سلام شما از اول مشکل نفخ رو داشتید یا بعدا ایجاد شد؟چون من دقیقا بعد از خوردن آنتی بیوتیک ها اینجوری شدم.
اسم قرص هاتونو میشه بگید؟
همه میگن این مشکل از استرسه، بذارید این جمله رو اصلاح کنم، این مشکل خود به خود از هوا نمیاد، شاید من قبلا آی بی اس داشتمو نمیدونستم اما بعد از خوردن آنتی ها مشکل نفخ رو پیدا کردم، پس یه چیزی باعث شروعش شده که باید اونو درمان کرد چون من قبلا هم استرسی بودم و مشکلات عصبی هم شاید در مواقعی داشتم اما هرگر صدای شکمم نمیومد.
مشکل من اینه که اگر دفع نداشته باشم و برم بشینم سر کلاس شکمم به شدت شروع به سر و صدا می کنه که با بیرون رفتن از کلاس هم درست نمیشه، من قبلا هم وقتی دفع نداشتم اینطوری می شدم که با دفع این مشکل و سر و صدای شکمم کامل از بین می رفت، اما الان بعد از دفع هم نه تنها صداها از بین نمیره بلکه بیشتر هم میشه که حالا اگه استرس بگیرم صداها بلندتر و طولانی تر هم میشه که فاجعه ست! حتی توی تاکسی هم استرس می گیرم یا توی مغازه اگر برای خرید رفته باشم. واسه همینه که میگم باید حتما درمانش کنم چون اولا از اول نداشتمش و بعدش هم جلوی زندگی اجتماعیمو میگیره که خود این باعث افسردگی من شده و استرس همیشگی!
بازم ممنون بخاطر جوابتون