منم با بدبختی و قسطی 200 فروختمش راحت شدم . اشکمو در اورد غیر از هنگ فراوون و شارژ باتری هرروزه بدنه اش هم تق و لق بود. ماشالا خز هم نشد فقط زن شیر علی قصاب شد دست همه هست. E51 خیلی گوشی با شخصیتی هست حیف که آقا دزده به ما ندیدش.
منم با بدبختی و قسطی 200 فروختمش راحت شدم . اشکمو در اورد غیر از هنگ فراوون و شارژ باتری هرروزه بدنه اش هم تق و لق بود. ماشالا خز هم نشد فقط زن شیر علی قصاب شد دست همه هست. E51 خیلی گوشی با شخصیتی هست حیف که آقا دزده به ما ندیدش.
درود بر همه ي دوستان گرامي
من تا يه ماه پيش N72 داشتم و باهاش به اينترنت وصل مي شدم (Gnubox) و مشكلي هم نداشتم ولي الان كه N78 خريدم و مي خوام همون كار بكنم رفتم Gnubox ورژن S60v3 گرفتم ولي با تنظيماتي كه همون جا نوشته بود (به شرح زير) ولي بعد از انجام دادن آخرين مرحله به نرم افزارm-roter وصل مي شه بعد توي گوشي يه ايرادي مي گيره (فكر مي كنم مال سيستم عامل 9.3 باشه) حالا هر كي مي تونه كمك كنه ؟a. Options->set RAS loginscript
b. Options->auto set modemID
c. Options->create records
d. Options->2 Box Bluetooth->Serial port
e. Debug->Test comm channel
بدرود
سلام به همه دوستان.بلا خره من هم بعد از مدتها یه گوشی سیمبین خریدم..ولی حالا چند سوال از n78 برام پیش اومده.
1-گوشی من هر چند وقت یک بار هنگ می کنه و خود به خود خاموش میشه.چرا؟(آیا میشه برای این باشه که یکی از دوستام گوشیم رو هک کرد تا sign نکنم.)اون دوستم میگه اگه آپدیت بکنم درست میشه.
2-چه جوری میشه برای قفل صفحه کلید رمز بذارم(هر کاری میکنم نمیشه)
3-آیا نمیشه بعد از اینکه صفحه کلید قفل شد من ساعت رو تو صفحه ببینم؟
سلام دوستان ...فریم ور من 12.46 هستش زبان فارسی رو ساپورت منیکنه!!!
من پرداکت رو عوض کردم با nsu نتونستم reinstall کنم .....
حالا فایل های ورژن 12.46 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کردم اگه با phonix فلش کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟
توی این گوشی امکان استفاده از gnubox نیست بجاش میتونید از WLAN استفاده کنید.
1-اگه ورژن 12 نیست آپدیت کن
2-دکمه پاور گوشی رو بزن بعدش Lock Phone
3- با برنامه میشه فقط ، یک برنامه اسکرین سیور ساعت نصب کن.
من هرکاری کردم تو فونیکس گوشی شناخته نشد!
ولی با کلی دردسر توی Nokia Care Suite شناختش.
Last edited by Tehranshahr; 06-01-2009 at 22:17.
دوستان من راجع به این گوشی فقط نظرات کوبنده میشنوم
یعنی تا این حد وضعش خرابه ؟
دلیل قیمت پایینش چیه ؟
من شدیدا به اثر انگشت و کثیفی بدنه و lcd حساسم و تو gsmarena میگفت این گوشی این طوریه . درسته ؟
دوربینش چه جوریاس ؟
صفحه کلیدش که واقعا به نظر سخت میاد کار کردن باهاش ؟
به درد heavy texter ها که روزی 30 تا sms میدن میخوره ؟
شارژ باتریش چه جوریه ؟
ممنون
مشكل هنگ كردنش باعث افت شديد قيمتش شده هر چند مال من اين مشكل رو نداره.وقتي تميز هست خيلي ظاهر قشنگي داره ولي وقتي يكي دو روز دستت بگيري و باهاش حرف بزني شديدا جاي چربي روش ميمونه.دوربينش خوبه اما خب فلش زنون نداره ديگه.باطري اش هم 1200 ميلي آمپر ساعت هست و عملكرد خوبي داره كه بستگي به نوع استفاده داره.
ماله من اصلا هنگ نمی کنه!
بقیه نمی دونم چیشونه!
هنگ کردنش هم بستگی به استفاده کرده. گوشی رو ببوسی بزاری یه گوشه که هنگ نمیکنه. یا نهایتا دو تا اس ام اس بدی...
در مورد اثر انگشت روش که واقعا افتضاحه...
من روش کلی برنامه نصب کردم ولی هنگ نمیکنه.
با صفحه کلیدش هیچ مشکلی ندارم(عادت می کنی)
جای انگشت و چربی واقعا روش می مونه.
کاور لنز دوربین نداره.
دوربینش توی تاریکی درست نمی تونه فوکوس کنه ولی انصافا توی روز عکسهای محشری می گیره.
کیفیت فیلمبرداریش خوبه
در کل راضیم.بدک نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)