مطمئنم که مدیران و فعالان این بخش خیلی زحمت میکشید و وقت میزارید سوالها رو جواب میدید ولی یه کم دیر جواب میدین![]()
مطمئنم که مدیران و فعالان این بخش خیلی زحمت میکشید و وقت میزارید سوالها رو جواب میدید ولی یه کم دیر جواب میدین![]()
چندتا سوال داشتم از محضر دوستان و اساتيد بزرگوار در مورد dell studio 1555 اگه كسايي كه خودشون هم دارن جواب بدن خيلي شرمنده مي كنند
1.آيا داغ مي كنه؟
2.ويندوز Xp روش نصب ميشه؟
3. كيفيت LED چطوره؟
4. كيفيت صداي اسپيكر چقدره؟
5.ميشه براي بازي هاي سنگين مثله GTA IV روش حساب كرد.
6.از نظر سروصدا در چه حديه اصلا سروصدا ميكنه يا نه؟
7.شما چه سيستمه مشابهي و در حد قيمت 1،200،000 پيشنهاد مي كنيد؟
لطف بزرگي مي كنيد اگه جواب بديد.
Last edited by love.hossein; 14-12-2009 at 05:15.
سلام
اگه ممکنمه زودتر جواب محبت بفرماید
یه چیزی
service tag ل÷ تا÷ا که تو dellcom وارد کردم فقط vista 32 و 64 بیت سا÷ورت میکرد
یعنی کلا نمیشه روی m1530 xp نصب کرد؟
ممنون که زود جواب میدین
سلام دوست عزیز
چرا میشه. برای این کار شما باید دو تا تغییر کوچیک تو Setup اول سیستم که با F2 میآد بدین. یادتون باشه که با این تغییرات ویندوز ویستا دیگه بالا نمیآد. پس هر وقت که خواستین XP بریزید این کار رو انجام بدین. ضمناً برای ریختن مجدد ویندوز ویستا ، باید دوباره تغییراتی که دادین رو به حالت اولیه برگردونید.
این تغییرات ، نوع دسترسی سیستم عامل به هارد SATA و Flash Cach سیستم رو تعیین میکنه که در ویندوز XP و ویستا با هم متفاوته:
1- حین بوت شدن سیستم ، F2 رو بزنین و وارد Setup شید.
2- در منوی سمت چپ Onboard Devices رو انتخاب کنید و و بعد روی Flash Cache Module اینتر کنید.
3- حالا در پنجره سمت راست گزینه off رو انتخاب کنید.
4- کلید esc رو بزنید تا selector به منوی سمت چپ برگرده.
5- در منوی سمت راست ، روی دو گزینه بالاتر یعنی SATA Operation اینتر کنید.
6- حالا از دو گزینه ای که سمت راست هست ، ATA رو انتخاب کنبد.
7- دوبار کلید esc رو بزنید و از گزینه های ظاهر شده Save/Exit رو انتخاب کنید. با ریست شدن سیستم میتونید به راحتی با گذاشتن Bootable-CD ویندوز xp ، اون رو نصب کنید.
سلام . با عرض خسته نباشید خدمت انجمن محترم سایت .
من خودم توی سریهای دل مدل studio 1555 رو خیلی قبول دارم . واقعا قویه .و همچنین مدل وسترو 1520c که خودم دارم با کلی تحقیق خریدمش عالیه برای کسانی که کار 3d میکنن مثل Maya va Max
2- ویندوز XP رو میشه روی تمام لپ تاپ ها نصب کرد ، فقط باید تو Setup بوت سیستم یه سری تغییرات داد.
5- اونطور که من تو سایت Dell دیدم ، برای 1555 دو مدل کارت گرافیک تعریف شده ( مثل بقیه مدل ها ) : یکی intel-share و دیگری ati . که اگه واسه بازی میخواید حتما نوع کارت گرافیک مستقل رو بخرید تا از رم سیستم استفاده نکنه.
مابقی رو باید کسانیکه تجربه کردن بفرمان.
-----------------------------------------------------------
به فروم خوش اومدی . . . .![]()
من نصب کردم
مشکل درایورهاست!!!!!
دمت گرم ، پس این چی بود !!!
7 خط سرکاری ، به نیابت 7 روز هفته نوشتیمservice tag ل÷ تا÷ا که تو dellcom وارد کردم فقط vista 32 و 64 بیت سا÷ورت میکرد
یعنی کلا نمیشه روی m1530 xp نصب کرد؟. . . Service Tag رو بفرست، یه نگاه بندازم تو سایتش
Last edited by a6l3i; 17-12-2009 at 17:19.
ممنون از اطلاعات مفيدتون
من دكمه تشكر رو براي اين forum ندارم نمي دونم اشكال از كجاست .عجيبه واقعا.در هر حال خواستم تشكر كنم
باسلام خدمت دوستان خوبم من ميخوام چنتا سوال بپرسم اميدوارم بتونم جواب خوب دريافت كنم من تو سايت زيگورات رفتم مدل Studio XPS 1340 رو ديدم و تو سايت دي جي كالا رفتم مدل Dell XPS 1340-A رو ديدم ولي شكل ظاهري هر دوتاشون يكيه آيا واقعاٌ Dell XPS 1340-A وجود داره ؟يا اينكه دوتاشون يكيه و دي جي كالا داره بلف ميزنه؟بعدمدل Dell XPS 1340-A با اين قيمت 1375000تومان كه ميدن خوبه؟خوب اگه مدل Dell XPS 1340-A وجود داره ميشه روش XPنصب كرد؟اصلا ارزش داره آدم بخره اگه شما مدل بهتري سراغ دارين پيشنهاد بدين ممنون ميشم بعدش من ميتونم رو مدل Dell XPS 1340-A باطري 9cell بزارم؟
خوب اينم لينكاي دوتاشون رو ميزارم خودتون ببينين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب دوستان اگه ميشه قشنگ راهنماييم كنين من دانشجو هستم كل دارو ندارم همين مقدار پوليه كه دارم ميخوام يه چيز خوب بخرم من 1400 بيشتر ندارم اينارم با زحمت بدست آوردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)