تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 97 اولاول ... 4383899091929394959697 آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام، من بعد از کلی ازمایش، خون، مدفوع، تنقیه باریم(عکس رنگی از روده)، عکس رنگی از معده، فقط یه ذره التهاب تو معدم پیدا شد، دکتر طب سنتیم عفونت هلیوباکتریم رو درمان کرد، نفخم تو این مدت کمتر شده بود اما مشکلم هنوز سر جاش بود و دکتر گفت مشکلت بیشتر عصبیه که البته خودم تا حدودی میدونستم پس منو به یه دکتر مغز و اعصاب (روانپزشک) با یه نامه رجوع داد و اون دکتر هم سریع گفت مشکلت روده تحریک پزیره به همراه وسواس فکری و افسردگی و اختلال تن روان (اگه اشتباه نکنم) و ازم تست گرفتم مشخص شد استرسم خیلی بالاست
    بعدش گفت کلی ادم با روده تحریک پزیر که همه ی دکترهای تهران رو هم رفتن خوب کرده حالا واسم چهار قرص نوشته که دارم مصرف میکنم و روده هام به نسبت قبل خیلی اروم شدن و گفت میتونی همه چی بخوری به غیر از ترشیجات و حبوبات، حالا دوباره باهاش وقت دارم ببینم چی میشه
    سلام شما از اول مشکل نفخ رو داشتید یا بعدا ایجاد شد؟چون من دقیقا بعد از خوردن آنتی بیوتیک ها اینجوری شدم.
    اسم قرص هاتونو میشه بگید؟
    همه میگن این مشکل از استرسه، بذارید این جمله رو اصلاح کنم، این مشکل خود به خود از هوا نمیاد، شاید من قبلا آی بی اس داشتمو نمیدونستم اما بعد از خوردن آنتی ها مشکل نفخ رو پیدا کردم، پس یه چیزی باعث شروعش شده که باید اونو درمان کرد چون من قبلا هم استرسی بودم و مشکلات عصبی هم شاید در مواقعی داشتم اما هرگر صدای شکمم نمیومد.
    مشکل من اینه که اگر دفع نداشته باشم و برم بشینم سر کلاس شکمم به شدت شروع به سر و صدا می کنه که با بیرون رفتن از کلاس هم درست نمیشه، من قبلا هم وقتی دفع نداشتم اینطوری می شدم که با دفع این مشکل و سر و صدای شکمم کامل از بین می رفت، اما الان بعد از دفع هم نه تنها صداها از بین نمیره بلکه بیشتر هم میشه که حالا اگه استرس بگیرم صداها بلندتر و طولانی تر هم میشه که فاجعه ست! حتی توی تاکسی هم استرس می گیرم یا توی مغازه اگر برای خرید رفته باشم. واسه همینه که میگم باید حتما درمانش کنم چون اولا از اول نداشتمش و بعدش هم جلوی زندگی اجتماعیمو میگیره که خود این باعث افسردگی من شده و استرس همیشگی!
    بازم ممنون بخاطر جوابتون

2. این کاربر از saina-sepid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

سلام شما از اول مشکل نفخ رو داشتید یا بعدا ایجاد شد؟چون من دقیقا بعد از خوردن آنتی بیوتیک ها اینجوری شدم.
    اسم قرص هاتونو میشه بگید؟
    همه میگن این مشکل از استرسه، بذارید این جمله رو اصلاح کنم، این مشکل خود به خود از هوا نمیاد، شاید من قبلا آی بی اس داشتمو نمیدونستم اما بعد از خوردن آنتی ها مشکل نفخ رو پیدا کردم، پس یه چیزی باعث شروعش شده که باید اونو درمان کرد چون من قبلا هم استرسی بودم و مشکلات عصبی هم شاید در مواقعی داشتم اما هرگر صدای شکمم نمیومد.
    مشکل من اینه که اگر دفع نداشته باشم و برم بشینم سر کلاس شکمم به شدت شروع به سر و صدا می کنه که با بیرون رفتن از کلاس هم درست نمیشه، من قبلا هم وقتی دفع نداشتم اینطوری می شدم که با دفع این مشکل و سر و صدای شکمم کامل از بین می رفت، اما الان بعد از دفع هم نه تنها صداها از بین نمیره بلکه بیشتر هم میشه که حالا اگه استرس بگیرم صداها بلندتر و طولانی تر هم میشه که فاجعه ست! حتی توی تاکسی هم استرس می گیرم یا توی مغازه اگر برای خرید رفته باشم. واسه همینه که میگم باید حتما درمانش کنم چون اولا از اول نداشتمش و بعدش هم جلوی زندگی اجتماعیمو میگیره که خود این باعث افسردگی من شده و استرس همیشگی!
    بازم ممنون بخاطر جوابتون
    سلام، منم دقیقا دقیقا مشکل تو رو داشتم تا جایی که دیگه تو خونه هم ارامش نداشتم چه به رسه تو تاکسی یا مغازه و افسردگی چند دفعه گرفتم حتی الانم یه خورده افسردم
    از اولم ادم استرسی بودم اما هیچوقت معدم سر و صدا نمیکرد که تا این پنج سال پیش که شروع شد سر کلاس و خودمم با خود درمانی بدترش کردم اما حالا پیش یه دکتر طب سنتی رفتم و بهتر شدم اما درمان نشدم بخاطر همین به یه روانپزشک ارجاعم داد حالا هم دارم همینطور پیش میرم ببینم خدا چی میخواد
    درد و دلی داشتی میتونی پیام خصوصی بدی و حرفتو بزنی

