محمد رضا کد #7370#* رو که زدی کد که می خواهد 8 تا 0 بزن ok
محمد رضا کد #7370#* رو که زدی کد که می خواهد 8 تا 0 بزن ok
wow
واقعا ممنون
هم بابت کمکت و هم اینکه اینقد سریع جواب دادی.
راستی اگه کسی در مورد نحوه آپدیت کردن گوشی هم چیزی میدونه ممنون میشم همینجا توضیح بده
من PC suite جدید رو دانلود کردم که یه قسمت واسه update یهش اضافه شده ولی بعلت ترافیک بالای سرور (احتمالا) خیلی کند هست و بعد از اینکه چند درصد Firmware دانلود شد نصفه کاره قطع میشه متاسفانه.
منم با همین مشکل مواجه بودم من 10 با تا 95 و 96 رفت Cancel شود شب ساعت 1 به بعد جواب می ده امتحان کن
ok حالا فعلا تا 7% رفته امیدوارم که مشکلی پیش نیاد.
به هر حال ممنون
با اینکه عکس شب n82بخاطرفلاش زنون خیلی خوبه باز بنظر من از ۶۲۲۰نوکیا عکس تاریکی مطلقش ضعیفتر واز بقیه نوکیاها بهتره.
واما جواب شما چون من خودم هم نوکیا ان ۸۲ دارم و هم ۸۵۱۰ سامسونگ و علاقه عجیبی که به نوکیا دارم ولی۸۵۱۰ سامسونگ خداوکیلی چه عکس روزش وچه شبش اصلا قابل قیاس باهیچکدام از ۵مگاپیکسلی ها نیست. شاید عکسc905 سونی اریکسون به لطف فلاش زنون بهتر از۸۵۱۰ باشد.
البته ۸۵۱۰ کپی سری ان نوکیاست .
یعنی شما می فرماید کیفیت 8mp سامسونگ از 5mp نوکیا کمتره ؟؟؟
از دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟
اومدم آپدیت کنم گوشی رو که Download 100% شد ولی Total progress رو 27 % مونده تقریبا 1 ساعته!!
رو گوشی هم نوشته All download با بکگراند قرمز بدون هیچ چیز دیگه ای!!
تو فوروم موبایلستان هم که داشتم سرچ میکردم یکی دیگه عینا رو 27 گیر کرده بود ولی متاسفانه در مورد اینکه آخر چی کار کرد توضیحی نداده
:((
من کم کم دارم میترسما
نخیر من عرض کردم از همه لحاظ چه شب چه روز ۸ مگاپیکسلی بهتره. درروشنایی که اصلا قابل قیاس نیستند۸مگاپیکسلی سامسونگ بی رقیبه ، اما در تاریکی مطلق درنمای نزدیک بهتر از ان ۸۲ میباشد ولی در نمای باز یافاصله دار اصلا درحد یک ۵ مگاپیکسلی ضعیف هم نیست، دوباره تکرار میکنم در تاریکی مطلق و فضای باز یا فاصله دار ضعیف عمل میکند.
دوستان خواهشن که این سوال من جواب بدین :
من اگه این گوشی رو بگیرم آیا می تونم روش یکی از برنامه های gps رو نصب کنم و نقشه ارومیه رو هم روش فعال کنم .
( البته باید از برنامه ای استفاده کنم که نقشه ارومیه رو داشته باشه ؟ )
آیا می تونم این کار رو بکنم یا gps این گوشی واسم بی کاربرکد خواهد بود ؟
من چون اصلا با Gps کاری ندارم روشم نصب نکردم نمی دونم جواب می ده یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)