حالا نفوسه بد نزن سعيد جان بزار دلمون خوش باشه که خوب دوبله ميکنند
که البته حرفه تو هم بی راه نيست در مورده احتمال بد دوبله کردن
![]()
حالا نفوسه بد نزن سعيد جان بزار دلمون خوش باشه که خوب دوبله ميکنند
که البته حرفه تو هم بی راه نيست در مورده احتمال بد دوبله کردن
![]()
می دونید بد دوبله نمی کنن. اتفاقا دوبله ایران بسیار قوی هستش. اینا میان همون قیچی رو برمیدارن ، به جای اینکه بندازن لای قسمت های فیلم میندازن لای دیالوگ های فیلم یا عوضشون میکنن. و اینجوری میشه که مضمون فیلم بلکل عوض میشه.
البته فکر نکنم این فیلم مشکلی داشته باشه و احتمال بسیار زیاد همه راضی خواهند بود
نشون دادن The Departed قطعیه (اگه اتفاق خاصی نیفته) دوستانی که نسخه ی اصل رو دیدن (و به زبان اصلی) می دونن که از نظر زبانی درجش R که بعیده بعد از دوبله چیزی ازش بمونه. صحنه های حذف شدنی هم زیاد نداره.
دوبله ی ایران قوی هست به شرط اینکه روی اون وقت بزارن ... اگه هول هولکی کار کنن میشه فیلممی دونید بد دوبله نمی کنن. اتفاقا دوبله ایران بسیار قوی هستش.
"همه ی مردان رئیس جمهور " ... هنوز یادم نرفته صدای مرد 60 ساله رو گذاشته بودن روی جود لاو
صدای کیت وینسلت و شون پن هم افتضاح بود ...
وای مرحوم آخر فیلم هاست ولی صحنه که هیچی نداره من زیر نویسشو دیدم
یعنی لئوناردو دی کاپریو عشق منو می خواد کدوم دوبلوری دوبله کنه
راستی حماسه ساز رو کی دیده
من همین الان از شبکه 2 دیدم محشره
ها؟یعنی چی درجش R? بیشتر توضیح میدی؟درجش R که بعیده بعد از دوبله چیزی ازش بمونه.
سلام
یعنی خیلی فحش میدن و حرفای خفنگ میزنن
با سلام , بالاخره این سینما 1 این هفته چی می زاره ؟![]()
دوسته عزيز بچه ها الان 2 صفحست دارن به همديگه ميگن اين هفته فيلمه departed رو ميزاره
بعد شما ميگی چی ميزاره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام Mahdi Hero , می دونستم اینو میذاره ولی به خاطر این پرسیدم که همه با شک می گفتن ( احتمالا , کاشکی و .... ) من فک نکنم بذاره !
بازم ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)