سیستم عامل نداره و پلتفرم جاوا با اینترفیس فلش داره.در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟
سیستم عامل نداره و پلتفرم جاوا با اینترفیس فلش داره.در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟
وفتی میگم تعصبی نگاه میکنید بدتون هم میاد!!!جناب dark fear که واقعا تعصبی نگاه میکنه.میگه مگه w995 چه برتری داره؟!!!
از نظر کیفیت ساخت باید بگم عزیز k800 رو هیچ وقت با w995 مقایسه نکن چون w995 بدنه ی تمام فلز داره.صفحه ی ضد خش داره.به صورت فابریک 8 گیگ رم داره.
درسته که رنوار فرمت های تصویری بیشتری رو ساپورت میکنه ولی w995 هم جی پی اس بسیار قوی به همراه مسیریاب Wayfinder داره عزیز
Walkman 4.0 player،w995 داره،از بازیهای بازی های حرکتی پشتیبانی میکنه،نرم افزارهای YouTube رو ساپورت میکنه،قابلیت کنترل گوشی و تعویض اهنگ با حرکات دست رو داره.
هیچ کدوم از اینا رو رنوار نداره
در ضمن باتریش هم بسیار سرتر از رنوار هست.
Last edited by fanoos1; 11-11-2009 at 10:32. دليل: dark fear
عزیز رنوار گوشی تاچه ،ضمنا صفحش 3 اینچه،به همین دلیل که صفحه ی بزرگی داره و توی صفحه پر سنسوره طبیعیه که باطری زودتر خالی شه
اما واقعا باطریش خیلی بهتر از ویوتیه
من با استفاده ی زیاد حدود 3 روز کامل شارژ گرفتم
باورم نمیشد
ضمنا اینکه نشد شما اصلی ترین ویژگی این گوشی که دوربینش هست رو نادیده میگیری بعدش میای در مورد سری w سونی اریکسون که صدای قوی داره میگی که:صدای خیلی خوبی داره و واکمن پلیر داره
واقعا منطقیه ؟؟؟؟
شما داره ویژگی اصلی رنوار رو نادیده میگیری و ویژگی اصلی w رو به رخش میکشی
رنوار هم از بازیهای حرکتی پشتیبانی میکنه،چون سنسور حرکتی داره و آتو روتیت
کیفیت صفحه نمایشش واقعا بالاست ،مخصوصا رو حالت عکس چون black تصویر رو زیاد میکنه با فیلترهای خاص خودش و عکس رو با وضوح و contrast خیلی بالایی نشون میده
این گوشی هم به صورت فابریک هم نرم افزار خود youtube و هم google رو داره
بازم اگه مسئله ای بود در خدمتم
Last edited by pooria.rio; 11-11-2009 at 19:45.
فلاشش خیلی هم خوبه(البته اگه تنظیمات رو درست اعمال کنی ،روی حالت اتو جالب نیست)
من قبلا ویوتی داشتم فلشش مثل همونه
تو فایرور ورژن جدیدش مشکل کشیدن عکس ها هم حل شده
سیستم عاملش هم جاوائه
اما از فایل های office و pdf پشتیبانیه کامل میکنه که توی گوشی های جاوا کمه
من صفحات قبل عکسای زیاید گذاشتم .. خودت نگاه کن و قضاوت کن
ببخشیدا منظور بدی ندارم ولی از قدیم گفتم کافر همه را به کیش ...
من از مباحثه بدم نمیادشما هرچی میخای بگو من تا اونجایی که به نظرم منطقی برسه جواب
میدم
این پست یکم طولانی خواهد شد از همه معذرت میخام
درمورد مسائلی که مطرح کردی : اولا من نگفتم کیفیت ساختش پایینهمن فقط گفتم خاطره بدی
دارماصلا نمگیم کیفیت ساختش خوبه یا بد چون بش دست نزدم .. (با پیکسون کار کرده بودم
که نظر دادم) ولی فکر کنم دیگه تعصبی ترین فن های سونی (که یکیش خودم بودم) هم قبول
دارن کیفیت ساخت گوشیای سونی اریکسون نسبت به بقیه برند ها کمی ضعیفتره.. البته به صورت
کلی میگم ... باز تکرار میکنم درباره w995 ممکنه صدق نکنه
دوما گمون نکنم بدنش تمام فلز باشه اگه باشه که عیبه چون امواج مغناطیسی و آهنربایی
روش تاثیر منفی میذارن
وگرنه قسمتی از بدنه رنوار هم فلزیه
صفحه ضد خش هم بیشتر یه جنبه تبلیغاتی هستش .. البته مهم نیست با یه کاور درس حسابی
حله
رم 8 فابریک هم که برتری نیستواسه رنوار هم میشه خرید
تاحالا که هیچکدوم ازجیزایی که فرمودید برتری محسوب نمیشده
gps قوی ؟ازون حرفا بودا .. مگ شما مقایسش کردی با بقیه گوشیا و دیدی قوی تر بوده ؟
خوب رنوار هم گوگل مپ داره
walkman 4 که مزیت نیست .. یه اسم تجاری-تبلیغالتیه .. درواقع اسم موزیک پلیرشه .. رنوار
درعوض دالبی موبایل داره درکل درمورد صدا عرض کردم خدمتت .. طبق گفته صاحبان گوشی بلندی
صدای w995 چه تو اسپیکر چه تو هندزفری کمه پس واکمنو بیخیال
رنوار هم بازیای همراه با شتاب سنج داره
رنوار هم از یوتیوب پشتیبانی میکنه
تنها نکته ای که گفتی و درست بود همین قابلیت تعویض آهنگ با حرکت دسته .. باشه واسه
شادی روح شهدا هم که شده اینو یه برتری حساب میکنیم(ولی انصافا از اونایی که این گوشیو
دارن بپرس .. چندبار اینجوری آهنگ عوض کردن ؟)
-
رفیق (اسم شریفت ؟) بهتر بود قبل از اینکه زود قضاوت کنی حداقل یه سرچی میکردی قابلیت های
رنوار رو میشناختیببین .. تمام چیزایی که گفتی اشتباه بود
-
بازم یاداوری میکنم .. هیچ سودی به من و شما نمیرسه که کسی رنوار بخره یا هر گوشی
دیگه ای .. من هیچوقت از تعصب و متعصب خوشم نمیومده
-
یبار دیگه حرف خودتو یاد آوری میکنم :
w995 که از رنوار خیلی سرتره
-
حالا یه مقایسه کوچولو :
مزایای رنوار : دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری خیلی بهتر
صفحه نمایش خیلی بزرگتر و لمسی
صدای هندزفری بهتر
پخش انواع فرمت های صوتی-تصویری و فایل های متنی (آفیس و pdf و ...)
حالا w995 :
فقط همون امکان تعویض آهنگ با حرکت ...
به نظرت وقتی آدم اینقدر هزینه میکنه .. دوربین و اینچیزا واسش مهمتره یا امکان تعویض آهنگ بوسیله
حرکت ؟
-
به نظر من تو این رنج قیمت رنوار و s8300 بهترین انتخاب ها هستن و هرکدوم رو بگیرید پشیمون نمیشید
من خودم خیلی مردد بودم و آخرش الله بختکی رنوار گرفتم![]()
آقایون یه چیز مهم رو یادتون رفت!
رنوار الان با گارانتی کامتل 335 تومنه! ولی W995 با گارانتی اصلی اگه اشتباه نکنم حدود 400 هست!!
