دوست من بد متوجه شدی من نمیگم که خود کونامی عکس گرفته![]()
من میگم اونکسی که عکس گرفته بازی به این مهمی چرا اینطوری عکس گرفته؟
![]()
دوست من بد متوجه شدی من نمیگم که خود کونامی عکس گرفته![]()
من میگم اونکسی که عکس گرفته بازی به این مهمی چرا اینطوری عکس گرفته؟
![]()
یه چند تا عکسه دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Players change facial expression when they lose the ball, they scream
این قسمت رو اون دوست عزیز ترجمه نکردند که سواد دست پا شکسته ی انگلیسی من میگه یعنی:
بازیکنا وقتی که توپ رو از دست می دن ،چهرشون تغییر می کنه ، آنها فریاد می کشند!!
...:...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئنی این عکس مال pes 2009 هستش
فکر کنم مال pes 6 باشه
اين كه فوق العاده اس واقعا عجب به چيزايي دقت مي كنه كونامي به نظر من اين يه چشمه از اون كاراي جالبش هست و بعد انتشار به چيزاي جالب زيادي بر خواهيم خورد
من که از pes 2008 خوشم نیومد و هنوز ساکر 6 رو بازی میکنم .
حالا این 2009 چطوریاست ؟
مثل 2008 نباشه .
کی ریلیز میشه
؟
سلام سارا خانوم!من که از pes 2008 خوشم نیومد و هنوز ساکر 6 رو بازی میکنم .
حالا این 2009 چطوریاست ؟
مثل 2008 نباشه .
کی ریلیز میشه
؟
شما کجا اینجا کجا!!! بعد از سالیان متمادی به انجمن بازی هم سر زدید!
بازی اکتبر(26 مهر) منتشر میشه برای توضیحات هم اگه پست اول تاپیک رو بخونی متوجه میشی....
x fashion عزيز آره عكساي جناب slow يا تكراريه يا ماله 6 هستش.
................................................
slow جان انگار يه جورايي قبول نميكني كه اون منو ماله 9 هستش .صبر كن بازي بياد بعد متوجه ميشي
در ضمن عكسهاي شما يا تكراريه يا ماله ساكر 6 هستش
اينم ويديو از منوهاي بازي ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واي واي واي چه سرعتي داره اين تاپيك پياده شين باهم بريم...
داشتم الان پست هاي قبلي رو مي خوندم فهميدم چرا تاپيك تخته گاز اومده بازم بعضيا كل كل ميكردن رفقياي شفيق با پست هاي به جا ماس مالي كردن همه رو. ولي خداييش جايي واسه بحث در مورد بازي رقيب نه تو اين تاپيك هست نه تو تاپيك رقيب(FIFA) اميدوارم حل بشه. واقعا هر كدوم از اين 2 بازي ويژگيهايي دارن كه نميشه با زير سوال بردن يكي سعي در تخريبش داشت. حالا بگذريم...
نميدونم اين ويديو رو ديدين يا نه ولي من آنلاين ديدم يه ذره اش رو فاز داد اساسي بازي كامل رم و رئال هست كه بخوبي فيلمش رو ضبط كردن (واسه PES 2009 هستش ها...!)
4 تا بخشه : نيمه اول - نيمه دوم - نيمه سو... نه ببخشيد وقت اضافهبعدشم پنالتي ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک ویدئو از بازی دیدم.اونطور که میگفتن نبود.یعنی سرعت بازی کم نشده بود.سرعت توپ فوق العاده زیاد بود.زیاد هم با 2008 فرقی نداشت!
چراااااااااااااااااا؟
Last edited by EASPORTS-FIFA; 23-09-2008 at 13:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)