بله همینطوره اگه مجاز شده باشی امتحان عملی و بعد از انتخاب رشته مجدد که در واقع مشخص کردن شهراست ان شا الله بهمن نتایج قبولی میاد برا اوایل اسفند و شروع ترم جدید.
بله همینطوره اگه مجاز شده باشی امتحان عملی و بعد از انتخاب رشته مجدد که در واقع مشخص کردن شهراست ان شا الله بهمن نتایج قبولی میاد برا اوایل اسفند و شروع ترم جدید.
Last edited by betiart; 12-09-2012 at 07:34.
آخه وقتی جایی قبول نشدیم چی بگیم؟
بچه ها من صنایع دستی شانه سمنان قبول شدم آخ جووووووووون تبریک به همه بچه هایی که قبول شدن
تبریک به betiart عزیز ..... بچه ها دیگه کیا قبول شدن؟؟
سلام رتبتون که بد نبود 800 بودین انگار احتمالا شهرای بالارو فقط زده بودین ایشاالله برا بهمن متمرکز فقط دلخوشکنیه مهم بهمنه که امیدوارم قبول بشین یه شهر خوب و یه رشته عالی
والا اونم که باید بیام تهران کلاسای طراحی. که فکر نکنم بتونم بیام. موندیم.....
ممنون منم بهت تبریک میگم به سلامتی خوش بحالت از مهر میری سر کلاس برا من که واقعا فرقی نمیکرد با قبول نشدن چون من میخوام نیمه متمرکزو برم این فقط دل خوشکنیه واقعا برام که اگه نیمه متمرکز قبول نشدم دلم به این خوش باشه.. بازم تبریک فراوون راحتی شهر خودت میری س ر کلاس شبم میری خونتون راحت.
تو رو خدا خودتونو ناراحت نکنین ... هیچ عیبی نداره عملی خیییییییییلی خوبتره
من دارم از سمنان میرم کلاس طراحی تهران ... از اول شهریور میرفتم و هنوزم میخوام برم چون واقعا نتیجش خوبه شاید گرافیکو که خیییییلی دوست دارم قبول بشم
پیشنهاد میکنم حتما کلاسا رو برو ... تو خیلی رتبت خوب شده تعجب میکنم
من 1600 بودما .... شاید بد انتخاب رشته کردی؟؟؟
تو کجا زندگی میکنی مگه؟؟؟؟آره منم میخوام گرافیک قبول شم ولی دلخوشیه خوبیه که حداقل میدونی اینجا یه رشته داری و بی هیچی نیس
درست که تهران استاداش خوبن اما تو شهرستانام هستن کسایی که چند سالیه تجربه کار با بچه های نیمه متمرکزو دارن و در جریانن سوالا چطورن و چی مهمه منم اینجا میخوام برم کلاس مخصوصا حالا که دیگه موزه داری هم از بهمن کلاساش شرو میشه و این شش ماه نمیتونم هیچ جایی برم متمرکز هفت هزار نفر قبول شدن حد اقل دو هزار تاش شبانه روزانه هشت مطمینا روزانم قبول میشدی اما شهر دور احتمالا فقط تهران اصفهانو شهرای بزرگو زدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)