سلام.
من هنوز مشکل بالا نیومدن اوتوران رو دارم.
نورتون هم یه بار کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم درست نشد.
دوستان راهی به ذهنشون نمیرسه؟
سلام.
من هنوز مشکل بالا نیومدن اوتوران رو دارم.
نورتون هم یه بار کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز هم درست نشد.
دوستان راهی به ذهنشون نمیرسه؟
دوست عزیز
1. فلش اسکن کردی از ویروسی نبودن اون مطمئنی ؟
2. فلش دیگه ای تست کردی یا نه ؟
3. جه ورژنی از نورتون نصب کردی ؟
![]()
سلام.
بله.حتی فرمتش هم کردم!!1. فلش اسکن کردی از ویروسی نبودن اون مطمئنی ؟
بله دو سه تا دیگه تست کردم!!2. فلش دیگه ای تست کردی یا نه ؟
18.1.0.30 NIS نسخه بتا هستش.3. جه ورژنی از نورتون نصب کردی ؟
سلام.
سیمانتک پرونده نسخه های Beta رو بست و از این لحظه به بعد شمارش معکوس برای انتشار نسخه نهایی 2011 شروع میشه.
همچنین کاربران محصولات 2010 و N360 v4 میتونن با به روز کردن آنتی ویروس خودشون از طریق LiveUpdate، از نسل سوم تکنولوژی SONAR بهره مند بشن.
طبق آخرین اخبار فاش شده(نامطمئن) ،تاریخ انتشار نسخه نهایی 2011، 27 سپتامبر 2010 خواهد بود.
Last edited by *Batman*; 26-08-2010 at 22:34. دليل: تاریخ انتشار
دریافت اخرین اکانت های 120 روزه از NIS 2011
طبق اخرین خبر دوست خوبمون Batman نورتون دیگه اجازه دریافت اکانت جدید از لینک دانلودش رو نمیده و باید منتظر نسخه رسمی 2011 باشیم
خوب با یه ترفند تا نبستنش اخرین اکانت بگیرید
بعد وارد کردین لینک زیر
به صفحه دانلود نسخه بتا 2011 میرید بعد از کردن روی دانلود صفحه درخواست اکانت میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که البته
کمتر از یک ثانیه این صفحه به صفحه دیگه ای ارجاع داده میشه که میگه نسخه بتا موجود نیست
خوب
نکته شما باید در همون کمتر از یک ثانیه وقتی صفحه ثبت نام کامل شد علامت ضربدر بالای مرورگرتون رو بزنید یا همون
stop loading page
حالا ادر س ومشخصات ایمیل خودتون و یه کشور رو وارد کنید
بعد nex و تمام ، اکانت جدید ارسال شد.
اینم یه اکانت 120 روزه
Norton Internet Security 2011 BETA: Product Key: BXFJK9R4C6WD8JRGRX8TGP7D3
موفق باشید
اپدیت افلاین انتی ویروس Norton
تاریخ:2010.08.29
حجم:73.2MB
بعد از دانلود فایل را نصب و بعد سیستم را Restart کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
Last edited by aliupdate; 04-09-2010 at 00:47.
سلام،رو سیستمم نورتون نصبه ولی آپدیت نیست.چند روز قبل دوتا فایل دانلود کردم که exe بودن.بعد دانلود اون دو تا فایل فایر فاکسم باز نمیشد وقتی کلیک راست کردمو با open whit میخواستم فایرفاکسو باز کنم چندتا از برنامه هام مثل kmp player یا حتی word و nero بصورت shortcut در اومدن و وقتی روشون کلیک می کنم tab فایر فاکس باز میشه کلاً هیچ برنامه ای تو سیستمم باز نمیشه l مگر با فایرفاکس و وقتی سیستممو روشن میکنم 10 تا tab فایرفاکس باز میشن همراه با فایل exe ؟!!! که میگه application و یه مسیر میده که این فایلا تو درایو c هستن وتو system32.در ضمن به run هم دسترسی ندارم.لطفاًکمکم کنید.![]()
نسخه نهايي نورتون اينترنت سكيوريتي و آنتي ويروس نسخه
18.1.0.37ريليز شد. فعلا كركي موجود نيست.
دوستان از این ادرس از خود سایت نورتون نسخه نهایی رو دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم دریافت نسخه ی نهایی Norton Internet Security 2011 v18.1.0.37 Final با حجم 91.23 مگابایت
لینک مستقیم دریافت نسخه ی نهایی Norton AntiVirus 2011 v18.1.0.37 Final با حجم 83.64 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم به ذکر است که تا لحظه ی حاضر کرکی برای این محصول موجود نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahddi; 05-09-2010 at 12:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)