از نظر دوربین این که هیچی ..ان 86 هم جلوی 8510 لونگ انداخته بود ...حالا ان 97 اونم جلوی 8910 دیگه چیزی نداره بگه...
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
از نظر دوربین این که هیچی ..ان 86 هم جلوی 8510 لونگ انداخته بود ...حالا ان 97 اونم جلوی 8910 دیگه چیزی نداره بگه...
سلام دوستان. در سایت زیر ویدئو گرفته شده توسط این گوشی با firmware XXIG2 که روی یک دوچرخه بسته شده است وجود دارد البته همچنان این فیلم مانند فیلمهای دیگر قابل مشاهده نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسن جان بعضی از تنظیمات میمونه بطور مثال گذاشتن تو حالت ماکرو یا خاموش و یا روشن کردن فلاش و تغییر سایز عکس و ... ولی بعضی از تنظیمات هم برمیگرده به حالت اتومات.
سرعت این گوشی تو SAVE عکس ها هم عالیه.
دوست عزیز به زودی باطری گوشی تست میشه.
موفق باشید.
این عکسها 2 چیزو ثابت کرد :
1. اونائی ( خودشون میدونن کیارو میگم) میگفتن فلاش سامسونگ واقعی ؟ اینطوریه یا انطوریه ؟
![]()
2. نینجا جان آبروی N97 رو بردی ( از همه جهات )![]()
راستی دستت درد نکنه .
مخلصیم .
بازی ASPHALT4 روی I8910 و آیپاد تاچ.
موفق باشید.
در مباحث فوق 2 نکته نگران کننده وجود دارد که تکلیفشان روشن نشد:
1 - ماندگاری شارز باتری خصوصا هنگام فیلمبرداری
2- کیفیت ضبط صدا هنگام فیلمبرداری
از نینجای عزیز خواهشمندیم که راهنمایی بفرمایند
نینجا جون بازم دمت گرم
تو این عکسا که معلوم نیست گرافیک کدومش بیشتره خودت اگه میشه توضیح بده
بعدش رو امنیا اچ دی که مولتی تاچ نیست چجوری میشه بازی کرد ؟
دوست عزیز تو پست بالا هم گفتم سعی میکنم کارایی باطری رو زودتر تست کنم و جواب نهایی رو بگم.
فقط خواهشا عجله نکن چون باطری عمر خودشو در عرض 4 یا 5 روز مشخص نمیکنه.
در مورد کیفیت صدا هنگام فیلمبرداری هم من والا 2 روز قبل گوشی رو آپدیت کردم با اینکه آپدیت شد ولی ورژن فریمویو گوشی همون قبلی مونده بود.واقعا جای تعجب داره.
از امیر جان(SAMSUNG) هم این مساله رو پرسیدم و گفتند که فعلا از طریق PC STUDIO ایتالیای میشه فریمویو جدید رو دنلود کرد.یعنی با اینکه با PC STUDIO زبان US هم دانلود میشه ولی فریمویو جدید رو نمیشناسه.
بهر حال قرار شد یک یا دو هفته صبر کنیم ببینیم چی میشه.
کیفیت صدای فیلمبرداری هم تو فیلمی که آپلود خواهم کرد معلوم میشه.
موفق باشید.
کلا هر دو تا هم گرافیک خوبی دارن ولی ال سی دی i8910 بهتر نشون میده.
خوب مولتی تاچ همون نمیشه با دو تا انگشت روی عکس زوم کرد به اون میگن.
چون حساسیت تاچ i8910 مثل آیفونه.بنابراین هنگام روندن ماشین اگه انگشتتو تو ال سی دی به طرف چپ نگه داری ماشین میره طرف چپ و اگه طرف راست هم نگه داره میره طرف راست.
اگه بازیهای آیفون روی این گوشی هم طراحی بشه که دیگه واقعا میشه گفت سامسونگ ترکونده.
دیگه کیه بره طرف N-GAGE.
رو آیپاد quack بازی کردم با یه انگشت میزنی که بره جلو و با یه انگشت دیگه همزمان میزنی که بپره
خب امنیا اچ دی که نمیشه همزمان دوتا دکمه رو فشار بدی
البته بازی ماشینی لازم نداره ولی بازیهای first person لازم دارن
به هر حال امنیا سخت افزارشو داره و ممکنه بازی مولتی تاچشم براش ساخته بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)