خب الحمدا..
منظورتون از بدنه ، طراحی بدنست یا استحکامش؟؟چون یادم میاد یکبار گفتید رنگش در اثر برخورد زود میپره.
خب الحمدا..
منظورتون از بدنه ، طراحی بدنست یا استحکامش؟؟چون یادم میاد یکبار گفتید رنگش در اثر برخورد زود میپره.
طراحی بدنه منظورمه نه چیز دیگه استحکامش توی حرکت هم عالیه
اما رنگش استحکام نداره
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
راستی آقای نیک .... این عکسی که برای لوگو توی این سایت زدی عکس خودتونه ؟؟؟؟؟
خب از لحاظ طراحی بدنه که یک بحث سلیقه ای هست .شخصا با شما هم عقیدم که از ال 90 ظاهرش بهتره و حتی ریو . ولی خب ممکنه بعضیها خلاف این نظر رو داشته باشن.
در مورد عکس هم .....چطور؟؟؟!! بده؟
![]()
سلام. كسي خبر داره ثبت ناميهاي كدوم ماه براشون دعوت نامه اومده؟ من ثبت نامي 8ارديبهشت 88 هستم.از انتظار زيادي هم خسته شدم .دو سال واسه خودش عمريه.ضمنا رنگ خاكستري يا مشكي تيبا چطوره؟ رنگ سفيد كه به نظر من كوچك نشون ميده، با اونكه رنگ يه آيتم نسبيه ، كاش يكي بگه كدوم رنگ بيشتر به تيبا مياد.ممنون
دوست عزیز من خودم قبلا از سفید متنفر بودم ولی تیبام رو سفید انتخاب کردم و کاملا راضی هستم
برو سفید بگیر که پشیمون می شی من همه رنگ ها رو دیدم شفید واقعا بهش می آد
اگه سفید ماشین رو بنظرت کوچیک نشون می ده بدون که رنگای دیگه باز کوچیکتر از سفید نشون می ده
همون طور که باید بدونی رنگ ها ی دیگه محیط رو بسته جلوه میدن مثل دکراسیون منزل
گرد گیری ماشین با یک آب از بین میره راحت با فاب که می شوری دیگه روی ماشین لک سفیدی نمی بینی
ولی خداییش رنگ سفید خیلی خوشگلش می کنه سفید رو انتخاب کن که حتی نقره ای هم بهش نمی آد / رامین
عليك سلام
من 14 اسفند 87 ثبت نام كردم و هنوز هم از دعوت نامه خبري نيست
من خودم رنگ نوك مدادي و مشكي رو مي پسندم
قهوه اي و مسي هم بايد خوب باشه كه تا حالا نديدم ولي فكر كنم به اين تيپ ماشين قهوه اي ليزري خيلي بياد.چون قهوه اي ماشين رو تپل ميكنه و تيبا لاغره !!!!
بنفش هم شايد بد نباشه. من كه نديدم. تو عكس ديدم و رو عكس هم نميشه نظر داد
اطلاعاتي راجع به موتور تبيا:
اين مطالب رو خودم تايپ كردم و از جاي كپي پيست نكردم.اميدوارم با دقت بخونيد.
البته اينم اضافه كنم كه هدفم بدنام كردن تيبا نيست و فقط براي آگاهي بيشتر دوستان نوشتم.
موتور تيبا داراي سيستم انكتور MPFI (Multi Point Fuel Injection) ميباشد كه همان سيستم قديمي نصب شده در دوو 2000 خودمون هست.از مزاياي اين سيستم ايجاد توان بالا ميباشد و از معايب آن به علت پاشش سوخت توسط انژكتور پشت سوپاپ گاز(همان سوخت) مصرف بالاي موتور است.قابل توجه كه در انكتورهاي نسل جديد مثل سازم و بوش پاشش سوخت مستقيما داخل محفظه احتراق بوده كه البته انزكتورهاي بوش با پاشش تحت زاويه 120 درجه نسبت به ساژم 90 درجه با همان ميزان مصرف 5% توان بيشتر توليد ميكند.(در پرايدهاي پروزه X100 به علت سنگين تر شدن بدنه حدود 60 كيلو از همين نوع انژكتور براي پوشش وزن سنگينتر استفاده ميشود)
به علت نوع قراردادي كه بين شركت سايپا و شركت(دانشگاه) آلماني طراح موتور منعقد شده شركت آلماني جهت ايجاد توان لازم براي خودرو تيبا مجبور به استفاده از اين سيستم شد.(جهت ارزانتر تمام شدن هزينه طراحي و توليد)
به علت عقب ماندن از زمان بندي فروش و توليد عجله اي و استفاده شركت مگا موتور از برخي قطعات بي كيفيت تا همين دو ماه پيش( از بهمن ماه 89) طبق آمار داخلي سايپا كاشان حدود 20 تا 30 % از خودرو هاي توليدي تيبا در همان تست هاي اوليه داخل شركت دچار روغن سوزي شده و مجبور به تعويض موتور ميشدند. ضمنا بيشترين آمار شكايت مشتري بسبت به تعداد توليد در گروه ساپيا مربوط يه تيباست.تا ديروز 4973 دستگاه توليد شده است. امروز هم (23/1/90 ) 90 دستگاه به امار اضافه كنيد.
البته شرايط توليد در حال حاضر به نقل از كارشناسان كيفيت تيبا خيلي بهتر شده است.
نسبت دنده هاي 1 و 2 با دور موتور متناسب بوده و توان و شتاب مناسبي را ايجاد ميكند ولي به اختلاف زياد نسبت دنده 3 نسبت به 2 و به همين منوال 4 و 5
خودرو از دنده 3 به بعد مشين دچار كاهش افت توان ميشود.
البته ار آنجايي كه اصطلاح تخم مرغ شانسي در خودرو سازي ايران كاملا صادق است بنابر اين ممكن است حوردهايي يافت شوند كه اين عيب خيلي محسوس نباشد.ولي اكثرا اينطور نيستند. البته اگه دوستان با مفهوم تخم مرغ شانسي خيلي موافق نيستند ميتوانم مثالهاي عيني و دقيق در اين مورد بياورم.
Last edited by ikia; 12-04-2011 at 22:48. دليل: تغيير فونت
تمامي پستهاي من پاك شود...................
Last edited by filiran; 12-05-2011 at 06:44.
یه چند تایی ازش تو شهرمون دیدم
ظاهرش خوبه
قیمتش چنده ؟
اتفاقا 25 اسفند از نمايندگي با من تماس گرفتند كه گفتم نميخام
اينم يه بازي بود كه بتونند تا قانون ايربگ اجباري نشده توليداتشونو رد كنند
فكر كردي دلشون به حالمون سوخته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)