wps در واقع برای ایجاد امنیت در شبکه وایرلس است
شما با فعال کردن این قابلیت یک شبکه امن وایرلس میتونید داشته باشین که حالت های مختلف داره مثل wep و wpa و و.... که از الگوریتم های مختلفی مثل aes و .... استفاده میشود .
wps در واقع برای ایجاد امنیت در شبکه وایرلس است
شما با فعال کردن این قابلیت یک شبکه امن وایرلس میتونید داشته باشین که حالت های مختلف داره مثل wep و wpa و و.... که از الگوریتم های مختلفی مثل aes و .... استفاده میشود .
بی زحمت لینک شرکت ارتباطات سامان گستر رو میذارید (تو گوگل که پیداش نکردم) ، راستی مگه نماینده tp-link شرکت فرادانش نیست!؟؟
چرا سایت تی پی لینک بالا نمیاد !! برای شما هم بالا نمیاد یا میاد ؟؟ tp-link.com
به دلیل تحریم باید با چیز پی ان برین.
شما با چیز پی ان تونستی وارد سایت بشی ؟؟ با قندشکن که واسه من سایتش بالا نمیاد!! دوستان از بین مودمهای 300n تی پی لینک کدام را توصیه میکنند؟!چه مدلهایی از این 300n تی پی لینک موجوده در بازار؟گارانتی اصلی شرکت فرادانش هست؟ داخل بسته مودم چه قطعات دیگه ای هست ؟؟ مثل اسپلیتر ، کابل و ... ممنون میشم دقیقا بم بگیـد
بستگی داره چه مدل و برندی بخای!
این سایت تا حدودی میتونه بت کمک کنه لیون کامپیوتر.آی آر تو گوگل سرچ کن
یه چیز با کیفیت میخوام،قیمت مهم نیست!یه مدل خوب و قوی
اگه میشه اسم مدل با قیمتش رو برام بگید،شما ها که سر رشته ای تو این زمینه دارید ممنون میشم کمک کنید
من خودم d-link2730uدارم 58000 تومن گرفتم/مودم خوبیه
Wireless speed: up to 54 Mbps (802.11g), 150 Mbps (802.11n)
Quality of Service (QoS)
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
این مدل هم هست
D-Link DSL-2740U Wireless N ADSL2/2+ Router
105000تومان
یک مودم وایرلس با برد وایرلس کل خونه ترجیحا زیره 50 تومان - معمولی و پرفروش چی بگیریم؟
Last edited by salavan; 19-02-2012 at 18:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)