4. 2 کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

این بیماری به استرس ربطی نداره استرس فقط تشدید کننده اون هست، یعنی اینکه شما میگید با خوردن آنتی بیوتیک این طوری شدید درسته، در واقع در این بیماری فلور دستگاه گوارشی و روده بهم خورده و قارچی شده و همین طور شرح حال گذشته افرادی مثل ما که به ibs دچار میشن اغلب اشتیاق فراوان به خوردن شیرینی و شکلات و قند شکر دارن در دستگاه گوارش با محیط اسیدی که از حالت تعادل خارج شده باعث رشد قارچ یعنی کاندیدا آلبیکانس میشه درمان داره اما از اون جایی که کاندیدا آلبیکانس فرصت طلب هست خیلی سخته، کاندیدا آلبیکانس باعث عدم تعادل هورمونی میشه و هورمون ها رو از شکل کلید خارج می کنه، من خودم با این مشکل مواجه بودم و مجبور شدم قرص ضدبارداری مصرف کنم و وقتی قرص ضدبارداری مصرف کردم باعث شد رودم سر و صدا کنه یعنی رشد بیش از حد کاندیدا، کاندیدا آلبیکانس انواع مختلف داره همونی هست که توی دهان باعث برفک یا آفت میشه.

6. این کاربر از سیمرغ۹۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

شام سالاد و سبزیجات بخورین
    Last edited by سیمرغ۹۵; 30-06-2016 at 19:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

وقتی سبزیجات و گیاه های ضد کاندیدا رو می خورید اولش شکمتون خیلی زیاد صدا می ده و نفختون بیشتر میشه اما به مرور درست میشه، زنجبیل خیلی خوبه در بین گیاهای ضد قارچ، کاندیدا به طور مسالمت آمیز در بدن انسان زندگی می کنه اما رشد بیش از حدش باعث بروز مشکلاتی میشه مثل میگرن و سندرم روده تحریک پذیر و ... میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

وقتی سبزیجات و گیاه های ضد کاندیدا رو می خورید اولش شکمتون خیلی زیاد صدا می ده و نفختون بیشتر میشه اما به مرور درست میشه، زنجبیل خیلی خوبه در بین گیاهای ضد قارچ، کاندیدا به طور مسالمت آمیز در بدن انسان زندگی می کنه اما رشد بیش از حدش باعث بروز مشکلاتی میشه مثل میگرن و سندرم روده تحریک پذیر و ... میشه
    سلام به نظرتون مشکل من هم میتونه بخاطر همین قضیه قارچ باشه. قبلا توی چند پست قبلی بیماریمو شرح دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

سلام به نظرتون مشکل من هم میتونه بخاطر همین قضیه قارچ باشه. قبلا توی چند پست قبلی بیماریمو شرح دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

نمی دونم متاسفانه، مشکل اینجاست که ما در ایران دکتری که علائم کاندیدا رو خوب بشناسه نداریم امیدوارم که ما هم پزشکانی در این زمینه داشته باشیم، با اینکه گیاهای خوبی در طب سنتیمون داریم، مشکلاتی که بعد از خوردن آنتی بیوتیک و قرصهای ضد بارداری در افراد مستعد به وجود می آید و باعث رشد بیش از حد کاندیدا آلبیکانس میشه.

11. این کاربر از سیمرغ۹۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

مصرف متعادل سیر و زنجبیل باعث کنترل رشد کاندیدا آلبیکانس میشه و بهتر از داروهای شیمیایی هست، چون داروهای شیمیایی عوارض دارن و با تجویز پزشک باید انجام بشن.

