تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 93 از 262 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه بنا بر این هست که دایی سرمربی بمونه بهتره آخه این که مربی نیست این شانسی پرسپولیس را قهرمان کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بنظر من باید خارجی باشه و حداقل درجه دو اروپا

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

اگه بنا بر این هست که دایی سرمربی بمونه بهتره آخه این که مربی نیست این شانسی پرسپولیس را قهرمان کرد

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از گل بهتر غضنفر!!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پارسال از راديو نگاه ميکردي !!!!! بازيا رو !؟

يه آکواريوم ميخريدي و يه لامپ مينداختي توش ميشستي بازيا رو ميديدي بهتر بود که !!

خدا رو شکر که باختيم : خوبيش اين بود که سطح سواد و معلومات و منطق دوستان رو فهميديم !

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

خیلی عالیه... ولی به نظرم نباید الان تیم رو تحویل بگیره چون همه گند ها رو علی دایی زده و الان اگه مشکلی پیش بیاد فوراً به قطبی عزیز گیر میدن...
    اگه از اولش قطبی شده بود سرمربی الان نفر اول گروه خودمون بودیم و توی جام جهانی هم 100 درصد به مرحله ی بعدش صعود می کردیم...

از همون اولش می دونستم که دایی بدترین گزینه هست... حتی توی نظرسنجی برنامه ی 90 هم به بد بودنش رای دادم (همون روزی اول که انتخابش کردن)
    مربی داخلی فقط قطبی!... اگه قطبی نیومد فقط خارجی!
    Last edited by sia-saketi; 30-03-2009 at 00:29.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پس از باخت خانگي مقابل عربستان دايي: منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خطاب به خبرنگاران حاضر در كنفرانس مطبوعاتي گفت: شما منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كناره‌گيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
    وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازه‌مان باز شد. موقعيت‌هاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نمي‌توانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
    دايي اضافه كرد: شكست را مي‌پذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر مي‌شود همه بازي‌ها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي مي‌كنم.
    دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش مي‌كنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
    سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
    دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت مي‌توانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نمي‌آورد.
    وي تاكيد كرد: من نمي‌توانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
    وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيم‌هاي باشگاهي‌شان به تيم ملي دعوت مي‌شوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي مي‌زنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نمي‌توان انجام داد.
    دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نمي‌توانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما مي‌گوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

كفاشيان به فارس خبر داد: قطبي گزينه سرمربيگري تيم ملي فوتبال ايران
    خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: سرمربي فصل گذشته تيم پرسپوليس يكي از گزينه هاي ما براي هدايت تيم ملي است.

علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس با تائيد خبر بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در زمان محدود بايد 3 مسابقه رسمي و 3 ديدار دوستانه برگزار كنيم ترجيح مي دهيم در اين وضعيت حساس از ميان مربيان ايراني كه شناخت خوبي از فوتبال كشور دارند يكي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم.
    رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: چند گزينه مد نظر ما است كه در جلسه امروز بررسي مي‌كنيم. افشين قطبي يكي از گزينه هاي هدايت تيم ملي ايران است اما تاكنون تماسي با وي نداشتيم.
    كفاشيان درباره نحوه عملي كردن تعهدات فدراسيون فوتبال در خصوص دايي گفت: قبل از ديدار با عربستان به همه تعهداتي كه به علي دايي داشتيم عمل كرده و به طور رسمي از امروز قرارداد دايي با فدراسيون به پايان رسيده است. من امروز صبح با دايي تماس گرفتم و از زحماتي كه وي براي تيم ملي كشيده تشكر كردم.
    كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه آيا احتمال حضور يك مربي خارجي روي نيمكت تيم ملي ايران وجود دارد يا خير، چنين عنوان كرد: به دليل محدوديت زماني نمي توانيم مربي خارجي به تيم بياوريم. هدف ما حضور يك مربي داخلي كه شناخت كامل و تجربه بالايي دارد؛ است.
    وي افزود: در ديدار دوستانه برابر سنگال روته مولر به همراه ساير اعضاي فني غير از علي دايي هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت اما اگر تا فردا گزينه اي نهايي شود مسئوليت سرمربيگري را به مربي جديد واگذار خواهيم كرد.
    رئيس فدراسيون درباره نحوه بر كناري دايي گفت: اين تصميم همه اعضاي هيات رئيسه بود كه امروز به اين نتيجه رسيدند. ما مقابل عربستان شكست بدي را تجربه كرديم. با وجود همه مشكلات به آينده اميدوار هستيم. بازيكنان ايراني نشان دادند كه در مواقع دشوار كارهاي بزرگي انجام مي دهند. اميدوارم با كسب 3 پيروزي مقابل كره شمالي، كره جنوبي و امارات راهي جام جهاني 2010 شويم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قطبی اگه آدم بود پرسپولیس را تو بحرانی ترین شرایط ول نمیکرد و بره

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نمي‌توانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم
    ترو خدا بيا برو !! هنوزم از رو نرفته!! بدشم نمياد دوباره بره تو زمين!! ولي خودمونيما اگه يه ذره اعتبارم براش مونده بود از کفش رفت!!
    Last edited by ehsankalak; 30-03-2009 at 00:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •