تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 106 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پوزش که دیر شد
    بابت فریمورم باید بگم تا بحال اصلا پیش نیامده در مواقع بدون آنتن ریفرش سیم بخواد
    من نمی دونم فریمورم خوبه یا فریمور بهتر از این چیه اما بجز مشکل اس ام اس فارسی که در پست896 گفتم مشکل جدی نداشته
    دوست داشتم در قسمت دوربین عکساش از انتی شوک بیشتری بهره ببند که ظاهرا همینیه که هست فکر نکنم به فریمور مربوط باشه

گوموش جان من این نرم افزارو قبلا دانلود کردم اما با اونتوضیحات در سایتی که دانلود کردم نتونستم استفاده کنم
    اگر بتونین روی این گوشی تجربه کنین و راهنمایی بفرمایید لطف بزرگی کردین.
    امکانش هست یه لینک از اون تاپیکی که فرمودین بذارین؟

استبداد عزیز اول از پایین صفحه گوشیت برو توی دفترتلفن/گزینه بیشتر /کپی تماسها /از سیم به تلفن
    حالا برو قسمت تنظیمات /گزینه5/حالا گزینه 4/حافظه مورد استفاده/نمایش تماسها از تلفن/
    فکر نکنم دیگه مشکلی باشه اگر حل نشد امداد سایر دوستانو میطلبه

یه سوال دیگه از همه دوستان پشت گوشیم خیلی خط افتاده چیزی توی بازار نیست که بتونه این خط وخش را محو کنه؟

2. 2 کاربر از مهدی58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

آره اون راه رو امتحان کردم اما کلا" مشکلم توی این مورد فقط با 1 سیم کارت بود !

راستی شده برای شما موقع مکالمه طرف پشت خط بگه نیز noise میافته؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی شده برای شما موقع مکالمه طرف پشت خط بگه نیز noise میافته؟

نه عزیز نمیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پاپ جان برای خط وخش پشت گوشی چیزی تو بازار نیست
    احساس بدی دارم پشتش پر خط وخش شده

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پاپ جان برای خط وخش پشت گوشی چیزی تو بازار نیست
    احساس بدی دارم پشتش پر خط وخش شده

یه برچسب برای درب پشت باتری میتونی بگیری ... یا اینکه یه درب دیگه بخری بزاری کنار

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

گوموش جان من این نرم افزارو قبلا دانلود کردم اما با اونتوضیحات در سایتی که دانلود کردم نتونستم استفاده کنم
    اگر بتونین روی این گوشی تجربه کنین و راهنمایی بفرمایید لطف بزرگی کردین.
    امکانش هست یه لینک از اون تاپیکی که فرمودین بذارین؟
    والاه من اين گوشي دم دستم نيست ولي يكي از رفقا داره كه روش نصب كرده و خيلي راضيه
    ببينم چكار مي تونم بكنم

8. 2 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

راستش بعد از این دست اون دست کردن بین دو گوشی جت و 8300 تصمیم به خرید 8300 گرفتم .. امیدوارم تصمیمم درست باشه.
    دو مورد برام هست که ممنون میشم راهنماییم کنین.

1- ظاهرا باتری این گوشی ضعیفه .. این مساله چقد برای دوستانی که گوشی رو دارن مساله ساز بوده؟

2- گوشی های کشویی به این موضوع گرفتار هستن که به علت حرکت مکانیکی ، بعد از مدتی یه حالت لقی بین دو صفحه ثابت و متحرک ایجاد میشه .. ایا در مورد این گوشی هم این موضوع صادقه؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

راستش بعد از این دست اون دست کردن بین دو گوشی جت و 8300 تصمیم به خرید 8300 گرفتم .. امیدوارم تصمیمم درست باشه.
    دو مورد برام هست که ممنون میشم راهنماییم کنین.

1- ظاهرا باتری این گوشی ضعیفه .. این مساله چقد برای دوستانی که گوشی رو دارن مساله ساز بوده؟

2- گوشی های کشویی به این موضوع گرفتار هستن که به علت حرکت مکانیکی ، بعد از مدتی یه حالت لقی بین دو صفحه ثابت و متحرک ایجاد میشه .. ایا در مورد این گوشی هم این موضوع صادقه؟

ممنون.

سلام به عنوان یه مصرف کننده نظرمو میدم دوستانی هم که دارن امیدوارم همکاری کنند اگر پست شمارو میبینند

1- برای نیاز من کافی بوده ... البته اگر قوتر میبود بهتر بود ولی مشکل ساز هم نبوده ... اگر استفاده متوسطی از گوشی داری .. باطری جوابگو هست و تقریبا تا 2 روز نهایت 3 روز جواب میده ... اما اگر زیاد استفاده میکنی .. خوب طبیعیه که نباید جوابگو باشه و باید هر روز شارژ کنی ..

2- خوشبختانه تو این مسئله بهتر از گوشیهای دیگست هم حرکتش نرم و روون هستش هم تا حالا که 1 ساله دارم و ضربه هم زیاد خورده , هیچ لقی شاهدش نبودم

خواهش

11. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به عنوان یه مصرف کننده نظرمو میدم دوستانی هم که دارن امیدوارم همکاری کنند اگر پست شمارو میبینند

1- برای نیاز من کافی بوده ... البته اگر قوتر میبود بهتر بود ولی مشکل ساز هم نبوده ... اگر استفاده متوسطی از گوشی داری .. باطری جوابگو هست و تقریبا تا 2 روز نهایت 3 روز جواب میده ... اما اگر زیاد استفاده میکنی .. خوب طبیعیه که نباید جوابگو باشه و باید هر روز شارژ کنی ..

2- خوشبختانه تو این مسئله بهتر از گوشیهای دیگست هم حرکتش نرم و روون هستش هم تا حالا که 1 ساله دارم و ضربه هم زیاد خورده , هیچ لقی شاهدش نبودم

خواهش
    خیلی ممنون دوست من

راستش واسم عجیبه با همچین امکاناتی و این دوربین عالی چطور باتری رو انقدر ضعیف واسه گوشی انتخاب کردن!

راستی یه موردی جایی خوندم که کیفیت پخش mp3 این گوشی زیاد خوب نیست و منوهای گوشی هم کند هست ..

ایا اینطوره؟

با توجه به حرفا پس این گوشی رو به جت ارجح میدونی اره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پالپی خان متاسفانه پشت باطری خط وخش پیدا کرده بر چسب درش رو هنوز بر نداشتم با اون مشکل ندارم

چیزی مثه پولیش برای گوشیا در نیومده؟؟؟

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

والاه من اين گوشي دم دستم نيست ولي يكي از رفقا داره كه روش نصب كرده و خيلي راضيه
    ببينم چكار مي تونم بكنم
    گوموش جان من یکی خیلی مشتاق این نرم افزارم اینقدر باهاش ور رفتم نتونستم اگر به نتیجه ای رسیدین لطفا ما رو بی نصیب نذارین
    سپاس
    Last edited by مهدی58; 07-04-2010 at 13:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •