تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 156 اولاول ... 4383899091929394959697103143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

بعدش من اینو بفروشم برم i8510 بگیرم. با تمام احترامی که برای سامسونگ قائل هستم. ولی من اصلاً اینو جزء گوشی به حساب نمیارم!
    با اینکه زمانی که میخواستم گوشی بخرم بین n96 و 8510! شخصا n96 رو انتخاب کردم اما 8510! هم واقعا گوشی خوبیه

2. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بعدش من اینو بفروشم برم i8510 بگیرم. با تمام احترامی که برای سامسونگ قائل هستم. ولی من اصلاً اینو جزء گوشی به حساب نمیارم
    ببخشید اینجا جاش نیست با عرض معذرت
    برتری i8510 نسبت به n96 و n95 کاملاً مشخصه ولی خب شما روی نوکیا تعصب دارید و نمیشه کاریش کرد!

4. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

تائید میشه ...
    منکر خوب بودن 96 نیستم ولی 8510 واقعاً گوشیه تکی هست ... با هر گوشی هم که مقایسه بشه برتری از آن 8510 هست ...
    .
    من خودم سالهاس که نوکیا دارم ولی خیلی وقته روی 8510 زوم کردم ....

6. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

سلام دوستان
    ببخشيد اگه تكرارين ولي انصافا نمي‌شه اين همه رو خوند
    خواهش مي‌كنم جواب بدين
    پدر من يه دونه از اين n96ها براي خودش خريده كه چند تا مشكل داره خواهش مي‌كنم كمك كنين حلشون كنم كه بتونم بگم اين اينترنت به درد مي‌خوره و ماه بعد هم برامون بگيره
    1.اين چرا تلويزيونش كار نمي‌كنه بايد چي كارش كنم؟ اين يكي خيلي مهمه
    2.اين مگه سري 60 ويرايش 3 نيست؟ پس چرا برنامه هايي كه دانلود مي‌كنم كار نمي‌كنه؟
    مي‌شه اين‌ها رو برام بذارين:
    سوليتير، سودوكو، بيليارد، و هر بازي فكري ديگر
    و برنامه‌هاي:
    منشي تلفني، بلك ليست، ديكشنري انگليسي به فارسي و برعكس، يه ساعت بزرگ توي دسكت‌تاپ،
    اگر براتون ممكن نيست كه اين‌ها رو جدا بذارين خواهش مي‌كنم كه حد اقل يه سايتي معرفي كنين كه من بتونم از اون‌تو برنامه هايي كه روي اين كار مي‌كنه رو دانلود كنم
    3.از كجا مي‌شه يه gps با آموزش نصب دانلود كرد؟
    4. و آيا فارسي هم مي‌شه؟
    5.اين آبديت كه مي‌گن چيه؟ با adsl مي‌شه آپديت كرد ؟(يعني از تو كامپيوتر) و چي چيزايي بهش ازافه مي‌كنه؟
    واقعا از همه كساني كه جواب بدن ممنونم.

Last edited by p30worldapm; 15-05-2009 at 21:13.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش مي‌كنم جواب بدين
    پدر من يه دونه از اين n96ها براي خودش خريده كه چند تا مشكل داره خواهش مي‌كنم كمك كنين حلشون كنم كه بتونم بگم اين اينترنت به درد مي‌خوره و ماه بعد هم برامون بگيره
    2.اين مگه سري 60 ويرايش 3 نيست؟ پس چرا برنامه هايي كه دانلود مي‌كنم كار نمي‌كنه؟
    و برنامه‌هاي:
    منشي تلفني، بلك ليست، ديكشنري انگليسي به فارسي و برعكس، يه ساعت بزرگ توي دسكت‌تاپ،
    اگر براتون ممكن نيست كه اين‌ها رو جدا بذارين خواهش مي‌كنم كه حد اقل يه سايتي معرفي كنين كه من بتونم از اون‌تو برنامه هايي كه روي اين كار مي‌كنه رو دانلود كنم
    4. و آيا فارسي هم مي‌شه؟
    5.اين آبديت كه مي‌گن چيه؟ با adsl مي‌شه آپديت كرد ؟(يعني از تو كامپيوتر) و چي چيزايي بهش ازافه مي‌كنه؟

1-تلویزیون که فعلا کار نمیکنه قراره در آینده ای نزدیک در تهران راه بیفته
    2-بیشتر برنامه ها نیاز به ساین داره یا باید گوشی رو هک کنی که بتونی برنامه ها رو نصب کنی برنامه ها و بازیها هم همشون توی سایت هست فقط باید یه زحمت بکشی بری توی تاپیک های مخصوصشون و دانلود کنی
    از اینجا میتونی هک کردن رو یاد بگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3-از اینجا :
    کد:
    4- اگر منظورت برنامه هست که بله فارسی هم میشه
    5-آپدیت با کامپیوتر هم میشه اما هم حجمش زیاده هم گوشی یکی از دوستان در حین آپدیت رفته تو کما بهتره از wifi استفاده کنی
    Last edited by tirdad_60; 15-05-2009 at 21:50.

9. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

همینطور که دوستمون گفت برنامه ها نیاز به ساین داره و باید گوشی رو هک کنی تا از شر این مشکل راحت بشی
    برای GPS هم به اینجا برید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با آموزش توضیح داده شده.
    برنامه هایی که می خواین باید برین توی این قسمت:
    کد:

توش بگردی همه برنامه هایی که گفتی پیدا می کنی؟
    در ضمن گوشی خودم N95 هستش و باید دوستامون اینجا کمکت کنن. حالا من توی این کلوپ چیکار می کنم دیگه خودمم نمیدونم!!!!!!!!
    Last edited by kurosh08; 15-05-2009 at 21:56.

11. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش مي‌كنم جواب بدين
    و برنامه‌هاي:
    4. و آيا فارسي هم مي‌شه؟

1- ببین دوست من , یه مدت قبل از عید و برای یه مدت محدود این قابلیت روی این گوشی قابل استفاده بود .. چرا ؟ چون از طرف صداوسیمای کشورمون ساپورت میشد ... البته بعضی از ساعات هفته اونم به بدبختی باید سرچ میکردی تا کانالهاو پیدا میکرد ... که متاسفانه حالا همون رو هم غیرقابل استفاده کردند .... یعنی فعلاً نمیشه از این قابلیت این گوشی استفاده کرد ....
    2- ببین دوست من 99% برنامه ای کاربردی برای این سری از گوشیها رو باید ساین کرد ....حالا ساین یعنی چی؟ شما وقتی یه برنامه رو ساین میکنی یعنی اون برنامه رو فقط برای گوشی خودتون ( با همون imei ) ثبت میکنید .. و اگر در سایر گوشیها بخواین نصب کنید نصب نمیشه و ارور میده ...
    برای اینکه بتونید یه برنامه رو ساین کنید و روی گوشیتون نصب کنید باید از 2 راه استفاده کنید :
    یکی اینکه از طریق سایتهایی که دوستان در همین فروم و در تاپیک ساین کردن بهتون معرفی میکنن سریال گوشیتون رو وارد میکنید و منتظر فایلهایی مربوطه برای گوشیتون میشید ...
    دومی هم اینکه باید گوشیتون رو هک کنید ... شما اگه گوشیتون رو یه بار هک کنید دیگه دائماً احتیاج به ساین کردن نرم افزارهایی که میخواین نصب کنید ندارید ... پس راه دوم بهتون پیشنهاد میشه ..
    3- از تاپیکهای smartcom و گارمین ( که 2 نرم افزار اصلی برای gps گوشی هستند ) که در همین انجمن هستند و با کمک دوستان آموزش قدم به قدم گذاشته شده ... الان بیشتر دوستان خودشون برنامه های gps گوشیشون رو نصب میکنن ... کار زیاد سختی نیست .. در صورتی که اگه بخواین ببرین بیرون براتون انجام بدن کمتر از 25 تومن نمیگیرن ..
    4- بعضی از گوشیها هستند از همون موقعی که از فروشنده خریداری میکنید زبان فارسی رو دارن ولی بیشتر گوشیهای بازار زبان فارسی ندارن و باید خودتون اضافه کنید ...
    لازمه اضافه کردن زبان فارسی به گوشیتون تغییر پروداکت کد ( کد محصول ) گوشی به پروداکت کدی هست که مخصوص همین گوشی هست به اضافه اینکه فارسی رو دارا هست ... چون من خودم 96 ندارم نمیدونم پروداکت کد فارسی برای 96 چنده ... ولی شما میتونید با مراجعه به تاپیک N96 در همین انجمن از دوستان بپرسید تا سریع بهتون جواب بدن .. آموزش تغییر پروداکت کد رو توی همین انجمن میتونی پیدا کنی ... اگه 1% نتونستی پیدا کنی بگو اموزش تصویری این کار رو برات بفرستم که راحت تر بتونی انجام بدی ..
    5 - آپدیت کردن گوشی یعنی برطرف کردن یکسری از ایرادات احتمالی گوشی + اضافه کردن امکانات جدید به گوشی + ارتقاء نرم افزار گوشی و .... خلاصه اینکه شما به محض اینکه متوجه شدید برای گوشیتون آپدیت جدید از طرف نوکیا ارائه شده باید گوشیتون رو آپدیت کنید
    آپدیت گوشی از 2 3 راه انجام میشه که عمومی ترین راهش استفاده از برنامه Nokia Software Updater هست . که شما این برنامه رو از سایت نوکیا یا نصب از توی خود dvd گوشی روی کامپیوترتون نصب میکنید ... سپس کابل رو به گوشیتون متصل میکنید و ادامه ماجرا ..... ولی قبلش باید حتماً بدونی که در موقع نصب نرم افزار جدید روی گوشی اگه یه ثانیه هم ارتباط کابل با گوشیتون قطع بشه دیگه گوشیتون روشن نمیشه و باید ببرید بیرون براتون فلش کنن . پس از سرعت و قطع نشدن اینترنتتون باید اطمینان داشته باشید ...
    .

ولی کلاً شما اگه یه نصفه روز وقت بزاری و تاپیکهای انجمن موبایل این فروم رو با دقت بخونی خیلی از کارها متوجه میشی و خودت میتونی براحتی توی خونه انجام بدی ....
    هر موقع هم که هر مشکلی داشتی بیا از بچه های اینجا بپرس سریع بهت جواب میدن ( خدایی خدا اجرشون بده )
    .
    وای خسته شدم چقدر تایپ کردما ..

13. 4 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من امروز گوشيمو فروختم به قيمت 450000 تومان باور ميكنيد

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آره بابا ببر علاءالدین بهتره این مغازه ها زیاد سر در نمیارن
    ایشالا که مشکل خاصی نباشه
    بردم علاءالدین گفت سریال گوشی پریده.
    50 تومن خرج داره.

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هيچي كم نداره...فقط رام كم مياره كه اونم زياد مهم نيست...در عوض خيلي چيزا داره كه 96 نداره...
    مگه n95 غیر از چیپ گرافیکی برتری دیگه ای هم به n96 داره؟
    اگه داره لطفا بگین چون خودمم می خوام n96 بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •