تا اونجایی که می دونم نمایندگی های مجاز فقط این مدلو وارد کردن:
VPC-F113FX/B
تا اونجایی که می دونم نمایندگی های مجاز فقط این مدلو وارد کردن:
VPC-F113FX/B
قبلا سوالی رو در مورد اینکه ویندوز 7 من بیشتر از 2.87 از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه مطرح کردم که دوستان گفتن
که ویندوزهای 32 بیتی بیشتر از این ساپورت نمیکنن. حالا میخوام بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی روی لپ تاپم نصب کنم مشکلی
واسم پیش میاد ؟ لپ تاپم sony vaio vgn-fw160e هستش که مشخصاتش اینه :
cpu : core 2 duo p8400 2,26
ram : 4 gb
h.d.d :250 gb
با این حساب میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا نه ؟
سلام
از دوستان کسی میدونه چه تفاوتی بین سری SR 590 و SR 599 وجود داره ؟
در این دو سری ، این دو مدل SR 590 GNB و SR 599 GDB از هر لحاظ به هم شبیه هستند اما فقط سی پی یو GNB یه کم بالاتر هست ( 2.66) در مقابل سی پی یو GDB که (2.53) هست اما تفاوت قیمتشون بیش از صد هزار تومن هست !
سوال دیگه من اینه که این تفاوت در سی پی یو چقدر در سرعت لپ تاپ تاثیر گذاره ؟
منظورتون از مشکل چیه؟
خوب وقتی ویندوز 32 بیتی نمی تونه از تموم رمتون استفاده کنه بهترین راه همینه. در ضمن سرعت پردازش ویندوز 64 بیت خیلی بیشتره. اما ممکنه یه سری نرم افزار ها روی ویندوز 64 بیتی نصب نشه و در این صورت باید نسخه ی 64 بیتی نرم افزار رو دانلود کنید(مثل اتوکد)
سلام
از دوستان کسی میدونه چه تفاوتی بین دو سری SR 590 و SR 599 وجود داره ؟
به طور خاص دو مدل SR 590 GNB و SR 599 GDB از هر لحاظ به هم شبه اند بجز در سی پی یو که اولی 2.66 هست و دومی 2.53 اما تفاوت قیمتشون بیش از صد هزار تومنه !!
و اگه بر فرض کاملا شبیه به هم باشن آیا میرزه 100 تومن بیشتر واسه سی پی یو 2.66 داد ؟ منظورم اینه که تفاوت این دو CPU محسوسه ؟
مدل دقیقش چیه؟ من cw 14 دارم این مشکلی که میگید را ندارم
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
دوستان ، تا به حال متوجه شدید که وقتی کمی از کار کردن بگذره مخصوصا سری CW کمی دکمه های کیبورد صاف میشن ( رنگ حروف ها نمیره ) ولی کم کم صاف میشه انگار از کیبورد 3 ساله داری ازش استفاده میکنید
شاید یه جورایی سوال عجیبی باشه ! شما تدابیر خاصی برای جلوگیری از صاف شدن کیبورد اندیشیده اید؟
مثلا با کیبورد دیگری کار میکنید ؟
تفاوت خیلی کم هست.
این جا رو نگاه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی در مورد CW 1LFX kzvd نداره؟
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
اقا من لب تابم نسخه home premium میخوام به التمایت اپگرید کنم مشکلی برای درایورهایی که روش نصبه پیش نمیاد البته اینی که نصبه اورجینال خودشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)