یه Gadget هم آواست تو ورژن جدید اضافه کرده مثل کسپر و جی دیتا :
بهتره تو قسمت تنظیمات فایروال و Expert setting - Policies رو از روی ASk تنظیم کنید تا نرم افزارهایی که قصدارتباط اینترنتی دارند با اجازه شما کانکت شن مثل کمودو
![]()
یه Gadget هم آواست تو ورژن جدید اضافه کرده مثل کسپر و جی دیتا :
بهتره تو قسمت تنظیمات فایروال و Expert setting - Policies رو از روی ASk تنظیم کنید تا نرم افزارهایی که قصدارتباط اینترنتی دارند با اجازه شما کانکت شن مثل کمودو
![]()
با سلام
دوستان من تا حالا از انتی ویروس نود استفاده میکردم حالا برای یه سیستم جدید میخوام از انتی ویروس Avast استفاده کنم
سه تا سوال داشتم
1. اخرین نسخه این انتی ویروس ورژن چنده؟وایا احتیاج به کرک داره(برنامه دایمیه یا برای چند روزه)
2. کسایی که از این برنامه استفاده کردند و نود رو هم تست کردند کدامیک رو پیشنهاد میدن
3. اپدیت این انتی ویروس هم مثل نود هستش که با یوزر پسورد اپدیت میشه؟
با تشکر
با سلام
1- اخرین نگارش فاینال این ضدویروس 5.1.889.110120 است که جدیدا نسخه 6 بتا را نیز منتشر کرده.
میتونید نسخه avast antivirus free edition 5.1.889.110120 را از لینک زیر با حجم 56.11 مگابایت از لینک زیر دانلود کنید :
2- من از هر دو استفاده کردم و در حال حاضر بر روی netbook شخصی خودم avast antivirus free 5 را دارم و به شما میگم 100% اواست بهتر است بدون شک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- اپدیت کم حجم و اسان
- یکی از قویترین Real Time Protection ها را دارد
- دارای self defence بسیار قدرتمند
- استفاده کم از منابع سیستم (سرعت بالا)
- سرعت بالا در scan (طبق اخرین تستی که خودم انجام داده 150 مگابایت در ثانیه)
- قابلیت اسکن در حالت boot بدون نیاز به نرم افزار اضافه و ...
- در تمامی تست های virusbtn موفق بوده و گواهی vb100 را دریافت کرده و از طرف سایت av-comparatives رتبه ای بسیار خوبی کسب کرده.
- و....
* البته من خودم به هیچ عنوان تست شرکت های مختلف را قبول ندارم (به نظر من خود کاربر باید تست را انجام دهد).
3- برای نسخه رایگان که دیگر نیاز به چیزی نیست و به راحتی می توانید به روز رسانی را انجام دهید.
اما برای نسخه های antivirus pro و security suit باید دنبال لایسنس بگردید.
در مورد کرک یا تریال ریست هم در مورد اواست من چیزی نشنیدم.
* خودم من از نسخه free ان استفاده می کنم و به شما هم پیشنهاد می کنم که از همان نسخه free استفاده کنید.
با تشکر
با سلام
1. آخرین نسخه رو میتونی از صفحه قبل نسخه آنتی ویروس که داداش karkas لینکشو گذاشت نسخه اینترنت سکوریتی رو هم که من گذاشتم .البته نسخه بتا هست. نسخه فاینال رو هم که دوست عزیز m.hashemi گفته.تو نسخه جدید ( فکر میکنم خیلی سبکتر وراحت تر کار میکنه .انگار نه انگار آنتی ویروس داره تو سیستم چرخ میزنه.بعلاوه قابلیتهای جدید سندباکس ،safe web -webrep هم که اضافه شده.
2.همونطور که دوست عزیزمون گفت آواست خیلی بهتره وتوش شک نکن .
3.آپدیت تو نسخه فری آنتی ویروس که نیازی به یوزر وپس نداره نسخه اینترنت سکوریتی هم 30 روزه فعاله وراحت وبدون درد سر آپدیت میشه.آپدیتهاش هم کیلوبایتی و خیلی سبکه.
4.موفق باشید![]()
درمورد این سندباکس که میگید نو نسخه جدیده یه توضیح میدید چیه!
یه محیط ایزوله ومحافظت شده است که تمامی برنامه ، مخربها وویروسها میتونند تو اون محیط اجرا بشن اما هیچگونه دسترسی به منابع سیستم شما ندارن بنابراین کاملا بی خطر میباشند![]()
سلام دوستان
من می خوام avast رو پاک کنم اما نه تو کنترل پنل هست نه هیچ برنامه ای اونو پیدا می کنه
مجبور میشم خود فایل نصبو پاک کنم که ارور میده:
ممنون میشم هر چه زود تر کمکم کنید
Download aswClear5.exe on your desktop-1
Start Windows in Safe Mode-2
Open (execute) the uninstall utility-3
If you installed avast! in a different folder than the default, browse for it. (Note: Be careful! The content of any folder you choose will be deleted!)-4
Click REMOVE-5
Restart your computer-6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه جوری کامپیوترو رو safe mode اجرا کنم؟
سیستم خود را Reset کرده و پیش از وارد شدن به ویندوز با کلید F8 (عموماً، ممکن است F6 یا F10 باشد) وارد یک لیست منو می شوید که گزینه های مختلفی از جمله گزینه Safe Mode را دارد. کافی است با کلید های بالا و پایین جهت نمای صحفه کلید بر روی آن رفته و کلید Enter را بفشارید. سیستم پس از آنالیز منابع خود به صورت امن بوت (راه اندازی) خواهد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)