I didn't want to hurt you
I didn't mean to hurt you
I didn't want to make you feel blue/down
کتاب هم street talk یا هر چی با عنوان idiom
I didn't want to hurt you
I didn't mean to hurt you
I didn't want to make you feel blue/down
کتاب هم street talk یا هر چی با عنوان idiom
کتاب که باید خیلی زیاد باشه ... فقط باید بگردی دنبالش ... اسمشون هم که معلومه ، یا Idiom داره ، یا Expressions ...کتاب هم street talk یا هر چی با عنوان idiom
از نظر کیفیت هم که فکر نکنم فرقی بکنن ، همشون اصطلاحات رو یاد می دن که مشترکه بین همشون .... فقط شاید یه ناشر تو صفحات کاهی بزنه ، یکی صفحات روغنی![]()
با عرض سلام
می خواستم از دوستان سابقه دار بپرسم برای آموزش تلفظ و اصوات چه مرجعی رو پیشنهاد میکنید . البته باید بگم که من تازه آموزس زبان رو شروع کردم و نمیخوان از ابتدا تلفظ و اصوات رو اشتباه بیان کنم به طور کلی نرم افزار لانگمن بهتره یا tell me more 2009
با تشکر فراوان
سلام
در مورد آموزش تلفظ برای یه مبتدی راهنمایی بفرمایید نرم افزار دیکشنری تلفظ لانگمن چطوره ؟
با سلام به نظر شما این سی دی های که پی سی ورلد میفروشد بدرد می خورد
برای یاد گرفتن زبان
و بهترین نرم افزار برای یاد گرفتن زبان چیست
ا عرض سلام
می خواستم از دوستان سابقه دار بپرسم برای آموزش تلفظ و اصوات چه مرجعی رو پیشنهاد میکنید . البته باید بگم که من تازه آموزس زبان رو شروع کردم و نمیخوان از ابتدا تلفظ و اصوات رو اشتباه بیان کنم به طور کلی نرم افزار لانگمن بهتره یا tell me more 2009
با تشکر فراوانبستگی به این داره که بریتیش بخوای یاد بگیری یا امریکایی ؟! من که خودم مخلوطم ... البته خیلی هم فرقی ندارن ... ولی فکر کنم آکسفورد British هست و لانگ من American ، من خودم لانگ من رو ترجیح می دم ...سلام
در مورد آموزش تلفظ برای یه مبتدی راهنمایی بفرمایید نرم افزار دیکشنری تلفظ لانگمن چطوره ؟
ممنون از راهنمایی تون ولی مشکل اینجاست که من اصوات علائم آوایی رو نمیدونم به همین جهت از دیکشنری چه کاغذی چه نرم افزاری سر در نمی آرم یه راهنمایی همچنین کاملتر لازم دارم
ممنون
به نظرمن American خیلی قشنگتر و رونتره، البته سلیقه ای هم هستااااااااا.
اگردیکشنری Narcis داشته باشی مقابل هر لغت هر دو تلفظ Biritish و American رو داره.
موفق باشی.
منم آمریکایی رو ترجیح میدم ...به نظرمن american خیلی قشنگتر و رونتره، البته سلیقه ای هم هستااااااااا.
اگردیکشنری narcis داشته باشی مقابل هر لغت هر دو تلفظ biritish و american رو داره.
موفق باشی.
I like both of them
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)