13. این کاربر از سیمرغ۹۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

مصرف متعادل سیر و زنجبیل باعث کنترل رشد کاندیدا آلبیکانس میشه و بهتر از داروهای شیمیایی هست، چون داروهای شیمیایی عوارض دارن و با تجویز پزشک باید انجام بشن.
    خیلی ممنون از جوابتون بلاخره یکی پیدا شد که یه دلیل قانع کننده برای سرو صدای لعنتی شکم من بیاره. هرجا میرم دکتر بهم میگن ibs داری و بخاطره استرسه که صدا میده
    ولی من اصلا حرفم این نیست من به همشون میگم با خوردن انتی بیوتیک اینطوری شدم ولی چون خودشون نمیفهمن میگن نه شما اشتباه می کنی من درست میگم چون دکترم!!!
    من خیلی راجبش تحقیق کردم ولی اسمی از باکتری کاندیدا ندیدم. شما این موضوع رو از کجا فهمیدید؟ الان خودتون خوب شدین؟ چند وقت اینطور بودین؟
    چون اکثرا میگن خودبه خود خوب میشن ولی من شک دارم واقعا مشکل آبرو ببریه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

بله درسته، حرف که زیاد دارم، شکی نیست که تو این بیماری فلور طبیعی دستگاه گوارش بهم خورده و اگر درمان نشه و ادامه پیدا کنه طیف وسیعی از مشکلات رو ایجاد می کنه، من ۶ سال پیش متوجه شدم که این بیماری رو گرفتم با خودم گفتم میرم دکتر و درست میشم اما دکترای زیادی رفتم فایده ای نداشت همون زمان عقد کردم، خدا رو شکر شوهرم خوبه و پشتیبانم بوده آخرین باری که رفتم دکتر فوق تخصص گوارش شوهرم پرس و جو کرد و رفتم پیشش،کلونوسکوپی کردم و گفت رودت التهاب داره و از استرسه چند ماهی هم داروهای خارجی خوردم تا وقتی می خوردم خوب بودم ولی وقتی قطع می کردم دوباره همون آش و همون کاسه، به من گفتن عصبیه و باید ریلکس باشی با دکتر مشورت کردم گفتم بچه دار بشم گفت آره مشکلی نداره فقط امپرازول نخور دفعه دیگه که دیدمت با بچت می بینمت، خلاصه اینکه ما صاحب یه دختر کوچولو شدیم و در تمام مدت بارداری من زیر نظر پزشک بودم و بچم هم به دنیا اومد خوب بود هم از لحاظ وزن هم چیزای دیگه ولی از روز ۱۰ فهمیدیم آلرژی به پروتئین گاوی داره و بعد از پرهیزهایی خوب شد، منم حالم بهتر بود به خاطر یکسری از پرهیزا بعد پرهیزا تموم شد و من دوباره همون طوری، وارد دانشگاه شدم برای ارشد روزای اول سخت گذشت خسته شده بودم از خدا خواستم یه راهی بهم نشون بده، خیلی گریه کردم، رنج می کشیدم از اون صداهای شدید وقتی می خواست شروع بشه همش خودم و جا به جا می کردم، تو انجمن سندرم روده تحریک پذیر صحبت کاندیدا رو هم می کردن، یه روز بعد از کلاس رفتم به استادمون گفتم: استاد شما کتابی دارین به اسم کاندیدا آلبیکانس، شما مشکلتون چطوری بود؟ بعد استاد گفت یه زمانی شما آنتی بیوتیک خوردین یا قرص ضد بارداری باعث رشد بیش از حد کاندیدا میشه، منو میگی تازه اونجا فهمیدم، خودم شک کرده بودم که قرصای ضد بارداری حالمو بد تر می کنه، فهمیدم که بله من قرصای ضد بارداری رو که خوردم این طوری شدم بعد ایشون تاکید به زنجبیل کردن و چیزهای دیگه، من ازشون کتابشون را خواستم و خلاصه ای از کتاب رو توی انجمن روده تحریک پذیر نوشتم توی تاپیک کاندیدا آلبیکانس باکتری دو چهره، تالیف دکتر ایرج نوروش، لطفا برای دارو حتما با پزشک مشورت کنید، من از اینکه پزشکایی که پیششون رفتم نتونستن به من کمکی کنن ناراحتم. توی کتاب میکروب شناسی پزشکی چاوتز خوندم نوشته بود کشت خلط هیچ ارزشی ندارد چون گونه های کاندیدا بخشی از فلور دهان هستن، تو اینترنت هم به زبان لاتین خیلی مقاله و مطلب هست در مورد کاندیدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •