سلام دوستان عزيز
لطفا هر كي ميدونه روش هك بازي Cake Mania Back to the Bakery را با استفاده از برنامه ArtMoney PRO v7.21
توضيح بده.(ميخوام موجودي پولم رو اضافه كنم)ولي خودم نتونستم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد![]()
سلام دوستان عزيز
لطفا هر كي ميدونه روش هك بازي Cake Mania Back to the Bakery را با استفاده از برنامه ArtMoney PRO v7.21
توضيح بده.(ميخوام موجودي پولم رو اضافه كنم)ولي خودم نتونستم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد![]()
دوستام من یک مشکل اساسی دارم
برای هک مقادیری مانند پول و... در بازی میتونیم از نرافزار هایی مثل artmoney و و و استفاده کنیم اما برای هک هایی مثل پرواز تیز پر قدرت و از این قبیل هک ها باید چکار کنیم ؟؟؟؟؟
به نام خداوند جهان آفرین
بعد از باز کردن بازی با فشردن کلید alt + Tab بازی را به منو استارت ببرید و
شما باید ابتدا از داخل مکان معلوم شده پروسس هارو انتخاب کنید
1) اینجا کلیک کنید
2) از این پنجره اسم بازیی رو که میخواد هک کنید انتخاب کنید برای مثال بازی TheDarkLegions
ما میخواهیم مثلا پول رو هک کنیم
1)در اینجا میزان پول اولیه ی بازی را میبینید
1)حال روی این قسمت کلیک کنید
1)در اینجا مقدار پول اولیه ی بازی را مینویسیم
2)دراینجا نوع متغیر رو مشخص میکنیم که بهش فلا کاری نیگیرید
3)ok را بزنید پنچره ی بعدی را هم ok کنید
1) به هرکدوم از ایناها میگن یک متغیر یا آدرس
2) در اینجا تعداد متغیر های پیداشده نوشته شده که از این 3624 تا فقط یکیش رونیاز داریم بقیش به درد ما نمیخوره
1)حال به داخل بازی میرویم و مقدار پول را کم یا زیاد میکنیم وبه art money باز میگردیم 1) الان دیگه نباید از گزینه ی search استفاده کنیم بلکه باید از گزینه ی filter استفاده کنیم
2)در پنجره ی باز شده مقدار جدید پول را مینویسیم و ok میکنیم پنجره ی بعدی را هم ok کنید
1)تعداد آدرس ها از 3624 تا به 1 تغییر یافت ( اگر به یکی تغییر نیافت آنقدر filter کنید تا به یکی برسد)
2)با فشردن این کلید آدرس را به سمت راست بیاورید در شکل زیر
3)زمانی که بخاهیم 2 یا 3 تا آدرس را همزمان به سمت راست بیاوریم ای این آیکن استفاده میکنیم 1) مشاهدا میشود که متغییر به سمت راست آمده
2) اسن عدد را به هر عددی که تغییر دهید پو بازی هم همان میشود
2) اگر این تیک را فعال نمایید از پول بازی نه کم میشود و نه زیاد درواقع یخ میزند
4) به ای گذینه ها هیچ دستی نزنید
نویسنده : ali danger
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز
من همه رو طبق آموزش انجام دادم ولي هيچ تغييري در بازي اعمال نميشه.فكر كنم نرم افزار ArtMoney PRO v7.21 بدرد اين كار نميخوره(لازم به ذكره كه قصد من هك كردن بازيهاي سايت reflexive ميباشد)
لطفا اگه نرم افزار بهتري براي هك اين بازيها وجود داره (بهمراه آموزش تصويري )و تر جيحا" لينك سالم و تست شده قرار بديد.
با تشكر
جاي افسوس داره ،تو سايتي به اين پرباري عضو باشي ولي دير به دير جواب پستها تو بدن.لطفاْ يكي جواب ما رو بده![]()
سلام.بچه ها اموزش کامل ARTmoneyرو می خواستم.لطفا از راپیدشیر نباشه(فیلتره و من فیلتر شکن ندارم)ممنون میشم.
سلام.تمامی table های شرکت سازنده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام و خسته نباشید.
من می خواهم زمان یه بازی رو stop کنم .متغیرش چی می تونه باشه و چطور می تونم هکش کنم. یه مثال برنید عالی میشه ممنون می شوم.
سلام وقتی تونستی فریز کنی چطور تبدیل به یک ترینر جدا کنیم ؟؟؟/
مثلا یک فایل اجرایی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)