفر رو اگه بتونی با گارانتی اصلی بگیری خیلی هم خوبه.شما اگه یه لپ تاپ خوب برای گیم میخوای تو ایران میتونی N61JA بگیری با حدود 1.200.000 اونم با کارت گرافیک قدرتمند ATI 5730.
    خيلي ممنون از جواب و راهنمائيتون
    اين مدل كه پيشنهاد دادين N61JA چه برندي هستش
    ضمنا شما ميتونين تو پيدا كردن ريفر در سايت آمازون كمك كنين ؟ من خيلي مدلها رو نميشناسم
    باز هم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •