تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 228 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

کسی خبر نداره فریمور 12 کی میاد

2. این کاربر از aban366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

آقایون یه باگ که شاید بره بعضی ها جدید باشه(من همون دومین روز که گوشی رو گرفتم قهمیدم)
    شما شارژ گوشیتون رو کاملا خالی کنین یعنی تا حدی که گوشی خاموش بشه بعدش در همون حالت خاموش به شارژ بزنین بعد از یه مدت 2 پله از شارژ پر میشه ولی دیگه پر نمیشه.باید یه دور گوشی رو روشن دوباره خاموش و دوباره روشن کنین تا درست بشه.
    بازم میگم اگه قدیمی بود شرمنده.تو یه سایت هم دیدم یه خارجی همچین مشکلی رو داشت.ربطی هم به ورژن گوشی نداشت(10 و 11 فرقی نداره)

4. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

آره امیر جان درسته منم فهمیده بودم
    امیر جان اگه وقت کردی یه چرخی بزن ببین خبری نیست که این فریمور 12 کی میاد این هنگ هاش کلافه ام کرده حوصله فرمت هم ندارم چون مجبور میشم بازی ها و/... رو نصب کنم
    راستی یه مشکل در قاب پشتی هست ،من زیاد سیم کارت عوض نمیکنم اما یه 4باری کلا عوض کردم و قاب پشتش رو باز گردم اما حالا وقتی رو کیبورد عدد 0 یا # رو تایپ میکنی صدا میده خیلیم بدجوره و نشون میده که کاملا این قاب خطریه
    فکر میکنین چطوری بشه این رو رفع کرد
    و امیر جان و دوستان دیگه یه توضیح بدن البته مفصل که :
    1- بک اپ که گرفتی بعد از فرمت مثلا از دفتر تلفن بک اپ گرفتیم اون رو چطوری برگردونیم یعنی تنظیمات برگشتش کجاست و اصلا این بک اپ کجا کدوم درایو و پوشه ذخیره شده
    2- عدد 7370 بود برا فرمت دیگه نه؟این عدد رو چطورب بکار ببریم ؟قبلش ستاره ای مربعی چیزی...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من گوشيم فريمور10.086 هست وfm transmiter هم به خوبي كار ميكنه.فقط دوربينش راضي كننده نيست،كمي هم هنگ ميكنه.فريمور جديد هم ظاهراًزياد جالب نيست ميشه بگين چه ميشه كرد؟

7. این کاربر از selejwest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

کد فرمت رو به این صورت وارد میکنی ستاره مربع هفتاد و سه هفتاد مربع #7370#* توی صفحه ی اصلی گوشی(قسمت شماره گیری)
    برای بکاپ فکر کنم باید حتما مموری کارت داشته باشی چون روی هارد ذخیره نمیکنه و برای گرفتن بکاپ میری تو قسمت application بعدش آفیس بعدش فایل منجر بعد 4مین گزینه(بره من چهارمیه)یا همون بکاپ رو بزن بعدش هم اولین گزینه رو از ALL به چیزهایی که مشخص میکنی محدود میکنی.بعد هم Option و Back up now رو میزنی و بک آپ میگیری.برای بازگشت بکاپ هم کافیه همین مسیر رو طی کنی فقط جای گزینه Back up now گزینه ی Restore رو میزنی و چیز هایی که میخوای برگرده رو انتخاب میکنی.
    در مورد صدایی هم که میگی دکمه های 0 و # میدن من دکمه هارو با ناخن میزنم اصلا صدا نمیده اگه با دست آروم فشار بدم بازم صدا نمیده ولی اگه طوری فشار بدم که قسمت زیر این دکمه ها رو فشار بدم یه صدای کوچیکی میده که زیاد به گوش نمیرسه.بره اینکه بفهمیم صدایی که بره شما میده با بقیه فرق داره یا نه کافیه بگی صداش از دکمه های D-pad بیشتره یا کمتر به نظر من صدای دکمه های وسط گوشی خفن صدا میده یعنی اگه جایی بری و حدودا ساکت باشه و بخوای با گوشی کار کنی همه میفهمن که یکم خز میشه و الی آخر.

9. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

آره امیر جان صداش در حد صدای دی پد هستش و این صدا بعد باز کردن قاب پشت بوجود اومد که با فشار دکمه# ایجاد میشه
    راستی امیر جان یعنی چی با ناخن تایپ میکنی کارت خیلی خفن داداش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگي.
    آقا من كه حسابي دو دل شدم كه اين گوشي رو بخرم يا نه.
    از يه طرف از اين گوشي خوشم مياد ولي از يه طرف بچه هاي اين كلوپ ميگن كه اين گوشي مشكل داره.
    البته من هم با شركت اتصالات نماينده رسمي نوكيا در ايران و هم با شماره تلفن 23013 تماس گرفتم و بهم گفتند كه گوشي مشكل خاصي نداره و مردم ايران زود در مورد يه چيزي شايعه درست ميكنند ، حالا حسابي گيج شدم كه اين گوشي رو بخرم يا نه؟
    در مورد مشكل شارژ اين گوشي هم كه 2 خونه پر ميشه و بعد بايد گوشي رو روشن كرد و دوباره زد به شارژ هم من پرسيدم بهم گفتند حتما از شارژر اصلي خود گوشي استفاده نميشه چون گفتند شارژر اصلي 1200 هست ولي بعضي از افراد سود جو شارژر اصلي رو از توي جعبه برداشتند و يه شارژر 800 به جاش گذاشتند.
    حالا با همه اين اوصاف شما عزيزاني كه اين گوشي رو دارين به نظرتون من هم برم اين گوشي رو بخرم يا اينكه اگه بخرم همش ميخوام باهاش مشكل داشته باشم؟
    با سپاس.

