خیلی ممنون مجید جان بد جوری توش مونده بودم هیچ کدوم از برنامه ها به این صورت نیازمو برطرف نمیکرد بازم ممنون![]()
گوشيت رفرش هست ..
دوستان كسي مي دونه چطور مي شه دسترسي به 2 تا دكمه كوچيك بالاي ال سي دي رو سفارشي كرد؟
مشكل من با اين دكمه ها اينه كه با فشار دادنشون تمام عكسهاي توي گوشي (و نه فقط عكسهاي تو فولدر دوربين) نمايش داده مي شن . راهي براي محدود كردن اين كار نيست؟
ممنون
سلام.
من میخواستم یه c905 بگیرم.خواستم نظرتونو بدونم.چطوریاس؟
البته رفیقم داره ها.اما یه هفتس گرفته.
خواستم ببینم شما که استفاده کردید راضی هستید یا نه.
با تشکر
سلام همگی من چند تا سوال داشتم فقط نخندین
1- من هر چی میکردم توی گوشی c903 نمیتونم مرکز ارسال پیام رو پیدا کنم ؟!!! میشه کامل بکید کجا برم ؟
2- چه جوری میتونم برای منو پسورد بزارم که با پسورد باز شه مثل نوکیا ؟
3-وقتی یکی اس ام اس میده پاک میکنم بعد که میخوام شماره وارد کنم شماره اونایی که حذف کردم میاد .؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوستان سلام
يه سوال دارم خيلي فوريه
من اين ترك بادي رو به گوشي داداشم كه C905 داره نصب كردم كه به ماهواره هم كانكت ميشه ولي موقعيت خودم رو كه مي خوام نشون بده (كه اصولا بايد با فشردن دكمه 5 بايد اين كار رو انجام بده) نشون نمي ده در ضمن فقط ورژن 0.9.95 روش نصب مي شه و ورژنهاي قديم و جديدتر از اين رو ارور ميده لطفا كمك كنيد
در ضمن خودم رنوار دارم و حالشو مي برم با ترك بادي![]()
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام میشود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان
واقعا كه...
عجب كلوپ خلوتي![]()
با سلام به دوستان عزیز
سی دی نصب نرم افزار گوشی رو گم کردم . میخوام عکسهای روی گوشی رو به کامپیوتر انتقال بدم . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.چطور میتونم به نرم افزارهاش دسترسی پیدا کنم؟
با سپاس فراوان
پاینده و موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)