آره كه داره بازي 07 و 08 هم Legendary داشتن فقط بايد آنلاكشون ميكردي بدون شك اين يكي هم داره البته با Match Explorer ميشه رو اين ديفيكالتي بازي كرد تازه ميشه تمرين هم كرد با اين پچ خيلي باحاله
آره كه داره بازي 07 و 08 هم Legendary داشتن فقط بايد آنلاكشون ميكردي بدون شك اين يكي هم داره البته با Match Explorer ميشه رو اين ديفيكالتي بازي كرد تازه ميشه تمرين هم كرد با اين پچ خيلي باحاله
در زیر یه مقایسه روی عکس های فیفا 08 و دموی 09 رو درست کردم که میبینیم:
![]()
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي مسعود گيم پلي 08 يه چيز ديگه بود قبول داري؟
دمو رو گرفتي بازي كردي يا نه چند صفحه قبل با حجم 160 مگ گذاشته بودم واسه دانلود. اگه اونو دانلود كردي خوش به حالت اولا حجمش كمه در ثاني عيب و ايراداش و باگهايي كه داره برطرف شده
سلام!!؟!؟!
اقا دموی این بازی با حجم کمتر 400 مگ اینجا هست ؟!!؟؟1
من 2 دمو از این بازی رو گیر اوردم که حجم هر کدومش یکیش 1 گیگ و دومی 450 مگ بود!؟!!!؟
با حجم کمتر موجود نیست؟؟!؟!
بيا اينم لينكش 163 مگابايته قبلا هم تو تاپيك گذاشته بودم اگه ميگشتي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارمین جان گیم پلی که چندان تغییری نکرده؟؟ولي مسعود گيم پلي 08 يه چيز ديگه بود قبول داري؟
دمو رو گرفتي بازي كردي يا نه چند صفحه قبل با حجم 160 مگ گذاشته بودم واسه دانلود. اگه اونو دانلود كردي خوش به حالت اولا حجمش كمه در ثاني عيب و ايراداش و باگهايي كه داره برطرف شده
بچه ها ورژن Ps2 هم یه همچین تغییراتی که تو Pc کرده به خودش دیده یا نه؟؟مثل چمن سه بعدی و نمیدونم صورتای دوباره طراحی شده و ...
ورژن PC و PS2 كاملا يكسان هستند كوچكترين تفاوتي ندارند دليلش هم اينه كه تيم سازنده PC و PS2 يكيه
آره مختصر سست شده حركتها يه بدي هم كه داره بازيكنا وقتي خسته ميشن دكمه Sprint رو بايد تا آخر بازي فراموش كنيد چون دويدني در كار نخواهد بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)