12. این کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به همگي.
    از يه طرف از اين گوشي خوشم مياد ولي از يه طرف بچه هاي اين كلوپ ميگن كه اين گوشي مشكل داره.
    البته من هم با شركت اتصالات نماينده رسمي نوكيا در ايران و هم با شماره تلفن 23013 تماس گرفتم و بهم گفتند كه گوشي مشكل خاصي نداره و مردم ايران زود در مورد يه چيزي شايعه درست ميكنند ، حالا حسابي گيج شدم كه اين گوشي رو بخرم يا نه؟
    در مورد مشكل شارژ اين گوشي هم كه 2 خونه پر ميشه و بعد بايد گوشي رو روشن كرد و دوباره زد به شارژ هم من پرسيدم بهم گفتند حتما از شارژر اصلي خود گوشي استفاده نميشه چون گفتند شارژر اصلي 1200 هست ولي بعضي از افراد سود جو شارژر اصلي رو از توي جعبه برداشتند و يه شارژر 800 به جاش گذاشتند.
    حالا با همه اين اوصاف شما عزيزاني كه اين گوشي رو دارين به نظرتون من هم برم اين گوشي رو بخرم يا اينكه اگه بخرم همش ميخوام باهاش مشكل داشته باشم؟
    با سپاس.
    وجود باگ تو گوشیهای امروزی (بخصوص برا نوکیا) کمی عادی شده ! بعدا 100% تو فریمورهای بعدی حل میشه . برای نمونه گوشیه خودم N85 اینطور بود و ...
    حالا اگه شما مردد شدید ، روی i8510 سامسونگ هم فک کنید ، اونم تو همین رده هست

14. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

آره امیر جان صداش در حد صدای دی پد هستش و این صدا بعد باز کردن قاب پشت بوجود اومد که با فشار دکمه# ایجاد میشه
    راستی امیر جان یعنی چی با ناخن تایپ میکنی کارت خیلی خفن داداش
    منظورم این بود که فقط از انگشتم ناخنش برخورد داشته باشه نه قسمت دیگه ای که باعث بشه به بدنه ی گوشی برخورد داشته(ایتم بره خودش یه نوع پوزیشن)
    منم اس ام اس هام رو با 1100 (سالار) میدم احساس میکنم با اون بیشتر حال میده تازه الان یه چند مدتی هست هنگ میکنه(سالار رو میگم)فک کنم به این N86 حسودیش میشه

16. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

9

سلام به همگي.
    با سپاس.
    وجود باگ تو گوشیهای امروزی (بخصوص برا نوکیا) کمی عادی شده ! بعدا 100% تو فریمورهای بعدی حل میشه . برای نمونه گوشیه خودم N85 اینطور بود و ...
    حالا اگه شما مردد شدید ، روی i8510 سامسونگ هم فک کنید ، اونم تو همین رده هست
    با عرض سلام و خسته نباشید باید نسبت به این نقل قول اولیه بگم که کاملا اون دوستمون پشت تلفن ....(بیییب سانسور شد) گفت چون بنده این روش رو توسط کابل کامپیوتر هم تست کردم یعنی شارژم که کامل تمام شد به کامپیوتر وصل کردم تا شارژ بشه که ببینم مشکل از شارژر نباشه دیدم مشکل از گوشی هست.
    و به گفته ی دوست عزیزمون(شرمنده اسم رو نمیدونم)به احتمال زیاد در فرمویر های جدید درست میشه.
    یه نقد کوچیک از نظر من در مورد این گوشی اینه که نسبت به کاراییش یه 30-40 تومن قیمتش گرونه البته من دست دوم گرفتم 100 تومن زیر قیمت روز که به نظرم تا حدودی راضی کننده بود.
    پیشنهاد منم به شما اینه که صبر کنین تا فرمویر جدیدش بیاد ببینین گوشی تا چه حد کیفیتش بالا میره بعدش در مورد خرید تصمیم گیری کنین.چون احتمالا تغییرات چشم گیری رو باید در این آپدیت ببینیم.صد در صد خود نوکیا دنباله ی این موضوع رو میگیره که تو چند تا گوشی که روش داره افتخار میکنه یه فکری هم بخاطر مصرف کنندگانش بکنه تا از گوشی و شرکت زده نشن که همچین گوشی زده و قیمتش انقده.این یه چیز منطقی هستش و به نظر من فقط باید صبر کرد تا فرمویر جدید بیاد.

18. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •