منم هدستم رو از فوکا خریدم . شمارشو ندارم لطف کن بده یه زنگ بزنم.
ولی فکر کنم خود لاجیتک هم نمایندگی رسمی داشته باشه ها ؟
راستی فروشگاه دیگه ای نمیدونید که محصولات لاجیتک رو بیاره
منم هدستم رو از فوکا خریدم . شمارشو ندارم لطف کن بده یه زنگ بزنم.
ولی فکر کنم خود لاجیتک هم نمایندگی رسمی داشته باشه ها ؟
راستی فروشگاه دیگه ای نمیدونید که محصولات لاجیتک رو بیاره
بهترین گیم پد کامپوتر که کیفیت خوبی داشته باشه رو چی پیشنهاد میکنید فقط هم باهاش میخام pes بازی کنم
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
منظور دوستان از با ریسیور بودن دسته ی xbox چیه و چه فرقی باهم دارند
در مورد گیم پد من فقط گیم پد xbox رو استفاده می کنم! باید کسی راهنماییت کنه که با چند تا گیم پد کار کرده! اما فکر نکنم دسته ای به اندازه xbox تو بازی ها ساپورت بشه!
در مورد -----! ما دو نوع گیم پد Xbox داریم! سیم دار و بی سیم! سیم دار که هیچ! اما بیسیم ها برای اینکه بشه برای کامپیوتر استفادشون کرد یه ----- دارن که باید بزنی به کامپیوتر تا بشه ازش استفاده کرد! در صورتی که کنسول xbox دیگه نیازی به ----- نداره! هر ----- تا 4 تا گیم پد و هدست رو میتونه وصل کنه! این یعنی اینکه شما میتونید اگر دو تا دسته xbox واسه کامپیوتر میخواید بخرید، دسته اول رو از دسته های مخصوص کامپیوتر بخرید که ----- دارن! و دسته ی دوم رو از اونایی بخری که ماله کنسول هستن و بدون -----! اینطوری حدودن 30 تومن به نفعتونه! البته فکر کنم این ----- به صورت جدا هم هست تو بازار!
Last edited by pirouz3; 04-10-2010 at 18:32.
گیم پد ایکس باکس رو میشه روی کامپیوتر استفاده کرد یا درایور خاصی باید نصب بشه؟
اگه سیم داره که فقط درایورشو از سایت میکروسافت یا سایت های دیگه بگیر! اگه بیسیمه، هم ----- می خوای و هم درایور!
لاجیتک چطوره؟
اکثر بازیها را ساپورت میکنه؟
لاجیتک بهنره یا Xbox
لاجیتک کیفیت بالایی داره. مثلا جوس استیکش خیلی دقیق عدد خروجی میده. البته در مقایسه با دسته های 10 تومنی میگم. یه مدل داشت 55 تومن بود که باری جلوگیری از عرق دست یه فن کوچیک روش بود.
ولی میفیتش اونقدری نیست که شما بخوای دسته ایکس باکس رو ول کنی و این رو بچسبی.
اگه ایکس باکس گرونه من trust رو هم پیشنهاد میکنم. قیمتاش حدود 20 تومنه و دقت و کیفیتش خوبه.
این دسته ی ایکس باکس با رسیورش چند تومن اب میخوره واسه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از فروشگاه آنلاین خریدم 75000! الان شده 72000 ! چون تو شهرمون پیدا نکردم، مجبور شدم آنلاین بخرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)