من و دوستانم میخواهیم این گوشی رو بخریم.واقعا به نسبت پولی که داریم میدیم گوشی فوق العاده ای هست.فقط چند نکته هست که مارو از خرید نهی میکنه! و مارو تشویق به خرید محصولات نوکیا یا سامسونگ میبره.ممنونم
1-رنوار محصول شرکت ال جیه! نه که بگم ال جی شرکت خوبی نیستا درسته که ال جی در سطح بین المللی معتبر هست ولی خدمات پس از فروش موبایل های ال جی در ایران ضعیفه!ادم با خودش میگه اگه موبایلم خراب ش یا از اول مشکلی داشت ولی نتونستم تعمیرش کنم چیکار کنم!
2-رنوار تمام لمسیه!درسته که گوشی های تمام لمسی مثل ویوتی فروش بالایی در جهان داشتند ولی باید قبول کرد که مقاومت ال سی دی این گوشی ها نسبت به فشار و ضربه کمتر از بقیه ی گوشیهاست.مخصوصا هزینه ی تعمیر!
3-رنوار تقریبا از چند وقت دیگه یه گوشی قدیمی محسوب میشه و ممکنه ال جی تصمیم بگیره این گوشی رو دیگه تولید نکنه و این یعنی افت شدید قیمت این گوشی!
اامیدوارم اگه حرفام درست نیست دوستان منو توجیح کنند.
1-دوست عزیز گارانتی گوشی های ال جی ،HTC،سونی اریکسون و موتورولا در ایران رو شرکت پارس کامتل میده،پس هیچ فرقی نمیکنه که از بین این برندها کدومرو انتخاب کنی،چون بازم باید بری کامتل،گارانتیش هم بد نیست ،من ویوتی داشتم 100 تومان گرفتن مابه التفاوت بهم رنوار دادن،کدوم شرکت این کار رو میکنه ؟؟؟؟؟
فقط باید زبون خودشون رو بلد باشی تا بدونی چجوری باهاشون تا کنی
2-گوشی های تاچ بطور کلی طریف تر هستن و نیاز به مقاومت بیشتر داره ،اما بجاش همه چیز در دسترس شماست ،لذت وبگردی با این گوشی ها فوق العاده زیاده،بخصوص که رنوار WI-FI هم داره
3-رنوار حدود یک سال و 4ماهه که به بازار عرضه شده،اما تازه به قیمت واقعی خودش رسیده،و به تازگی داره فروشش میره بالا (طبق چیزایی که شنیدم ) میگم خدمتتون
ضمنا من که این گوشی رو گرفتم می بینم به جز سیستم عامل تمام چیزهایی که من میخوام رو داره ،پس دلیلی نمیبینم بخوا عوضش کنم،ضمنا به قول شما هم قیمتش بیفته،مگه ما فروشنده ایم که بترسیم ؟
ما میخوایم از گوشی استفاده کنیم و لذت ببریم که همه ی این ها رو رنوار براتون فراهم میکنه![]()
راستی یه چیز جالببببببب
من رم توشیبایی که قبلا گرفته بودم رو (که روی ویوتی تیک میزد فیلم برداریش)
گذاشتم روی رنوار اینم تیک زد !
نمیدونم بگم ایراد از رمه ؟؟؟؟
بچه های رنوار دار واجب شد یکیتون رو ببینم ،هم برای این قضیه،هم برای TRAKBUDDY و هم برای ....
JOGGING BODY چون تو فضای باز هم امتحن کردم بازم کار نکرد !
لطفا هر کی میتونه کمک کنه
مگه فقط الجی فول تاچ میزنه!2-رنوار تمام لمسیه!درسته که گوشی های تمام لمسی مثل ویوتی فروش بالایی در جهان داشتند ولی باید قبول کرد که مقاومت ال سی دی این گوشی ها نسبت به فشار و ضربه کمتر از بقیه ی گوشیهاست.مخصوصا هزینه ی تعمیر!الان همه ی شرکتها به فول تاچ رو آوردن: نوکیا x6 و n97 - سامسونگ: که خیلی داره!!! - سونی اریکسون: سری اکسپریا - موتورولا: دکست و مایل استون - اچ تی سی: ماشالله هر چی بگم کم گفتم!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)