تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 151 اولاول ... 4383899091929394959697103143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

خوب چه زمانی باید ازش استفاده کنم؟
    زمانی که تبرش رو به زمین میزنه و صحنه اهسته میشه میتونم Speedkill بزنم ولی جونش خیلی کم میره کلی باید این کار رو انجام بدم اینطوری که جونی برام نمیمونه
    ولی یکی دو بار همون اول کار بدون اون حالت Speedkill زدم ولی نمیدونم چجوری زدم
    شما باید Speed Kill رو وقتی بزنی که صفحه شروع به درخشش میکنه!

اگر منظورت اون غول دونفره است , راهش اینه!

به شمشیریه چند ضربه بزن تا دیگری با تبر یک ضربه صحنه آهسته بزنه! جاخالی بده تا تبرش گیر کنه!

حالا برو پشت سر تبریه (که تبرش گیر کرده!) باید همونجا بایستی تا غول دیگر بره 2 متری پشت سرت بایسته!

اون موقع خود بازی تو رو در موقعیت Speed Kill قرار میده! (صفحه می درخشه!) و تو کلید Speed Kill رو میزنی!

حالا فقط به موقع شمشیرهای آبی رو بزن! با 2 یا 3 Speed Kill کشته میشن!

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

دوستان من هم داخل مرحله آخر این بازی گیر افتادهام همینقدر مدانم که در مرحله اول مبارزه بایست هی قلط بزنی ودر فرصت مناسب بهش نزدیک بشی وچند ضربه بزنی ودوباره قلط چند بار که این عمل تکرار کنی واین عمل ادامه دارد تا طی 3 مرحله اجسام سنگی را بطرفت ÷رت میکند بعد یکسری سنگ در میدان مبازه شروع به چرخیدن میکنند و وزیر نزدیک یک ستون ایستاده که بایست زمان را برای اینکه به سنگها بر خورد نکنی آهسته کرده وخودت را به ستون نزدیک کرده وبا ÷رش به طرف ستون میتوانید در برگشت ÷رش بر ÷شت وزیر بالا رفته وبا Speedkil
    یکی از بالهایش قطع میشود دوباره ÷این آمده وزمان را مجددا" آهسته کرده وبه طرف ستون بعدی که وزیر نزدیکش است رفته واین عمل را مجدد تکرار کنید تا بال دوم نیز قطع شود ومرحله سوم نیز به همین صورت تکرار میشود این بار چند ضربه که به اوبزنید وزیر ارتفاع میکیرد وسنگها نیز از روی زمین بالا میروند وبایست با ÷رش بر روی سنگها رفته تا بهش نزدیک شوید
    بنده هم در همین مرحله مانده ا م اکر کسی تا آخر این بازی را رفته مارا هم راهنمایی نماید ...

موفق باشید
    انقدر میری بالا تا میرسی به خود وزیر بعد می پری طرفش و ضربه نهایی رو میزنی...تموم...بعدش میری تو رویای پرنس ...یه چند تیکه رد میکنی که نمیدونم هدف سازنده از این قسمت چیه...بعدش هم تمام

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

شما باید Speed Kill رو وقتی بزنی که صفحه شروع به درخشش میکنه!

اگر منظورت اون غول دونفره است , راهش اینه!

به شمشیریه چند ضربه بزن تا دیگری با تبر یک ضربه صحنه آهسته بزنه! جاخالی بده تا تبرش گیر کنه!

حالا برو پشت سر تبریه (که تبرش گیر کرده!) باید همونجا بایستی تا غول دیگر بره 2 متری پشت سرت بایسته!

اون موقع خود بازی تو رو در موقعیت Speed Kill قرار میده! (صفحه می درخشه!) و تو کلید Speed Kill رو میزنی!

حالا فقط به موقع شمشیرهای آبی رو بزن! با 2 یا 3 Speed Kill کشته میشن!

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

داره خودمونی میشه ahmadreza1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا ما يه جا گركرديم يه اسانسور هست با يه سنگ.چه حوري سنگ رو بالا بكشيم؟....به سنگ هم نميشه رسيد...دسته هارو مي كشم خالي ميره

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

اقا ما يه جا گركرديم يه اسانسور هست با يه سنگ.چه حوري سنگ رو بالا بكشيم؟....به سنگ هم نميشه رسيد...دسته هارو مي كشم خالي ميره
    اگه عکس بزاری راحت تر میشه کمکت کرد .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

فکر کنم شما در مرحله برج هستید!

خیلی سخت نیست! فقط باید حواست به اهرمها , سنگها و آسانسورها باشه!

راحت با بالا پایین بردن و ... حل میشه!

چون آسانسورها و ... چند بخشی هست , نمیتونم دقیق بهت بگم!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرحله برج هستم...هر چی این دو تا دسته هارو می کشم خالی می ره....می گن دقت کن...دسترو می کشم دقت کنم!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

مرحله برج هستم...هر چی این دو تا دسته هارو می کشم خالی می ره....می گن دقت کن...دسترو می کشم دقت کنم!!!!!!!!!!!!
    عزیز من ...

ببین سنگی تو اون طبقه نیست! اگر هست بکشش تو آسانسور و و بعد آسانسور رو فعال کن!

اگر میتونی یه عکس با نمای باز از طبقه ای که گیر کردی بزار!

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

print screen رو زمان بازی می زنم خارج می شم چیزی برا paste تو paint نیست....جوره دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟....به سنگ هم نمیشه رسید

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

print screen رو زمان بازی می زنم خارج می شم چیزی برا paste تو paint نیست....جوره دیگه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟....به سنگ هم نمیشه رسید
    سلام
    دكمه پرينت اسكرين رو كه بزنين عكس تو خود پوشه بازي سيو ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •