به نظر من اصلا جالب نیست!
من با 8600 Benchmark گرفتم Average FPS:40 داد!
آره حل میشه دوست منم همین کار را کرده الان راحت اجرا میکنه!
به نظر من اصلا جالب نیست!
من با 8600 Benchmark گرفتم Average FPS:40 داد!
آره حل میشه دوست منم همین کار را کرده الان راحت اجرا میکنه!
کلا اینجا کسی جواب منو نمی ده![]()
باید بری قسمت تنظیمات ، بعد قسمت تنظیمات صدا یا تنظیمات Radio ، یه گزینه داره به اسم Scan .
اونو میزنی کافیه . آهنگایی که ریختی رو اسکن میکنه و میتونی توی بازی استفاده کنی .
بعدشم اگه کسی به سئوال شما جواب نمیده ، یا کسی بلد نیست ، یا پست شما دیده نشده .
پس خواهشا دیگه درخواستتونو تکرار نکنید .![]()
اين که ملت خيال ميکنن آهنگ هاشون نيومده برای اينه که کانالی که آهنگ ها رو پخش ميکنه مثل کانال های ديگه مجری داره و طرف ميگه سلام شنوندگان عزيز و ... بد آهنگ شروع ميشه
دوستاني که با ويرايش 23 مشکل دارن گوش کنندبايد در زمانراهنمايي اين کار به اينترنت متصل باشيد
1.ابتدا گوشه سمت راست تصوير گزينه REGISTER LOGIN NOW رو بزنند
2.سپس باشکل زير روبرو مشويدبه جاي گزينه 1 اسمي راکه با ان ميخاهيد وارد بازي شويد را وارد نماييد
2.سپس در قسمت 2 يکي از شکلهاي زير را انتخاب کنيد و بعد گزينه 3 رابزنيد تا وارد قسمت بعدي شويد
3. درشکل زير گزينه 1 رابزنيد ويک کشور را انتخاب کنيد. در گزينه 2 زبان را انتخاب کنيد. درقسمت 3 يک کد 5 رقمي انتخاب کنيد. درقسمت 4 به ترتيب تاريخ تولد/ماه/روز/سال راوارد نمايد
درقسمت شماره 5 دقت کنيد که بايد ادرس Email خود را که به ان دسترسي داريد را وارد کنيد چون پس از اتمام کار شرکت RACK STAR براي شما Email ارسال خواهد که براي فعال سازي بازي بايد به انجا برويد سپس گزينه اخر رابزنيد و منتظر بمانيد.
4.درشکل زير هردو بار رمز Email خود رابه صورت درست وارد کنيد سپس گزينه اخر راانتخاب کنيد و منتظر بمانيد
5.درشکل زير ابتدا قبل از انتخاب کردن گزينه که بافلش مشخص شده به Email خود رفته و Email راکه شرکت RACK STAR براي شما ارسال نموده را باز و گزينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رابزنيد
در غير اينصورت با پيغام زير مواجه ميشويد
پس از اتمام کار گزينه شکل بالا که با فلش مشخص شده رابزنيد
سپس کرک Razor رادر قسمت نصب بازي بريزيد
واز صفحه دسکتاب ويندوز خود برنامه RACK STAR را اجرانمايد که باشکل زير روبرو خاهيد شد
درقسمت 1 ادرس Email خود در قسمت 2 رمز Email و سپسس روي گزينه3کليد کنيد بعد ازمدتي باشکل زيرمواجه ميشويد که در قسمتي که با فلش مشخص شده اسم وشکلي راکه انتخاب کردايد را ميتوانيد ببينيد
سپس اتصال به اينترنت راقطع کنيد. به محل نصب بازي برويد وفايل LaunchGTAIV رو اجراکنيد و به داخل بازي برويد اگر درروزهاي بعد باشکل زير دوباره مواجه شديد دوباره به انترنت متصل شويد و ادرس Email ورمز خود راوارد و قبل از اجراي فايل LaunchGTAIV اينترنت خود راقطع کنيد
میگم این تصویر هایی که داری ازشون صحبت میکنی باید تو ذهنمون تصورشون کنیم. یا اینکه عکسا رو بعدا میزاری؟؟؟؟
آره خودمم همینو میگم!
به نظر شما مشکل از کجاست؟
مدل گرافیکم هم اسپارکل هستش
مشکل من در مورد ویرایش 25 پست اول همین تاپیک هست:
من این پچ رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم این ارور رو میده:
Error:Grand Theft Auto IV was not detected.please make sure that Grand Theft Auto IV is installed and working correctly.
یکی از دوستان گفت فایل زیپ رو در محل نصب بازی کپی کن اینکارو کردم بازم نشد
تا الان 3 بار مشکلمو مطرح رکدم اینقدر پست میدید که پست من بین اونا گم میشه!!
من فکر میکنم شما هم مثل من و بعضی از دوستان از dvd های boys team استفاده میکنیمشکل من در مورد ویرایش 25 پست اول همین تاپیک هست:
من این پچ رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم این ارور رو میده:
Error:Grand Theft Auto IV was not detected.please make sure that Grand Theft Auto IV is installed and working correctly.
یکی از دوستان گفت فایل زیپ رو در محل نصب بازی کپی کن اینکارو کردم بازم نشد
تا الان 3 بار مشکلمو مطرح رکدم اینقدر پست میدید که پست من بین اونا گم میشه!!
که موقع نصب اسم فولدر رو GRAND THEFT AUTO IV BT میزاره
اگه اینطوره باید در dvd 4 فایل D.reg رو اجرا yes ok کنی تا پچ ، بازی رو بشناسه
البته اگه بازی رو در درایو D نصب کردی فایل D.reg را اجرا کن
اگه در درایو C نصب کردی فایل C.reg رو اجرا کن (بقیه هم به همین ترتیب)
اگر هم فایل رو پیدا نکردی بگو برات آپلود کنم
من هم این مشکل شما رو داشتم چند بار هم سوال کردم کسی جوابی نداشت
آخر سر اینقدر باهاش ور رفتم تا فهمیدم همه گند ها از این فایل 1 کیلوبایتی هستش
حالا میتونی پچ رو نصب کنی
Last edited by beauty; 27-12-2008 at 13:25.
آقا خیلی سعی کردم فقط از دکمه تشکر استفاده کنم ولی نشد
کارت عالیه مشکل ما رو حل کردی پیشنهاد میکنم این راه حل که احتمالا خیلی ها بلد نیستن و نتونستن پچ رو نصب کنن به صفحه اول منتقل بشه
باز هم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)